Olga75 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (25.5.2020 13:14:41)
|
Ja, sad, razmišljam pa deca nisu imala prolećni raspust. Objašnjenje je - završiće ranije školska godina. Gde je taj raniji završetak? Njima je dosta svega, oni slušaju vesti, nas starije i oni su zabrinuti i pod stresom i sad još 16 dana nečega što nije jasno nikom. Da se razumemo- moje dete je svaki domaći slalo na vreme, prelazilo lekcije uz tv, uz mene, koristilo sve linkove i prezentacije koje su predavači koristili,čak je i lektire pronašla ( neke online a neke knjige bogme i imamo), pravila je herbarijum i piramide ishrane, listala geografski atlas, slušala i nemačke pesme, prepisivala Lorelaj, pravila kišni štap i snimala sebe kako svira i peva banaćansko kolo, podvodni raj, sulšala klasične kompozicije da prepozna osnovne muzičke postavke, skakala uz tv časove fizičkog i sve što je prof poslao pregledala i uradila- čak je naučila i stoj na rukama. Trudila se. Druženja nije bilo.Mučena se tu i tamo kucnula sa drugaricama- mimo škole i dva puta se videla sa BBF( tako se sad kaže najbolja drugarica) Čemu sve ovo maltretiranje dece? Oni su jadni kraj maja čekali ko ozebli sunce i sad? Ej, deco, zezali smo se, mooooša???? Nemam reči, paceraj!!!!!
|
|
|
|