Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 27.4.2020 20:53:55
|
|
|
|
flamingos
|
Ljisho,čula sam da se završava kranem maja za sve.Samo da na leto ne vrate decu u školske klupe.Šta znam.Oni menjaju svakog dana.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 8:18:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: flamingos
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 8:50:16
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Sanjice i izvinjavam se.Mati pitala u drugoj temi i ja objavih.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 14:33:01
|
|
|
|
Olga75
|
Mi nismo ispratili promene pa smo jutros imali akciju. Ustali na oooruuuk, mučena Zver seda raščupana- počela matematika. Tamo neka druga osob. M. pita: pa gde je Jagoda? Otkud znam, možda ima pauzu. "Nova" daje zadatak 75:5, pa ga razgranava na 50:5 +25:5. Mi u čudu. Matematika za drugi razred. Etooo, ko nema u glavi rano ustaje. Sad su časovi za peti, mogla je da spava bar do devet.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 15:54:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Olga 😂 A kod nas jutros, umesto u pola 12, casovi od 9 i 45. Mama, koliko ima sati? Mama, ne zelim da zakasnim na cas 😊 A lezi, drema i mumla, ne moz da mrdne😄
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 16:01:55
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,naviklo dete da spava duže.Ljubi je puno.I Anđela spava duže,obzirom da nikada pre ponoći ne zaspimo.Mi sutra imamo test iz srpskog.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 16:03:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Jao Olga 😂 A kod nas jutros, umesto u pola 12, casovi od 9 i 45. Mama, koliko ima sati? Mama, ne zelim da zakasnim na cas 😊 A lezi, drema i mumla, ne moz da mrdne😄 Ja nisam planirala da je budim. Vraticemo u nazad. Medjutim, sama se probudila.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 16:08:57
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjice,nije tema,ali ti si kompetentna da mi kažeš-ide li sveštenik da svešta vodicu za slavu,obzirom na trenutnu situaciju?Nama se za sutra najavio sveštenik Dejan koji svake godine svešta vodicu za slavu.Kaže-nosim masku,sve po propisu.Mm rekao da dođe oko 13 h.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 20:09:25
|
|
|
|
flamingos
|
Ako neko nije obavešten,evo rasporeda za sutra.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 21:33:52
|
|
|
|
Bossy
|
Ja jedva čekam da se završi škola! Muzičko, likovno i fizičko su glavni predmeti! (Stariji razredi)I iz tih predmeta ima gugl učionica.Pa onda zahtevi za domaći u vidu sastava, odgovora na pitanja...Da ne pričam tek o prepiskama preko mail-a i zahtevima od strane nastavnika, sa sve naredjivačkim tonom, bez imalo pismenosti i osnova korespodencije.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 22:46:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Da znas,likovno nas ubija. Sad ima zadatak da od neceg starog napravi nesto novo...
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 22:49:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema kod nas takvih zahteva, a Ivka bi volela 😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 22:51:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Pitaj je😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 22:54:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pitaj je😂 Evo pitah je.... Razmislja... 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 22:55:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Od flase saksija. Obojiti temperama i ukrasiti dugmicima ili kanapom😊 Smislja jos 😄
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 23:06:50
|
|
|
|
flamingos
|
I Anđela voli.Svašta nešto pravi.Znamo i za sutra koji nam je zadatak,objavila učiteljica na grupi.Svaksko da odgledaju predavanje,pa se opet oglasi učiteljica.Pre predavanja,posle,u toku dana.Te obaveštenja,ankete.Imaju i oni vazdan obaveza.Nama,mamama,na grupi objavljuje,deci.Ali dobro,tako mora.Proćiće i to.Koliko skapirah krajem maja se završava školska godina-ako ne dođe do promene.😀
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 28.4.2020 23:31:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja se ne mogu pozaliti na nastavnike. Svi su divni stvarno. Uglavnom su tu poruke podrske i motivacije. Ima i nekih smesnih tipa nastavnik fizickog : "ma too,bravo majstoreee.." Ili."Jel radite manekeni i manekenke?? Posle ovog treninga sam crkao,a vi?? Stvarno je grozan i smor ovaj nastavnik fizičkog sta vam zadaje.."
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 0:07:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo da se javim kao nastavnik i kao roditelj. Ovo je nehumano. D danas 6 str iz svet oko nas. Meni danas stiglo toliko domacih ds preglwdam da sam obnevidela. Imala sam i sastanke na zumu danas sa dva razreda Ceondan sam za kompom.inosecam se kao da ni pocela nisam. Ani tsko je. Salji ovo ono...uzas
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 0:28:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sta rade te vase uciteljice? Ova nasa ne vise od 2 strane, za domaci, bas ih ne opterecuje.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 0:43:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko danas nije izašao napolje. Ujutru u 10 je imao usmeno ispitivanje preko zoom-a i nakon toga je ceo dan pisao i pisao...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 0:59:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sta rade te vase uciteljice? Ova nasa ne vise od 2 strane, za domaci, bas ih ne opterecuje. I nasa isto.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 6:45:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma ima ona zena mere uglavnon nije previse ali dva tri puta se desilo da je preterano. Bar po mom misljenju. Sinoc mi poslao djak privatnu poruku zahvaljuje se sto mu nisam upisala jedinicu koju je dobio petak pre vandrednog stanja. I kaze da je vec prsao od skole i da mu je dosta svega. Bi mi ga zao. Neke kolege preteruju. Stvarno. Ali sinoc sy djaci imali do 2qh da posalju sve zakasnele radove i kad su nagrnulibokte. Ja sedela zalepljena za komp haos. Pa taman preglwdam jedan test mislim ok sad su taj svi predali posle pola sata pogledam a ono jos njih predalo. I u krug. Al dobro procice i ovo samo sto stvarno niko ne misli da i mi imamo porodice i svoje obaveze.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 8:33:31
|
|
|
|
flamingos
|
I naša učiteljica,Ivanka,isto,ne zadaje im dosta.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 10:42:55
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja ne znam sta da kazem, da li salju mnogo ili malo. Moj sin kaze da da su u skoli, radili bi mnogo vise, ali to ga ne sprecava da svako jutro kuka nad svojom sudbinom kad stignu predavanja od nastavnice. Ona im posalje obradu plus jedan listic sa zadacima i napise sta da se uradi u knjizi i radnoj svesci. Ne trazi da joj se sve salje, napise na papiru ako nesto treba da joj se posalje i do kad. Prvi put je juce napisala da se prati srpski na tv. Francuski rade kontinuirano, ima dosta, ali samo jedan domaci nedeljno koji mu se salje. Cerka prati na tv-u i onda nastavnica posle toga salje. Nekako ona salje bez nekog reda, nesto na mail, nesto na viber. Sa njom moramo da prodjemo sve sto se radi. Francuski nam zadaje najvece muke jer ima dosta toga i za njihov uzrast je ja mislim previse.. onda mora sin da pomaze.. Sve u svemu kontinuitet nisu izgubili, a u sept cemo videti koliko su dobro ili lose radili.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 29.4.2020 11:21:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dete napisalo domaći iz matematike.Srpski im ništa nije zadala,pošto imaju test.Evo iz likovnog pravi šta im he zadato i to je to.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?