|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
13.9.2020 10:27:20   
daca77
Suzi, moje saučešće 😢...

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1851
13.9.2020 11:16:50   
branki*
Jako mi je zao,dunja😔😔

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1852
13.9.2020 19:50:07   
Didy
Dunja, mnogo mi je žao zbog bake. ♥️

Žao mi je što se sve tako desilo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1853
14.9.2020 12:14:23   
amelia
dunja jako mi je zao... kad sam videla da si pisala da su je stavili na respiratoru pocela sam da placem..tugaa. moj otac je hvala bogu pusten na kucno lecenje snimali su pluca kaze dr skoro cista.

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1854
14.9.2020 12:52:01   
mikica88
Amelia, bas su to dobre vesti. Opet se povecava broj, brinem kako ce biti.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1855
14.9.2020 12:54:19   
jess021
Amelia, drago mi je zbog vas, lepe vesti. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 1856
14.9.2020 23:15:28   
Ivanka 75
Ameluja, to su stvarno dobre vedti. Zelimo tati brz oporavak! 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1857
15.9.2020 3:16:14   
dunja RR
Amelia, drago mi je da je tata dobro user posted image

Ja sam toliko toliko toliko tužna zbog naše bake, ja ne mogu opisati koliko smo slomljeni. Ona je bila jedno posebno biće.
Sava je počeo da pati, jer ipak je ovo veliki šoki za njega, pre 20 dana se igrao sa njom (nađoh danas u mm telefonu brdo selfija koje su napravili S i baba pre 20-ak dana, dok je baba bila bez simptoma. Mi ostali to nismo ispratili tada, to su bili njihovi momenti. Na svim slikama oboje se smeju onim najširim osmesima. Da li je moguće da sada naše babe nema, da li je moguće ...

Danas sam sama otišla do grada i šetala nekim njenim putevima, bila do butika koji je držala, svaki deo ovog grada me seća na neke divne trenutke sa njom, vraćaju mi se slike još od pre 20 godina.

Ja ne znam stvarno da li ovo može ikada da se preboli, da li ovo vreme može da izleči, jer ovo nije bila smrt na koju smo bili pripremljeni, ovo je strahota.

Čak ni njene sestre neće doći danas na sahranu, ni mm stric, plaše se ljudi, a ona je svakom, ali svakom išla, ma na kraj sveta na sahranu, zvali su je ljudi ovde redovno čak da oblači pokojnike jer je bila najbolja duša u gradu. Ja razumem ljude da se plaše, niko ne želi da mu se desi ovo što i nama, ali boli nas zbog nje, jer znamo svi koliku je sahranu zaslužila, i koliko bi ljudi došlo da nije proklete korone.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1858
15.9.2020 3:18:03   
dunja RR
I znam da je ona sada na putu za raj, ja znam to ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1859
15.9.2020 3:24:08   
dunja RR
Danas kada smo deda i ja ostali sami, rekla sam mu molim vas čuvajte se, izljubila sam ga i izgrlila kao nekada, kada već nju nisam uspela, kada je krenula u bolnicu.
Rekla sam mu da ga volim kao oca, a on mi reče, hvala ti snajo što si mi rodila moje unučiće. NJIH DVOJE, njih dvoje, kao jedno, ma on je bez nje jedan starac koji vene, pred našim očima, tako brzo, baš kao cvet.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1860
15.9.2020 7:01:34   
Misha i Ljisha
user posted image Dunja bas strasno. Jako mi je zao. Neka pociva u miru. I za sahranu razumem, boje se ljudi iako to boli. Cuvajte sad dedu. On je jos tu.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1861
15.9.2020 7:56:54   
pari
😢jako teško dunja...držite se...mislimo na vas

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1862
15.9.2020 8:18:52   
vonavoj
Dunja,s koliko ljubavi pises o njoj,kao o majci..zao mi je sto se sve tako desilo,i sto nece imati sahranu kakvu je zasluzila...zao mi je i dede,on najvise pati...

A zaova? Drzite se..zivot je stvarno nekad surov i nepravedan.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1863
15.9.2020 8:31:09   
Milena18
Amelia, drago mi je da se tata oporavlja.
Dunja, iz tvojih postova se vidi koliko je ta žena bila voljena. Verujem da vam je jako teško. Kako je tm?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1864
15.9.2020 8:34:44   
jess021
Dunja, saljem vam svima zagrljaj 😣

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1865
15.9.2020 10:28:47   
ivaMark
Dunja, zao mi je najiskrenije...pratila sam sve od samog vaseg putovanja i cekanja na isti, zao mi je sto na takav nacin da ode zena koja je bila zdrava i puna zivota. Znam da nije uteha velika ali bar je videla vas sve jos jednom. <zaovu ne zelim da komentarisem.

Besna sam od jutros...ovde je situacija gore nego kad je bila zvanicno proglasena epidemija i poznanica i jutros prica kako je bila na nekoj proslavi rodjenja deteta sa oko 60 ljudiii...e zbog takvih necemo moci da se otresmo virusa, zbog takvih nam skole zatvaraju..

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1866
15.9.2020 10:38:14   
emicaa
Dunja ne mogu ti opisati koliko mi je zao zbog vas.Izdrzite nekako.

Amelia tvom tati brz oporavak.Prebila bih one koji i dalje misle kakab virus,sve je to izmisljeno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1867
15.9.2020 13:37:53   
Ivanka 75
Dunja, grlim vas 🤗🤗🤗

Secajte se bake, pricajte o njoj, da je pamte deca. I kroz price o njoj da bude uz njih i da budu dobri ljudi kao ona. Znaci to dosta. 
Ivamark... Sta reci... To je kod nas skoro pa redovna pojava. Kad skoci br zarazenih manje oroslava bude, cim se smanji ljudi polude. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1868
15.9.2020 14:05:59   
Milena18
Mi smo ovog vikenda bili pozvani u igraonicu na dva rođendana , nismo otišli. Jeste da su deca svakog dana zajedno u vrtiću, ali ne moramo baš i mi odrasli da se družimo. I još je pitanje koliko se tamo poštuju sanitarne mere. A masku pretpostavljam da ne nosi niko. I inače kod nas u gradu čim je ukinuta vanredna situacija jako mali broj ljudi nosi maske u zatvorenom prostoru. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1869
16.9.2020 1:46:38   
Didy
Mm dobio T.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1870
16.9.2020 6:41:24   
Filadendronka
Didy, pa koliku ima temp, je l’ imao dodira sa nekim sumnjivim? Nadam se da je neki obican virus. Ja kasljem vec dve nedelje, dva puta se testirala i negativna. Ali svaki put kad se nakasljem samo pomislim na koronu. 
Dunja, mislim na vas, meni je preminula baka ove godine i D je pominje svaki cas. Pre je cak i sanjao, a ima samo cetiri godine. Drzite se zbog dece, osecaju oni sve. Meni je uzasno tesko, iako znam da je bila stara i da prosto mora tako da bude.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1871
16.9.2020 7:54:39   
Maraj
Dunja basmi je zao...
Ja sam pre mesec i po dana izgubila svekrvu. Srce. Ne korona. Svejedno...sahrana ista. Malo ljudi. Porodica samo. Sve zbog korone. Svekar vene, kopni.... Nista vise nije isto. Nece ni biti.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1872
16.9.2020 8:00:14   
emicaa
Didy mozda je samo virus obicni.Nadam se nije ovaj.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1873
16.9.2020 8:02:26   
mikica88
Ko zna sta ce sve biti, gledam i citam za skolu neku na NB zarazena deca.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1874
16.9.2020 8:43:38   
jess021
Didy, samo temp ili jos nesto? 

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here