gagana83 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (29.3.2020 22:45:47)
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: gagana83 Moje dete danas imalo prvi test iz engleskog. Preko aplikacije Zoom. Nastavnik im je poslao link preko kog su se prijavili, poslao test koji su radili 45 minuta. Nakon toga je poslao rešenja i roditelji su imali 10 minuta da pregledaju, boduju (ovo mi nije jasno, što roditelji to rade) slikaju i pošalju na mail. U principu, zadovoljna sam kako je ispalo. Mada nešto imam osećaj da će biti više petica nego ikad. Da se on ne smara oko ocenjivanja verovatno😅 To sam i ja mislila ali onda mi je u mail-u napisao da sam jednu grešku previdela a da sam joj prestrogo oduzela poen kod drugog zadatka. Znači proveravao je. Moguće da su takva uputstva dobili, da roditelji proveravaju. Ne znam. Inače, moram da pohvalim nastavnika engleskog. Ne zbog ovoga oko ove online nastave, nego uopšte. Deca ga obožavaju. Više tuguju što će se rastati od njega, nego od učiteljice. Baš se trudi, na vrlo zanimljiv način im predaje. Iako je drugarski nastrojen prema njima, stalno se šale i smeju, kad predaje samo muva može da se čuje.
|
|
|
|