Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (15.4.2020 20:42:09)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobro jutro... Danas kooonacno doruckovali pre 10h đ Ivka po naredbi cita knjigu, mm izvrdava zamenu sijalica na terasi a i ja gluvarim. Pohovane paprike ce biti za rucak... Tesko da ce biti ribe za rucak u petak... Ribarnice krcate... Imamo tunjevinu. Ivanka, sto po naredbi cita knjigu? Zato sto izvrdava danima đ Samo smislja nove igre i igrice a ne cita nista osim skolskog gradiva đ Nemam ja nista protiv igre ali, mora nesto i da se procita nekad. Inace, napravili smo TV od kartona pa svaki dan imamo live prenos raznoraznih televizija, shopkinsi, stikizi, su rasporedjeni svuda po kuci (kriju se), sva drvena jaja i ona od stiropora krijemo sto po kuci sto po dvoristu i onda idemo u potragu, Ivka prerusena u zeku, naravno đ I tako... Mora malo da smiri mozak citanjem đ Da ti posaljem moju kojoj je knjiga najbolji prijatelj. Sad imamo problem jer je sve knjige procitala koje imamo, a imamo ih dosta. Sad obrce krug. A ni sestra joj nije daleko od toga.
|
|
|
|