Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 7.5.2020 20:54:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Samo oni koji treba ocenw da poprave ce doci u junu
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 8.5.2020 12:19:39
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod nas radna subota grrrrr. Već mi je dosta svega.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 14:54:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da li vam se desilo da google ucionica nece da prihvati domaci? Kaze Work not submitted, celom odeljenju tako.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 16:44:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
desava se. Ja sam bukvalno deci svima napisala koliko je ko domacih sabmitovao predao kako god jer se desi upravo to. Ne znam zasto mozda je u tom momentu preopterecena.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 17:06:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verovatno j preopterecenost u pitanju. Poslasmo u strim na kraju, ne moguda razmisljam dal smo poslali ili nismo.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 17:08:01
|
|
|
|
physio70
|
Desi se i da ne uspe logovanje u e ucionicu.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 17:48:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Verovatno j preopterecenost u pitanju. Poslasmo u strim na kraju, ne moguda razmisljam dal smo poslali ili nismo. Jaooo da i meni deca posalju u stream a to mrzim. Tako voditi evidenciju ko je uradio ko nije ko je koji domaci kasno predao i td jw uzas
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 18:20:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
To je sto je za danas 😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.5.2020 22:47:06
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Da li vam se desilo da google ucionica nece da prihvati domaci? Kaze Work not submitted, celom odeljenju tako. danas matorom nije stigao ni jedan rad razredni tog šestog ga je zvao da mu kaže da deca paniče ( ladno su švindlali malo pa se približio kraj godine) još nisu stigli - on je produžio rok videćemo kad će
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 7:16:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Djaci su odusevljeni nekim mojim casovima ali ja jos nisam zadovoljna ni sa jednim da taj cas posaljem na konkurs 😂 sad ksd ni ne posaljem do kraja
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 11:34:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso,do kad je rok?
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 15:02:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso,do kad je rok? mislim da imam jos desetak dana
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 15:29:49
|
|
|
|
physio70
|
Prijavi se.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 18:48:28
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se-prijavi se.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.5.2020 19:32:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ovih dana cu se malo vise aktivirati. U principu imam i lepe slike da pokazem i da yrsdim screenshot sa djackim komentarima i svasta nesto
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 16.5.2020 22:24:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pocela sam. Toliko ideja imam prosto ne znam kako ce mi sve stati😂 ocu li udaviti? Ma haos.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 16.5.2020 22:30:31
|
|
|
|
flamingos
|
Samo napred Ljisho.Držim fige.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 16.5.2020 23:26:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Go Ljisha go! 😊 👍 👌
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 16.5.2020 23:40:21
|
|
|
|
physio70
|
Pohvali se kad pobedis.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 1:48:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ovo je grubo. Ideja je da ustvari vecinu teksta izbacim. Ubacim slike i gifove. A tekst da ispricam i da se nasnimim ustvari dok pricam prezentaciju. Hajde bas me zanima.da li vam je ok sadrzaj?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 17.5.2020 8:58:24 >
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 8:13:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljishoooooo odlicno! 😊 👍 👌 👌 Pretposlednji slajd "bi ugrozio vas", redosled reci. Inace, fenomenalno, zanimljivo i lako za pamcenje. Salji dalje!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 8:29:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e jesam puno smorila??? Razmisljam se da na prezentaciju stavim samo teze i onda dodam neke zanimljive slike a celu pricu da ispricam i da se nasnimim. Jel mislis da ce tako biti bolje? Ma moram ja to jos doterivati. To sam sinoc odjednom ispisala hehe
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.5.2020 8:30:19 >
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 8:49:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja mislim to drugo sto si predlozila. 🙂
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 9:43:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e jesam puno smorila??? Razmisljam se da na prezentaciju stavim samo teze i onda dodam neke zanimljive slike a celu pricu da ispricam i da se nasnimim. Jel mislis da ce tako biti bolje? Ma moram ja to jos doterivati. To sam sinoc odjednom ispisala hehe Jos bolje da snimis, efektnije je. Pogotovu zbog prvog dela gde je cista teorija.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 17.5.2020 9:46:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mozes li u taj prvi deosa teorijom da ubacis neke slike u cilju razbijanja cinjenicnog stanja😊 Ja reko gotov prizvpd pa zato kazem salji. Onda doteruj do savrsenstva.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?