RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 19:45:51)

Anci,pa svi kukaju kako smo u zatvoru,mora da se vrati "u normalu"🤣  a para sve manje i manje...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 19:59:00)

Moramo se vratiti u normalu, ovo vodi u propast. Samo pamet u glavu.

Ne znam na koji nacin ce kafici biti u funkciji. Omladina ce da bude ko pustena s lanca. 

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 20:15:21)

U cemu je poenta policijskog casa od 18h kad do tad napolju ljudi kao mravinjak?? Kakva zabrana okupljanja? Sve grupa do grupice

Ivanka, na sta mislis da vodi u propast? 
Ana, pa ja sam jos prosle nedelje pisala da to veze sa vezom nema. Popustanje mera zbog cega? Virus je i dalje tu, aktivan, prisutan. Ako je zbog ekonomije, kao da se nije znalo za ekonomiju pre mesec i po dana???? 

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 20:55:39)

Ja stvarno nista ne razumem ili sam ja problem...

Znaci do 18h danas bar kod nas na stadionu pored nase zgrade kao da je utakmica bila to je bilo prepuno... Onda po prodavnicama i svuda generalno punooo.. E sada jel to korona deluje samo posle 18h ili sta?Vikend zatvoreno. Nemam ja sad neki problem. Ali ne mogu vise ds budem u stanu. Max se pazimo. Dezinfikujemo. Cistimo i nosimo rukavice i masku po prodavnicama. I to retko idem. Jednom u 7-8 dana..Vaspitacice su nas pitale koja deca moraju da dolaze u vrtic.. moj sin nece ici jer sam ja u mocnosti da ga cuvam. Ali nista ne razumem. Vrtici ce raditi. Trzni centri i kafici i sve ostalo..  saobracaj ce se odvijati normalno.

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 21:42:26)

Ovde penzioneri odmah nakon 18 h sa maskama,rukavicama i u šetnju.Gledali smo sa terase.

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 21:47:38)

Takk je i kod nas Flamingos.. 

Beru lale, set_aju.  Caskaju sa maskama i rukavicama... mrrdaju i oni.

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 21:52:00)

I neka su,gore će u stanovima da se razbole.Lepo vreme,malo prošetaju i vrate se.

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 21:53:29)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Ovde penzioneri odmah nakon 18 h sa maskama,rukavicama i u šetnju.Gledali smo sa terase.

Meni je to tako tuzno,jadni, razmile se kao mravi po nasem naselju.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:06:24)

Kod nas se svi razmileli [sm=smiley36.gif] evo kod komšije celo veče društvo u bašti, razgalamili se.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:12:53)

Este videli na Dorćolu večeras, protesti, masa ljudi na ulicama, vidim na slikama i policija je tu ali ne znam da li apse, nisam čitala vesti... videh kod Mama krave na FB ona podelila od malopre slike, ona je na Dorćolu ..

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:16:07)

I kod nas, neki izađu i ranije (jedna baka svaki dan izađe po 10-ak minuta ranije, kod Vuka), pa ih srećemo, pa nam se javljaju, srećni što vide decu (jer svoje unuke ne viđaju nikako :((), mi napolju igramo fudbal redovno do 18h pa i koji minut posle, koristimo svaku priliku .
[sm=smiley36.gif]
Hteli smo danas u šumu, ali ne stigosmo, zbog mog posla, nije nam se isplatilo na kratko, pa ćemo od nedelje, sutra kažu kiša.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: flamingos

Meni je to tako tuzno,jadni, razmile se kao mravi po nasem naselju.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:18:59)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Este videli na Dorćolu večeras, protesti, masa ljudi na ulicama, vidim na slikama i policija je tu ali ne znam da li apse, nisam čitala vesti... videh kod Mama krave na FB ona podelila od malopre slike, ona je na Dorćolu ..

Aha videla sam.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:27:09)

Na N1 piše da je protest zbog gradnje trolejbuske mreže za vreme policijskog časa.

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:27:17)

I ja sam videla proteste...

Danas jeste stvarno bilo bas puno ljudi svuda...Mislim da je glup ovaj policijski cas, treba da ga ukinu,a da se zabrane okupljanja, skupljanja,sedenja... Jer ovako imam utisak da je jos gore...
Jess, za ekonomiju se znalo naravno sve vreme ali su cekali koliko god su mogli, a sad vise ne moze da se ceka...idu pare...moraju da otvaraju sve

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:30:43)

Jadni penzioneri.

Jadni mi svi..Jeste Pari, bolje je da ukinu policijski cas a da zabrane okupljanja i restorane. Ko ce bre da vezba u teretani sa maskom? U nasem vrticu tj u nasoj grupi ce biti 3 dece od 24.I to bas oni koji rade jer su roditelji zdravstveni radnici.

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:34:48)

Mi smo danas do pola 8 bili na ulici..nase naselje je mirno,ispred nase kuce smo i milina..deca voze bicikle,rolere.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:37:03)

Po meni su kafici problem, da li ce klubovi raditi?

Verovatno ce ograniciti okupljanja na neki broj, 50, 100... Ta okupljanja su problem. I bice problem. 
Gomila njih u 4 zida. 

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:54:32)

Hoće Ivanka,ograničiće broj ljudi u kafićima,restoranima.Čula sam i za proteste.Čemu policinski čas kad se u toku dana narod uveliko šeta.Iskreno,i moraju.Da udahne narod vazduha i prošeta decu.Ono,jeste i rizik,ali...Pre neko veče gledamo sa terase u 23 h ženu iz naše zgrade sa tri kučeta,ode u šetnju.Naravno,tada im je dozvoljen izlazak.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:58:11)

Policijsli cas je za penzionere i omladinu. Penzioneri da ne budu izlozeni a omladina da ne raznosi virus.

Valjda cemo biti dovoljno obazrivi u buduce. 

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 22:59:48)

Bice lepo vreme, baste kafica ce biti pune. 

I tako ce ograniciti broj.

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 23:08:42)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Policijsli cas je za penzionere i omladinu. Penzioneri da ne budu izlozeni a omladina da ne raznosi virus.

Valjda cemo biti dovoljno obazrivi u buduce. 
Valjda ćemo iz svega ovoga izvući neku pouku.

IvanaSK RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 23:26:49)

Kod nas u vrticu se prijavila cela grupica za dolazak u vrtic.

Milena18 -> RE: Korona virus - 2. deo (28.4.2020 23:39:16)

Mi M nećemo slati u vrtić jer se ni mm ne vraća u školu pa će on biti sa njom. Inače bi nam bilo baš zeznuto, znam da su kod dece simptomi blaži, ali ona je u toku prošle i početkom ove godine šest puta imala bronhitis, tako da mi uopšte ne bi bilo lako da je usred svega ovoga pošaljem u kolektiv.

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (29.4.2020 7:50:39)

Juce pricam sa vaspitacicom, kaze javljeno im je da krecu od 11.05. Kaze neki roditelji koji su prijavljivali decu kao razlog su navodili zaželeli su se drugara!!!! Iako je isključivo napomenuto samo gde rade oba roditelja i samohrane majke. Rekoh vec, kod L u grupi njih 3.

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (29.4.2020 8:12:05)

Nama se još nisu javili iz vrtića...pošto je privatni vrtić, pretpostavljam da ćemo morati da plaćamo bez obzira da li idu ili ne...imamo dva puta godišnje pravo da javimo ako neće ići mesec dana...

Ali jesu juče rekli od 11.5.vrtići za one koji moraju

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>