Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta radite...? III deo 22.1.2024 9:13:06
|
|
|
|
Srecko47E
|
Krecem da raduckam malo... Ponedeljak,radna nedelje iii ...Kada ce godisnji!?
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 22.1.2024 9:13:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kuvam kafu i caj 😊
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 22.1.2024 9:21:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Koja je to Iv kombinacija,kao da sam ja napisala. ...sta sam radila pre pola sata.-
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 22.1.2024 15:25:17
|
|
|
|
flamingos
|
Sedoh da odmorim.Od jutros sam turbo.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 24.1.2024 18:24:19
|
|
|
|
flamingos
|
Pijemo kafu mm i ja.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 11:10:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pijem caj i odmaram od haosa!Ni na sluzbeni telefon necu da se javljam narednih pola sata!
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 18:47:15
|
|
|
|
flamingos
|
Pripremam detetu večeru da bude vruće kad dođe iz škole.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 20:14:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zadala djacima zadatak i čekam....
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 20:45:10
|
|
|
|
Kata90
|
Isto,vec smo dobili prvi jedinicu......oduzela sam tel.
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 20:51:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kato, koji bese razred dete? Mi smo prvu jedinicu proslavili čestitanjem detetu 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 22:04:51
|
|
|
|
Kata90
|
3 ći,mislim nemamo mi bas toliko problema sa losim ocenama....odlican je ucenik.....ali nesme da laze.Kao sto sam i rekla mu,desilo se ok.popravices ali mi nemoj precutati ovakve stvari....
|
|
RE: Šta radite...? III deo 25.1.2024 22:44:22
|
|
|
|
flamingos
|
Da,samo da ne laže.Možda se plašio vaše reakcije.Odličan đak,a sad jedinica.Mislim da je sve to iz straha uradio.Popričali ste i biće to sve kako i treba.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 26.1.2024 9:18:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kazu da je svaka ocena za djaka. Kod mojih roditelja nije bila i bas imam traumu u smislu-kako saopstiti za ocenu manju od petice. Pocela sam kao moja mama ,da potenciram i da dete previse davim sa skolom i rekoh sebi...Neces. Nije svako za skolu,bitno je da se zavrsi pa Boze moj. Ako se negde pronadje i hoce da uci ,super,akone,neka samo zavrsi. Ma vise na jedinice ne gledam negativno.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 26.1.2024 9:24:22
|
|
|
|
flamingos
|
Spremam doručak i pijem kafu.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 27.1.2024 9:16:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pijema kafu,cekam klijenta... Uzivam u radnoj suboti kada su mi klijenti firme,a paltni promet za pravna lica ne radi. Pa dodjes na posaoi sedis,jer nista ne mozes da radis.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 27.1.2024 11:06:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Radim.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 27.1.2024 11:27:15
|
|
|
|
flamingos
|
Perem sudove i uživam slušajući svoje dete kako svira gitaru.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 27.1.2024 11:50:26
|
|
|
|
17 joka
|
😁😅 konacno raskitila jelkuRaapremamo po kuci posto nam pristizu stvari za bebe pa nam nije dosadno
|
|
RE: Šta radite...? III deo 28.1.2024 13:44:08
|
|
|
|
flamingos
|
Peglam.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 29.1.2024 12:17:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Odmaram ...
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 30.1.2024 6:38:31
|
|
|
|
flamingos
|
Ispijam jutarnju kafu.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 30.1.2024 9:40:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pijem kafum,spremam predmete za mup, cekam klijenta...
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 30.1.2024 9:45:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Zaspaću za laptopom... M ide pre podne u školu a nismo rano ustali više od mesec dana. Ne mogu da se sastavim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 30.1.2024 10:57:40
|
|
|
|
flamingos
|
Vratih se iz bolnice i sedoh da popijem nes,čitam šta se piše na forumu,razmišljam,pa da se pokrenem.
|
|
|
|
RE: Šta radite...? III deo 30.1.2024 11:02:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Čekam programere da dignu server....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?