Daca88 -> RE: gde je sta povoljnije (14.4.2010 20:14:11)
|
Posto sam zavrsila sa kupovinom beni opreme,namestaja,kozmetike,stvarcica...danas sam bila u apoteci da tamo pokupujem svasta nesto,za kucu,porodiliste i neznam da li ce mi sve to trebati ali neka se nadje a mislim i da je povoljno. Marisol kapi za nos 72 din vigantol kapi 180 din hidrociklin mast za pupak 70 din embecin sprej za tretiranje rane od epiziotomije ali i za pupak 350 din.mada ovo ide i na recept pa se samo plati 80 din neko ucesce. gaze velike,srednje,male,kockaste za pupak 25 din hansaplast razni oblici i velicine mesano 130 din zavoj 20 din rivanol,to kazu da je dobro staviti na ulozak i time tretirati epiziotomiju...500ml 100 din flaster lepljiva traka 47 din mrezasti niva ulosci 80 din pakovanje od 10 kom,ja sam kupila 5 pakovanja boni higijenski ulosci sa debelom vatom oblozeni pamukom 1 pakovanje 70 din kupila sam i pamucne naturella nocne,one sa valda 6 suza 100 din alkohol mali 70 din hidrogen 70 din dezderman za dezinfekciju ruku i kucnih povrsina 300ml 102 din vlazne maramice 72 kom.200 din ja sam kupila 3 paketa silikonske bradavice 2 kom ima u kutijici 240 din mrezaste gace komad je 90 din obicna vata 47 din plantreks caj protiv grceva kod bebe jedna kesica 18 din.ja sam kupila 5 kesica neznam kako se to zove...oni okrugli ulosci koji se stavljaju u grudnjak da upijaju mleko koje istice...30 ima u paketu 470 din e...i svratila sam u plasticarsku radnju,i kupila bebi korito 400 din lavor 85 din bokal za oblivanje kosice 30 din kutiju za sapun 15 din i dve nose,mada ce proci dosta vremena dok sedne na njih[sm=smiley36.gif] obicna nosa 80 din nosa u obliku stolice 280 din... KOLIKO KOD VAS KOSTA LANOLIM ILI MULTIMAM,ja pitala i kosta 1000-1200 din.Meni je to nekako puno,jel to kod nas skupo ili se svuda tako krecu cene... Interesuje me jos STA JE TO MUSEMA KOJA SE STAVLJA NA DUSEK,nesto nepromocivo ako bebi probije pelenica da se ne probije na dusek,sta je to,kako to cudo izgleda. I pricala sam sa drugaricom koja se porodila u prosli utorak,davala mi je spisak stvari za porodiliste,i kaze mi da sad traze neke podmetace za porodilje koje krvare...sta je to,kako to izgleda jer nemam pojma sta da trazim i kako da objasnim sta mi treba.
|
|
|
|