Tiziana -> RE: Pohađanje nastave od kuće (9.4.2020 23:15:32)
|
Boga mi mi kako kad i kako sta i kako ko. Cerka 2.razred,prati. Ali je ne budimo, vec vratimo unazad pa pogleda kad se razbudi i doruckuje. Posle toga radi ono sto posalje uciteljica i nastavnica francuskog.Sin ne prati na tv. 4.razred.Njegova uciteljica bas bas puno salje i ozbiljno i trazi od njih. Salje nove nastavne jedinice, i posebne listice sa vezbanjima i domaci u knjizi i radnoj svesci. Nastavnik francuskog salje isto dosta. Kada bi jos pratio i na tv, celi dan bi proveo uceci. Jos plus mi radimo od kuce, tempo ne pada, sta vise cini mi se da se i pojacava kako se navikavamo na izolaciju i onda nam se desi da nekad sedimo sa njima tek uvece i prelazimo nesto za skolu ako nesto nije bilo jasno. To da su savesni i sve sami zavrsavaju, to je diskutabilno. Moramo da ih opominjemo da ne zevaju okolo, da se ne bave necim drugim itd, to moramo.Kad to ne bismo radili pola ne bi bilo uradjeno. Cerka je luftiguz i briga je za skolu, koncenteacija joj je 0. Njoj je sve zabava. Ona bi samo nesto crtala pravila i citala. Sin je u skoli fantastican sa minimalnim ulaganjem, ide na takmicenja i postize sjajne rezult. ali je generalno leeeenj, toliko je lenj da se bojim da cemo u petom da nagrabusimo. Cim oko necega mora da se potrudi vise nego sto zeli to je velika drama. Navikao je da mu sve lagano ide i da ni oko cega ne mora da se trudi, a rezultate ima. Mislim da od 5. to nece bas biti tako, a jos ova skola od kuce u finisu 4og...ne znam. Kad procitam da je nekome dosadno i ne zna kako da ubije dan prosto budem ljubomorna (da me niko ne shvati pogresno). Kod nas je ritam samo tako..
|
|
|
|