branki* -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/06/20 [chat] (18.7.2020 16:15:43)
|
Jos sam u bolnici.ne znam ni zasto me drze.nikog nema. Ne znam kako se desilo .vracam film.juce je sve bilo normalno.pisala sam sa vama.uvece legla u krevet i citala knjigu.tako zapala.onda se budim u 1,boli me stomak kao pred menstruciju.mahinalno pipnem ves,suvo je,nema krvi.reko,proci ce.u 3 ustajem da idem u vc i u solji ostane sveza krv kao menstrualna.opet legnem i ne spavam.citam o pobacaju,o krvarenju u trudnoci..ustajem u pola 5 ,bol jaci,kao menstrualni grcevi,ali jaci.krvi opet malo,ali je sveza,crvena.onda krecu kaco boloci.povratim.muz me vodi u bolnicu.ja kukam od bola.kao kontrakcije.popuste n a sekund i opet.preklinjem doktorku da mi da nesto da me ne boli.trne mi vilica,tresem se,ona me moli da saradjujem d me preglwda,ja jw molim ,onda zahtevam da mi se nesto da da umine bol.onda na stolu krecem nemontrolisano da placem,da jecam,jer ne samo da me uzasno boli,nego gubim bebu.ubode mi sestra iglu i venu i poslju u drugu sobu i onda urade.to sto urade.plod ae vec spustio u grlic.tako sam u onom ludilu cula.Sad vise ne boli telo.boli sve drugo.
|
|
|
|