degu -> RE: Korona virus (17.4.2020 19:15:48)
|
Macak25 to je ono cega sam se ja uplasila, vec sam imala scenarije u glavi, da ce mi testirati dete, da ce biti lazno pozitivan, da ce mi ga odvesti, tog razdvajanja se jedino bojim... Bogdan je u sustini dobro kad nema temperaturu, nema vise nikakve simptome, ni sline, ni kasalj, nista. Otekle su mu zlezde kao zauske da ima, tako da korona nije sigurno, on je ovo imao vec 2 puta. Nemamo pojma sta je. Prvi put su posumnjali na zauske, sledeci put smo radili analize na mononukleozu, enzime jetre. Sve je bilo ok... Oba puta je pio antibiotike. Sad mu ne skace bas tako cesto temperatura kao prosli put, otprilike na 5 sati i lako se skida. Prosli put smo jedva skidali, tako da nista sad nije za paniku. Prosli put je crp bio 74. Stvarno ne znam sta je ni koje analize da odradimo kad ovo prodje, jer mu se ponavlja. Korona u svakom slucaju nije.Mislim da je velika greska napravljena sa ovim policijskim casovima, svaki put su guzve pred zatvor. Kod nas ljudi nista ne postuju, druze se preko baste, prelaze jedni kod drugih, kafenisu, druze se, mada kod nas i nema puno obolelih.Ljiso slazem se i s tim da nisu trebale biti svugde iste mere, vec su trebali donositi lokalno u zavisnosti od situacije. Mi smo i dalje ok sa ovom izolacijom, deci je lepo u dvoristu, sve imaju.
|
|
|
|