Kata90 -> RE: Gde je sta povoljnije? (16.5.2023 8:35:58)
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Da li idete u market Mere / Svetofor i sta kupujete? Da li ste probali tablete za pranje vesa? Proizvodjnja je Nemacka pa bih probala. Ja nisam ni malo bila odusevljena ali kako je tamo kafa za espreso najpovoljnija otkrih jos neke proizvode. Danas planiram po kafu pa ako je neko isao skoro pisite. Evo spiska sta ja uzimam Kafa u zrnu - oko 800 din Turska kafa 200 gr -160 din Musema za sto -200 din - super je Mara pite sa sirom - odlicne Strudla sa jabukom - 99 Da napomenem da od lisnatog uzimam samo gde pise proizvodnja Mara. Druge proizvodjace nisam uzimala. Lesnik/ pistaci/ badem Prasak 8kg -800 din Vlazne maramice - oko 80 din veliko pakovanje Ne preporucujem Sokove HEmiju za ribanje kupatila - miris uzas Apsolutno nista od mlecnih i suhomesnatih proizvoda Mi idemo u taj market,ali ne tako cesto.Tablete nisam probala,nego tecni prasak i jako je los tako da to bolje ne kupovati..dosta sam stvari uzimala i bas sam se razocarala,neznam kako oni mogu to pojesti...Slazem se stobom!Sto je meni ok,tecni sapun za ruke,kafa,pastete,riba u konzervi,cvekla u tegli,koji slatkis,nista vise cini mi se.
|
|
|
|