RE: Razgovori mama 05/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 7:35:51)

Jutro devojke moje.Milence,kako ste,brat?Mati,ovde mi nece smeti da se donosi hrana😀 zato jedva čekam kuci. 😀

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 8:17:47)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Sanjice, citah unazad ali ne nadjoh. Kako si otkrila za kilu?

Mrzi me da se pokrenem do kupatila.... Ali bukvalno me mrrrrrrzi.... 

Iv, isla sam na uz abdomena. Najvise zbog cisti na jajnicima, koje su pukle. Dr mi je pregledao sve organe. Video je za pupcanu kilu. 
Dobro jutro. Mrtva sam nesto umorna. Uskoro budim S da je vodim kod zubara. 
Ivana😘

pari -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 8:18:30)

Kad ces kuci Ivana?

Sanjice, sta su ti rekli za kilu, sta treba sa njom da radis?
Dobro jutro svima!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 8:20:28)

pari, nista mi nije rekao. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 8:51:53)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jao Ana kad ce kod mene na red da dodje kuhinja?😂mi bismo izmestali kupatilo i premestali kuhinju. A to je....veeeliikaaaa lova. Mislim mogli smo vec 10 puta promeniti kuhinju ali ovo... ovo kosta ihaj para. 

Uf to je baš veliki posao. Mi sad u isto vreme radimo i kuhinju kod sveki a kupatila nas tek čekaju (3 komada) i izmeštanje vešernice.

Inače majstora još nema [sm=zmeden.gif] kakvi su to majstori kad ne dolaze ranom zorom [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 8:55:34)

Dobro jutro inače [sm=smiley36.gif]

Ivana, ne puštaju te danas?

Sanjči, i ja sam nešto mrtva umorna. Ujutru se probudim smlaćena. Treba i da dobijem, baš sam bljak.

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 9:18:43)

Dobro jutro.Ivana,nadam se da ideš kući.Pari,kako si?Lep dan,greje sunce.Ostale mame,dečica,jeste li dobro?Pozdrav svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 9:35:29)

Dobar dan ,zene. 

Kako ste danas?
Flamingos, srecna slava sa zakasnjenjem. Ivana, zelim ti brz oporavak. 
Ostale mame kako ste?Kod nas dan prelep. Ja ne znam sta cu za rucak.. Dorucak smo pregurali. I skoro sve po kuci zavrsila. Ali za rucak nemam pojma 😲

ivaMark -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 11:07:22)

Zdravooo...

stigao mi je mail iz vrtica...ko ne zeli da dete krene da ga odjavimo. L ce najverovatnije ici.
Dan jeste prelep, pticice pevaju, ja na dijeti...ahhahaha....

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 11:23:56)

Mamike,cas_tim!

Zvao me direktor na razgovor,trebalo je da mi potpise potvrdu za vrtic,pa je shvatio da imam pravo na stari godisnji odmor. Kaze bio sam besan kad sam cuo da zelis stari odmor,ali sam procitao zakon i video da imas pravo...ok.. ali da ne ugrozimo medjuljudske odnose sa koleginicama,koje inace sad i ne zele na odmor...I glavno my je bilo da ne placa i mene i ovog sto me menja..rekla sam da cu doci sledece nedelje,da uradim pdv,plate.sve sto zakon trazi,toliko ima ko da ih pricuva..a vracam se 1.6...kad se i u vrticima sve vrati u normalu!Eto,bas sam srecna. Hvala mu. Pa je pitao za novi odmor,kad zele devojke,a one nemaju nista uplaceno..i kako sad i da znaju..reko ja imam,hahah..ali samo 5 dana u julu. Kaze moze😂😂nisi puno bezobrazna..

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 11:27:21)

Hvala Mirko.Jeste li išli kod svojih?Evo da Anđela završi domaći i odosmo u šetnju.Lep je dan.Uživajte.Ljubite mališane.❤

pari -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 13:28:58)

Jao von, ja se iznerviram kad tako nešto pročitam...mislim super što ćeš biti na odmoru (koji i zaslužuješ) ali to je svakako njegova dužnost a tvoje pravo i sad je on kao ispao super.  Mene mnogo nerviraju ti naši direktori, gazde koji se iživljavaju na ljudima i kojima se može...

U svakom slučaju, super za odmor!
Mi bili u zoo...mnogo je lepo, sve zeleno, puno cveća...iako ja ne volim uopšte koncept zoo, meni je to tužno kako su životinje zatvorene, ali deca vole pa idemo ponekad. Malo je ljudi bilo, fino smo se prošetali. Danas je baš toplo.T zaspala čim smo se vratili a još nismo ručali, tako da ćemo kad se probudi...picu pravim...
Ivana,kako si? Ana, je l rade majstori?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 13:46:52)

Majstori ipak sutra dolaze [sm=smiley29.gif] ebeš ti današnje majstore, ne znam ni jednog sem svog ćaleta koji poštuje rokove, ne kasni, ne ostavlja haos itd.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 13:51:46)

Pari,super za zoo i moje kukaju da idu,reko jos ne radi😂

Pa da,on je sad super ispao. Priznao je koleginicama da se on uplasio da ne placa i mene i tog lika,to je bio problem,ne odmori.

pari -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 13:54:17)

Ana, sve znam...majstori su katastrofa...ne nerviraj se pošto će stalno nešto biti sa njima...

Von, je l M kreće sad u ponedeljak u vrtić?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 15:31:53)

Ne.ne..necu ni M ni J da vodim,tek 1.6.sad zaista i ne znaju kako ce to izgledati..necu da se stresiraju deca😔

Bas sam srecna,ne znate koliko mi je laknulo.Od mora definitivno nista ove godine i zbog ovog stanja i zbog odmora.

pari -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 15:50:10)

Dobro je von! Mislila sam da ćeš ga voditi zbog adaptacije.. ali shvatam skroz,bolje sačekati da malo krenu sa radom.. 

Nešto mi pica nije ispala dobro, jako mi je bilo tvrdo testo...Napravila sam i neki čoko kolačić... Sad ćemo napolje ...

mati -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 17:25:14)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR
Mati,ovde mi nece smeti da se donosi hrana😀 zato jedva čekam kuci. 😀

Ivana, to je verovatno sada zbog situacije, inace to niko ne kontrolise. Meni su uzasno smetali mirisi, a ja sam gurman i volim bre lepo da ruckam, prosto nisam mogla da verujem da dusa nece hranu.
Zdravo majke. Ja dosla sa posla, sada da odmorim malo posle rucka pa cemo verovatno u set_nju. U nedelju smo zakazali piknik sa drugarima iz vrtica. Inace se druzimo bas, iako deca ne idu u istu skolu, cesto se vidjamo...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 19:00:19)

Ma ja ne smem zbog operacije nista da jedem. Danas bih smela malo da je bila samo operacija slepog creva,a posto se jos neke gluposti iskomplikovale i danas samo tečnost.
Svejedno cu neko vreme morati voditi računa sta jedem. 
Sada nema poset_a,ukoliko ti neko nesto donese,ostavlja na prijemnici na urgentnom i sestra donosi na odelenje.

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 19:42:21)

Ivana,grlim te i ljubim.❤

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 19:46:55)

Ivana, nadam se da ces brzo kuci ❤️

pari -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 20:17:53)

Ovde kod nas u kraju kafići krcati napolju, bukvalno sede jedni pored drugih. Mogu da zamislim sad za vikend šta će biti. 

Ja ne znam gde ćemo mi sutra, svuda će biti gužva. Kako ste mame?Ivana,drži se! 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 20:37:45)

Dobro vece. Sta se radi na estradi? Mene boli svaka koscica od onog sto sam pala. Zavrsavam neku knjigu, pa da potrpam sudove u masinu i na spavanjac. Mislim deca, a ja da saljem operativne planove za skolu. Svasta sam danas zavrsila.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 22:08:16)

Gledamo kviz Stigni me ako smes. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/20 (8.5.2020 22:21:43)

Operativne planove. Jao uzas. I ja moram za narednu nedelju. Meni je to totalno besmisleno. Evo iskreno najiskrenije. 

Crkoh danas za kompom. Izasla napolje da vidim belog dana oko 19h. Ma uzas. Posla na sve strane. Oci me ubise. Ledja rame ma sve sve. Jos ja uvel volim da sedim neudobno da ne bih zaspala. Cim se prebacim u fotelju zahrcem. Strasno. Odoh jos nisam gotova

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>