Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:07:43
|
|
|
|
cicko
|
Joj, i je sam te nosila... fenomenalan osecaj! IZVORNA PORUKA: Jeca RR na pijaci, one bapske, duboke...milina
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:20:48
|
|
|
|
Lady412
|
Ali mislila sam neke sa koje su malo cvrsce, da imaju elastina, ali da ne stezu. A te babkske nisu toliko duboke,... Zato me i zanima da li ima neka prodavnica gde bih mogla pogledati? Vidim da ovde pisete uglavnom za krpice za bebe,...
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:23:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ako si u beogradu imas u trudnickim radnjama, ali mislim da su skupe. Imas i u apotekama. Imas i u chicco radnji
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:50:11
|
|
|
|
Lady412
|
Da i solucija apoteke,... A u apotekama da li neko zna cenu? I u kojoj apoteci da pogledam, gde je je jeftinije,... Mislim na ime apoteke.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:54:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ja se uvek kladim u onu u sindjelicevoj, poslacu ti ime na pp, da ne bude da reklamiram
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:11:07
|
|
|
|
Lady412
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja se uvek kladim u onu u sindjelicevoj, poslacu ti ime na pp, da ne bude da reklamiram Hvala.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:25:35
|
|
|
|
buhla
|
zene, ima li gde one puzze (velike) za pod da se kupe... ja gledala u aksi, neke osrednje 10kom oko 1.700din!!! kupila bi da ih stavim na pod, posto se vrti kao lud i frka mi na krevetu i minut samog da ga ostavim, ovako ce biti lakse, mogu bar 5min da ga ostavjam samog
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:28:08
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:31:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vidi OVO, buhla Nije povoljno, ali jako zgodno. Mada, meni je za ostavljanje najbolja ogradica. Ostaviš i ne misliš. Bez zezanja.
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:32:26
|
|
|
|
buhla
|
Hvala Jeco Alexx pisala sam ti tamooo
< Poruku je uredio buhla -- 26.7.2010 14:37:17 >
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:14:45
|
|
|
|
Lady412
|
Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:27:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Lady412..ja znam za jednu prodavnicu u bulevaru...ali najvise ima za bebe....onda spavacice, pidzame, obicne majice u boji, muske zenske... Nego, u BULEVARU (kome je blizu), ima radnja MTČ( hrvatska roba iz Čakovca) gde je kompletna AKCIJA i rasporadaja decje garderobe koja je sasvim OK kvaliteta. Letnjih stvari ima manje ali evo primera_ '-letnji trodelni komplet za bebe (benkica, šorts, majica na bretele preko- roze, crveno, narandžasto) - 415 dinara - bebi pidžame jesenje- zimske u nekoliko boja- 450 dinara - trakice za glavu - beba - 100 dinara - zeke sa štopicama jesenje zimske- 320 dinara - kompletići za zimu 520 dinara jedino što nema bodića i benkica kratkih rukava..ima ali manji izbor znači, zimska deblja i jesenja garderoba za bebe neverovatne cene.. sve rasprodaju...!!! sasvim lepo izgledaju.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:30:00
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Lady412 Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda? ariljski ves za velike i male ima radnja kod DZ Zvezdara, preko puta cvetkove pijace
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:30:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lady412 Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda? preko puta Đeram pijace preko puta Cvetkove pijace( mislim da je ova veća radnja)
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:32:48
|
|
|
|
Nena81
|
e da i preko puta djeram pijace sto kaze dunja ima unutra u prolazu vidi se napolju reklama ima stvari i za nas i za bebe
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 12:11:34
|
|
|
|
Lady412
|
Hvala vam devojke na pomoci.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 13:45:33
|
|
|
|
Neela11
|
Tashke, ja sam lepe peskire kupila u Merkatoru....ima veliki izbor. Pozz
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 13:47:21
|
|
|
|
Neela11
|
I da, gde je tacno ta radnja Roda plus????? Ja nisam jos pocela sa kupovinom, i nisam bas u toku ali mi se cini da su ove cene koje si napisala bas povoljne. U svakom slucaju, vredi pogledati , zar ne?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:07:45
|
|
|
|
Jele
|
Pre 4 godine kada se Luka rodio, peškire, pokrivače i slične stvarčice sam kupila u RODA PLUS, u krugu Betanije.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:11:18
|
|
|
|
Jele
|
Ja sam dosta povoljne letnje kompletiće tipa šorc/bermude i atlet majca kupila u onoj radnjici Tref u Dunavskoj. To je valjda neka izraelska roba i ima jako slatkih i povoljnih stvari. Znam da sam na sniženju kompletić za Uroša platila oko 550 dinara. Jedino što za sada imaju veličine do dvojke, a to otprilike ja sad kupujem Urošu, pošto je krupan .
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:13:08
|
|
|
|
Jeca*
|
šta da ti kažem...moj sin ima 2 godine i 12 dana, a ja mu uveliko kupujem četvorku i to mu je taman!
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:17:41
|
|
|
|
Jele
|
Pa Jeco, izgleda da ih dobro hranimo . Inače, prodavačica u Trefu mi je rekla da treba da počnu da dobijaju i veće brojeve, pošto u njihovoj radnji u Bg-u ima i većih brojeva.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:21:18
|
|
|
|
Jeca*
|
pa sad nesto razmisljam...ako je to ova radnjica na cvetnom trgu onda da...imaju i vece brojeve.
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:29:36
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR pa sad nesto razmisljam...ako je to ova radnjica na cvetnom trgu onda da...imaju i vece brojeve. Ne znam gde im je radnja u Bg-u, samo znam da tamo imaju i veće brojeve. Ne znam koji im je to fazon da u NS-u imaju samo do dvojke, glupo je. Ali eto, kažu biće i većih. Uglavnom, svideo mi se pamuk jako i ima baš slatkih dezena.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 20.8.2010 13:26:16
|
|
|
|
ivaj
|
Zna li neko koja je najveca Aksina(valjda se ovako kaze) radnja? Bila sam samo u onoj na Medaku ali otisla bih tamo gde ima najvise izlozenih kolica,komoda i sl. pa da pogledam. Da nije ona na Novom Bg.?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
imesupermDa li vam se dopada ime Maksim?da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 198Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!