dekidaki0206 -> RE: gde je sta povoljnije (4.11.2018 23:54:34)
|
Ne vidim da postoji stranica za kupovinu u inostranstvu, pa mi je najlakše ovde da napišem. Prva velika kupovina za bebu (kolica, krevetac...) se definitivno isplati u Segedinu. Mi smo bili juče kupili kolica Bouragoo 3 u 1 za 280 € plus nam na granici vratili pdv 40 €. Tih kolica nema u Srbiji pa ne mogu da poredim cene, ali ostalo što sam videla (Inglesina, Cybex, Per-Perego, Hauck) sve je jeftinije oko 50-70€ nego kod nas. Pritom je i razlika u kvalitetu, u Aksi sam gledala Hauck 3 u 1 (28.000) koja izgledaju kao da bi ih jedan nalo jači vetar slomio, a ta ista kolica su u Segedinu oko 210€ +povraćaj pdv-a (znači oko 180€ ispadnu na kraju), a kolica izgledaju mnogo bolje i udobnije nego u Aksi. Garderoba je jeftinija za malo, hemija i kozmetika svakako. Za pelene nisam sigurna, mislim da je približno kao kod nas, ali ovo me je zgranulo 8 pakovanja Pampers vlažnih maramica-7€ (redovna cena, nije akcija) 😲 Što se tiče kreveca-imaju dosta veliki izbor, kreću se od 40€ do naravno 200-300€. E da, onaj 3 u 1 krevetac koji je u toj istoj Aksi 29.990 tamo je malo manje od 200€. Ljuljaške one za bebe (ne znam kako se to zove 😂 ) su tako od 30€ na gore. Eto tako, ispisah se ja ovde, nadam se da će nekome značiti, sve u svemu moje mišljenje je da se isplati otići. 😊
|
|
|
|