Zemfira
|
Za one sa Novog Beograda i Zemuna: - vrlo kvalitetne benkice (izbor dezena i boja kako naletite) po ceni od 60,0 (!!!) din., kvalitetne svedske pelene po ceni od 50,0 din komad (ima jos i zeka, peskira, pantalonica, tetra pelena, odece za vecu decu, kvalitetno je, ali nisam obracala paznju na cenu jer sam to vec dobila ili na drugom mestu nabavila; doduse imala sam vec nesto i benkica, ali nisam mogla da odolim: prelep pamuk, odlicno sasivene sa punim porubom, pastelne boje...): prodavnica Pejnovic (ili Pejinovic, nisam sigurna), oni su proizvodjaci, ulica Zmaj Jovina (pored Madlenijanuma ka pijaci s desne strane). - U istoj ulici malo ispred, samo s leve strane ima takodje prodavnica bebi i decje opreme, pa kad ste vec tu, pogledajte (imaju npr. kvalitetne pamucne cebice, sto je jedino mesto u gradu - na drugima su samo od poliestera) - U blizini, Gospodska ulica (ona pesacka) negde na sredini s leve strane ako idete ka reci (ne mogu da se setim kako se zove prodavnica) ima jako simptaicnih bodica i pantalonica (a mozda i drugih stvari, nisam gledala) po pristojnim cenama (ni jeftino ni preskupo). - Najzad, u istom tom delu, Preradoviceva ulica, Kalisa, nesto veci izbor i odece i ostale opreme (i krupnije i sitnije), cene prosecne - takodje jeftinu i kvalitetnu osnovnu odecu + posteljinu, peskire, ali i krevece, kolica i sl. BEBI SAN TC Piramida plus, Nehruova; - nesto nize (preko puta Doma zdravlja) ima prodavnica Pahuljica - veci izbor, nesto malo skuplji - u samoj velikoj Piramidi ima dosta prodavnica. Cene razne, ali moze se naci ponesto lepo i jeftino. U prodavnici Meda nasli smo jeftinu posteljinu i cvrsti pult za povijanje. Pored Akse postoji i robna kuca Leto (prvo iskljucenje sa autoputa posle plavog mosta u pravcu Nisa). Tamo sam u septembru kupila trudnicku garderobu po vrlo povoljnim cenama. U stvari, cene su vrlo visoke ali uvek imaju dosta artikala na snizenju, pa medju njima moze da se odabere (ja sam, na primer, za 1200,0 din kupila farmerke koje su bile 8000,0). Tada sam samo usput pogledala i odecu i opremu za bebe - imaju zaista veliki izbor, ali kakve su cene i ima li slicnih popusta kao za trudnicku garderobu, ne znam. Kome je blizu ili usput, neka pogleda...
|