|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majski bar
18.5.2020 18:56:58   
branki*
Mati,isto..Tako kad gledam drugu neku decu,pogotovo iz parkica.Ili po kraju.gomilu osobina koje ne volim kod dece imaju.i stvari za koje ja moje kritikujem,vidim kod druge dece. Ovi iz vrtića su uglavnom ok.bar ovi sa kojima se boka druži. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 326
18.5.2020 19:42:38   
emicaa
Ja kazem veceras muzu,ne vrijedi sto mi kuci pazimo sta privamo kad djeca u skoli pricaju svasta.Veceras sam opominjala T.Nekad se osjecam kao babaroga kad vidim kakvo ponasanje je drugoj djeci dopusteno.

Opet me glava boli,i dobila i sunce me omlatilo danas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 327
18.5.2020 22:42:23   
flamingos
Gde ste mame,pijete li nešto?Dajte jednu kiselu da ubijem ovu mučninu.Haos,prekinuh lekove,smlaćena sam samo tako.Ali,to je kod mene"već viđeno".😀.Tek kad dobijem da preživim,pa opet isto u krug.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 328
18.5.2020 23:12:39   
mati
Mene mladji M opominje kad kazem "je. em mu cudo" user posted image ali zato ima par reci na engleskom tj kratkih psovki koje mu se ponekad omaknu i onda kaze kako to nisu ruzne reci...
Legla sam sa mokrom kosom, to sebi dozvoljavam jedino leti... Napravila picu, idemo na izlet sutra, da ima za dorucak, a onda drugarica i ja raspaljujemo skaru user posted image , umesala sam cevape i pljeske sa lukom, nikako ne volim rostilj bez luka... I tako. Valjda mece kisa da nas rastera.
Laku noc 💜

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 329
18.5.2020 23:53:33   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 330
19.5.2020 8:43:59   
Ivanka 75
Dobro jutro! Budni? Kafica? 

Direktna veza do poruke: 331
19.5.2020 8:47:38   
IvanaSK RR
Ivanka,evo ja pijem drugu 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 332
19.5.2020 8:57:24   
Ivanka 75
Prijatno Ivana 🤗
Kako si? 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 333
19.5.2020 9:11:44   
IvanaSK RR
Malo je bolje,hvala sto pitas. Al utice psihicki ova nemoc 🙄

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 334
19.5.2020 9:13:46   
flamingos
Dobro jutro.Ivanka,može kafa.Ivana,čuvaj se.Verujem ti da psihički utiče na tebe,ali šta da se radi,proćiće,kad tako mora.Ljubim te.❤Ivanka,poljubac tebi i Ivki.❤

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 335
19.5.2020 10:17:46   
branki*
Ni meni nije roštilj bez luka.Nije mi to to.Mada mm ne voli.Luk mu da neku socnost i šmek. 

branki

Direktna veza do poruke: 336
19.5.2020 10:36:42   
flamingos
Mati,lep provod vam želim.Uživajte.❤

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 337
19.5.2020 16:05:40   
flamingos
Hajde mame,kuvam kafu,da častim-stigao mi toster,nagrada sa jednog portala,za moje recepte.Nudum i pogačice(slane,sa kiselim mlekom zamešene).❤

Direktna veza do poruke: 338
19.5.2020 16:17:04   
Ivanka 75
Moze kafa, mrtva sam umorna. Kako ja sve ovo uspevam da postignem radnim danima i jos se spremim da odem na posao nije mi jasno. Tesko cu se ja vratiti u normalu kad ovo prodje.
Moze kafa, cestitam za toster 😊

Direktna veza do poruke: 339
19.5.2020 16:22:13   
flamingos
Hvala Ivanka.❤

Direktna veza do poruke: 340
19.5.2020 17:12:07   
branki*
Flamingos,super! Kakva god,nagrada uvek obraduje,a taster će biti odostupan koristi.

user posted image
user posted image Ovako je kod mene..Natmurilo se samo tako. 

branki

Direktna veza do poruke: 341
19.5.2020 17:16:48   
flamingos
Hvala Branki.❤I ovde užasno vreme,počela kiša,unesoh veš da ne pokisne.Još malo i suv je.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 342
19.5.2020 18:11:15   
branki*
I ja unela moj.MM otišao da trči. .Ja u 7 moram djacima da dam test. Tako se dogovorili...Možda mi i brat dovede malecku na čuvanje dok ide na trening. .

branki

Direktna veza do poruke: 343
19.5.2020 20:13:34   
emicaa
Evo i mene,nisam cijeli dan ulazila ovde.

Sjedim na terasi u uzivam.Ne mogu da vjerujem da sjedim u sorcu i majici na bretele,a nije mi hladno.Cekam da djeca ofu na spavanje da uradim sebi pedikir a sutra vece cu manikir 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 344
19.5.2020 20:26:32   
mati
Vratili se. Bilo je super. Organizacije od danas za sutra su najbolje, posebno zene i deca... user posted image
Ni mladji M nije hteo rostilj sa lukom, ali sam se set__ila pa sam ponela virsle i kobasicu. I krompirici na zaru prava poslastica... Deca se izjurila, kucici se izjurili.
Ovde jos uvek samo vetar duva, mada kako gledam nevreme po Srbiji sto je protutnjalo zahvatice i nas nesto.
Ivana, osecaj nemoci je strasan. Ali kako je tako je. Tesko jeste, trudi se da sto manje mislis na to. Ja sam zato i odlagala operaciju, bilo mi je nezamislivo da M krene ka meni a da ja ne mogu da ga uzmem... Samo ti nisi imala mogucnost izbora, desilo se, i hvala Bogu sve se dobro zavrsilo, pa guraj napred samo...

< Poruku je uredio mati -- 19.5.2020 20:32:39 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 345
19.5.2020 20:52:15   
flamingos
Super Mati kada vas je i vreme poslužilo.Gledam seriju,dete se tušira.Gde ste ostale mame,šta radite?I plačinke sam pržila,za nas dve,mm u selu.❤

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 346
19.5.2020 23:17:59   
flamingos
Samo da vam poželim laku noć.Odoh na spavanje.❤

Direktna veza do poruke: 347
20.5.2020 8:41:51   
emicaa
Dobeo jutro,ima li koga ovde

Direktna veza do poruke: 348
20.5.2020 8:45:59   
branki*
Ima mene😊Dobro jutro! Odradila nesto za skolu, pijem kafu i lakiram nokte. Kako je grmelo i sevalo sinoc... 

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 349
20.5.2020 8:56:43   
flamingos
Dobro jutrio.evo i mene-sa kafom.😀Branki i ovde ista situacija sa grmljavinom i kišom.Ivanka,hajde da pijemo kafu.❤

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here