RE: Pohađanje nastave od kuće (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

flamingos -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:01:04)

Mi sutra imamo test iz matematike.

mati -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:07:09)

Sanjice, kako vam je dala proveru? Za odredjeno vrwme da dete uradi i da joj posaljete?
Ivana, sta radite iz tehnickog?

Sanjica26 RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:08:49)

Provera je bila uz pomoc vibera. Uciteljica posalje pitanje određenom uceniku u vidu zvucnog zapisa. Tako je proveravala. 

mati -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:13:58)

Covece pa to je bas nezgodno. Svakom uceniku da posalje...
Nas jedan drug je imao provere tako sto im uciteljica posalje test. I oni imaju sat vremena da joj odgovore. Verovatno se sada snalaze ko kako moze. Od drugarice cerka, peti razred, odgovarala preko skype-a...

Misha i Ljisha -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:14:06)

Poslacu deci link ove teme da vide da ih ja uopste ne maltretiram 😁

flamingos -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:19:45)

I nama sutra šalje link na viber grupi,imaće 45 minuta da reše zadatke.Iz prirode nismo imali proveru,imali smo eksperiment sa zrnom pasulja.

mati -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:21:12)

[sm=smiley36.gif] Ljiso hit si... Pa ti ih bas ne maltretiras, prilazis im na jedan veoma zanimljiv nacin...
A nastavnica engleskog mi odgovorila kad sam poslala domaci da ima tri plusica i peticu... Mada, ja kad sam je jednom srela na hodniku, predstavila se i pitala za dete, rekla je samo da nema potrebe da je bilo sta pitam za njega...

Misha i Ljisha -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 15:43:58)

Ja nakon svake lekcije napravim test od 3 do 8 pitanja. Zavisi kakva je lekcija i to je na fazon ponudjenih odgovora samo da kliknu.Ako su procitali lekciju znaju i da odgovore bez problema. I tako svaki cas je je preporuka ministarstva da ne ide provera znanja po oblastima vec po lekcijama.I deci je to lako. Procitaju leciju i hop odmah urade. Niko mi se nije zalio da sam prezahtevna[sm=smiley36.gif]. Jednom dadoh zadatke tj samo 2 zadatka od pocetka kako je ovo krenulo. Da je gimnazijasigurno bih akcenat vise bacila na zadatke ali stvarno turistickim tehnicarima, frizerima i ostalima kojima predajem nema potrebe.

IvanaSK RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 16:52:28)

Mati,treba da napravimo neke lestvice koje smo crtali prosle nedelje iz tehničkog.

Ljisooooo,sledece nedelje kontrolni iz fizike 😁
Iz srpskog je imao test u 18h i za pola sata mora da ga posalje,na kliktanje -zaokruzivanje. Iz informatike im je slican princip dala,samo 20 min.

Misha i Ljisha -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 18:28:09)

heheh samo javi vreme[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 18:36:39)

Ivino odeljenje radi preko google ucionice. Uciteljica posalje test i oni moraju da ga urade ya odredjeno vreme. Mogu da rade direktno na kompu il da pisu pa da slikaju i poslaju. Ako zakasne sa slanjem ne priynaje im test. Inace, da im 60 min.

IvanaSK RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 19:26:12)

Ljiso 🤣 I sin radi preko slassrooma,tamo im daju te kontrolne. Iz matematike kad je imao proveru bilo je da zaokruze u testu resenje ali moraju da urade posebno u svesci postupak i da joj slikaju. Mada im je dala skoro ceo dan tada. Radio je sin sam pa onda slao tati da vidi sta je radio pa nastavnici 😂

Sanjica26 RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (22.4.2020 19:38:36)

Meni je bas zao osmaka. Danas je bilo potpuno ludilo. Kocio im je program gde su radili probni prijemni. Potpuno je ovo blesavo sta im rade. 

Olga75 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 11:35:33)

Ja sam poludela od online nastave. Prvo je treba izvući iz kreveta u pola osam pa je onda naterati da odradi domaće a ona je- nit brige nit pameti. Ima rok ipre dedlajna joj ne bi palo na pamet da ga adi a ja bihda joj "struktuišem" dan. Aham, znači svaki dan ista stvar- rešenje samo da urlaaam ( to zamislite da pevam)
Onda, matori on isto trebuje računar a pošto je ober pametan na laptopu je izbrisao word (ne bih znala reći zašto) pa se svaki dan dešava isto: reci joj da požuritrebada zadma i e dnevnik i plan i treeeba a on da joj kaže nikakooo. On je dobar policajac ajasam loš.
I tako.

Ana RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 11:39:39)

Oldži [sm=smiley36.gif]

Bossy -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 11:42:04)

Gugl učionica je super! Tamo su nastavnici svi okačili svoje predmete, imaš pristupnu šifru, dodeljuju zadatke koje tamo rešavaš, može i u vidu testa i da se slika domaći i pošalje da samo nastavnik vidi. Baš je ok.

Olga75 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 11:48:33)

Jeste ali ima i na edmodo platformi neke predmete i objašnjenja. Još i viber da ih podsete da provere klasrum. Klinci ( bar ova moja) ovo shvatili da je raspust

flamingos -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 15:16:18)

Da,Olga,zafrknuto što rano ustaju.Nama vreme ide na ruku,od 11:30 h kreće nastava.Pozdrav.Ljubim vas.❤

flamingos -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 22:34:15)

Taman mislismo da dan prođe bez domaćeg kad eto nastavnika engleskog u 18 h zadao domaći.Ali dobro,A je to očas napisala,samo da sutra slikamo i pošaljemo mu.

gocic -> RE: Pohađanje nastave od kuće (23.4.2020 22:38:18)

Solidno se snalaze deca, bas sam malo citala. Potrebno je da rade,uce.

Misha i Ljisha -> RE: Pohađanje nastave od kuće (24.4.2020 6:44:36)

D juce bas nije bila u elementu da radi a i uciteljica je po meni juce preterala. 3 str u citanci i jos str u mudrici i to je samo srpski. Tako da sam je pustila da se igra pola dana. I nije uradila sve. 

flamingos -> RE: Pohađanje nastave od kuće (24.4.2020 9:29:07)

Ljisho,pa baš preterala.Ako si je pustila da se izigra,napisaće.Izgubi dete volju kad vidi toliki domaći.Nama juče samo engleski zadao,napisalo dete i sad sam joj lepo slikala,a ona mu poslala.Da su živi i zdravi,polako,jedno po jedno završiće.

Sanjica26 RR -> RE: Pohađanje nastave od kuće (24.4.2020 11:29:13)

Uopste ne forsiram dete. Ima vremena da se odradi. Ne mora prva da salje. Juce smo ceo dan proveli kod mojih. Evo danas radi. Uopste ne želim da joj se nabija tenzija. Nismo ni pratili nastavu. Nismo ih videli tri meseca. Ljiso, ako si tako uradila.

Oni su jos mali i treba da se igraju jos uvek sto vise. 
Kao i ovi sa vrticima. Salju gomilu zadataka. Da li to i rade u vrticima. Ma, zdravo. 

ivaMark -> RE: Pohađanje nastave od kuće (24.4.2020 11:32:27)

Ovde iz vrtica ne salju nista...

Ne forsiram J da mora da se odradi sve tog dana, ali u toku nedelje odradi sve sto je potrebno a i za to se natezemo 😅😅😅

Ivanka 75 -> RE: Pohađanje nastave od kuće (24.4.2020 12:09:30)

IZVORNA PORUKA: ivaMark
Ovde iz vrtica ne salju nista...

Ne forsiram J da mora da se odradi sve tog dana, ali u toku nedelje odradi sve sto je potrebno a i za to se natezemo 😅😅😅

Iva sta uradi taj dan, uradila je. Ako kaze da joj se ne radi, ne mora. Dosta domaceg posaljemo sa zaostatkom od dan dva 😂
Nek se igra kad joj volja. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>