|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
7.4.2020 19:10:21   
IvanaSK RR
Ja uopšte ne vidim sliku epidemije kad je toliko malo testiranih. Da je veći broj ljudi testiran to bi onda bila druga stvar.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1876
7.4.2020 19:13:52   
vonavoj
Pisala sam sa kumom iz Minhenu,oni normalno idu u prirodu,po 2h dnevno..nema kontakta i parkica.ali voze rolere,bicikle..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1877
7.4.2020 19:18:51   
princezica1
Pa testiraju koliko mogu. Do sada nekih 10 hiljada. Nije sjajno kao ni nas zdravstveni sistem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1878
7.4.2020 19:34:16   
IvanaSK RR
Znam da treniraju koliko mogu.samo kažem da je to malo da bi se stvarno imalo uvida.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1879
7.4.2020 19:34:28   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Pisala sam sa kumom iz Minhenu,oni normalno idu u prirodu,po 2h dnevno..nema kontakta i parkica.ali voze rolere,bicikle..

Pa to je kad su ljudi normalni, a ovde meni u apoteci zena dise za vratom 😡 I jos joj kazem da se pomeri nazad ona me ignorise. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1880
7.4.2020 19:39:55   
princezica1
Kad bi kod nas krenuli da kaznjavaju za nepostovanje distance brzo bismo postali kao Nemciuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1881
7.4.2020 19:40:20   
Maslacak15
nisu ljudi nista normalniji veruj mi samo je drzava normalnija. ljudi su svugde ljudi. ima i pametnih i glupih i nedisciplinovanih i poslusnih...

naravno da idemo u park.
berlin u nedelju.

https://ibb.co/RDZZTBt

https://ibb.co/RhqDZBy

isto tako kao sto pricate o nedisciplinovanima ja znam i puno judi koji su ubijeni u pojam. I ljude koji nisu decu izveli po tri nedelje iz kuce. A ovde neznam nikog takvog. I to mi je zao. Ja mislim na primer da je to greska iako kao roditelj razumem strah. Ali mislim da je iracionalno i stetno za decu.

drzite se !!!

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 7.4.2020 19:49:37 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1882
7.4.2020 19:44:04   
princezica1
Znam da nisu, samo znaju da moraju da postuju pravila. Srbi su poznati po svom inatu pa makar i na svoju stetu.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1883
7.4.2020 20:11:26   
mati

Ivanka, u par apoteka gde sam bila ili pored kojih sam prosla, samo po jedna musterija je unutra. Prodavnice primaju vise, ali mlekara, apoteka, menjacnica samo po jedan.
Maslacak, ja sam htela da svoju decu izvedem ispred zgrade, jer psa svakako me set_am vec je pustim tu ispred i pokupim za njom. Ali nemam para za placanje, tj postujem, da ce kazniti okupljanja vise od dve osobe. Danas sam sisla sa starijim da bude na suncu malo, sutra cu sa mladjim. Pisala sam negde jadan kaze "koliko ja dugo nisam izaso kad je trava ovoliko porasla i sve se promenilo"... Knedla mi je stala

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1884
7.4.2020 20:16:53   
dunja RR
Maslačko, i ja znam jude koji ne izvode decu, zatvoreni su 3 nedelje. Ja se malo naježim kada na to pomislim, i kada prolazim pored njihovih vrata u zgradi.
Mi izlazimo svaki dan po sat vremena, odnosno Milica 2 puta dnevno po sat sa tatom. Nikakav kontakt nemamo, samo prošetamo Bulevarom, Sava istrčkara oko 17h, kada nema baš nikoga, samo mi i 17.823 kučića sa gazdama. Nisam ni znala da ima baš ooovoliko kučića u kraju. Bilo ih je dosta i ranije, ali baš ovoliko, jok, sada to saznadoh.
Žao mi je što mi šuma nije bliže (Zvezdara), realno nama ne treba puno do gore, ali pošto su rekli da su izletišta zatvorena, ja pojma nemam da li se to odnosi i an Zvezdaru. Mislim da ne, ali opet, nismo testirali. Imam jednu poznanicu na FB, ona ide redovno na Zvezdaru, stavlja fotke.
Volela bih opet kažem da je to šetnja u prirodi, ali daj šta daš, uzmemo vitamina D, i udahnemo vazduh koji je ipak čistiji ovih dana, oset___i se, psoebno kada je ovaj vetar prisutan.

Upravo mi pisao kolega iz Ljubljane, kaže oni redovno idu u šumu, voze bicikle, i on sam zaključuje (nije me ni pitao, ali vidim da zna, možda iz medija) da su naše mere rigorozne. Kaže njima najavljuju da se kod njih za nedelju ili dve život vraća u polu-normalu, šta god to značilo.

Ali kod njih je drugačiji koncept života, što reče jedan naš novinar neki dan, koji živi u Ljubljani, kod njih je selo na par minuta vožnje od centra. Te, ne može se porediti baš sa Bg. I što reče mm, Beograd ima 7 Ljubljana u sebi.

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.4.2020 20:25:53 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1885
7.4.2020 20:16:59   
Maslacak15
kod nas je jasno izuzeto kad zivite zajedno. clanovi jedne porodice. a ubedjena sam da te ni tamo nebi kaznili. suvise je debilno :) inace je i ovde zabrana okupljanja vise od dve osobe ako nisu iz jednog domacinstva koje ne zive zajedno i objavili su katalog kazni i tako....

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1886
7.4.2020 20:21:16   
mati
Da, maslacak tako je. Ali kod nas nista jasno ne definisu. Donesu meru i drze se tog okvira. Niko ne zalazi dublje u detalje i da kaze da li postoje i koji su izuzeci. Strasno je sve ovo. Ali postujem mere koje su doneli.

< Poruku je uredio mati -- 7.4.2020 20:24:09 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 1887
7.4.2020 20:22:14   
dunja RR
Mati, ja zaista ne želim da verujem da bi kaznili majku sa dvoje dece. Ja šetam sa Savom i guram kolica, i Sava me pre 2-3 dana pitao (tata tada nije bio sa nama), mama, pa nas je troje, pa to nije dozvoljeno?? I ja mu rekoh, pa mama mora da bude sa svojim pilićima, to niko ne može da joj zabrani. I posle par sekundi, vidim još par majki sa dvoje dece, i kažem mu, evo još mama koka sa pilićima user posted image A jedno od tih pilića, slučajno se desilo tada, bila i njegova simpatija Lena, iz vrtića, ladno je prepoznao iako je bila sa maskom. Mahali su jedno drugom, na 5 m udaljenosti jedno 10 minuta user posted image

IZVORNA PORUKA: mati

Maslacak, ja sam htela da svoju decu izvedem ispred zgrade, jer psa svakako me set__am vec je pustim tu ispred i pokupim za njom. Ali nemam para za placanje, tj postujem, da ce kazniti okupljanja vise od dve osobe. Danas sam sisla sa starijim da bude na suncu malo, sutra cu sa mladjim. Pisala sam negde jadan kaze "koliko ja dugo nisam izaso kad je trava ovoliko porasla i sve se promenilo"... Knedla mi je stala

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1888
7.4.2020 20:27:32   
Maslacak15
nedostatak kretanja je.problem. jos vise nego "zdrav vazduh" i priroda iako su i oni naravno vazni. nedostatak kretanja je ono sto me bas plasi kod penzionera i zasto mislim da je mera bukvalno opasna. i ne razumem argument " vazno da ostanu zivi". za mnoge koji su hronicni bolesnici moze bukvalno da bude kobno ili da im realno skrati zivot ako sede u stanovima mesec dana i.ne mrdaju uopste.....nekretanje je jako jako lose za zdravlje. tako je kako je ali je strasno u mojim ocima. nadam se da ce do maja da se zavrsi...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1889
7.4.2020 20:28:19   
dunja RR
Nego, jel može neko da mi kaže, nisam sve čitala, a vesti ne gledam, šta su rekli, jel zatvaraju Beograd na 24h? Koje su brojke bile danas?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1890
7.4.2020 20:29:10   
princezica1
Dunja pa ti imas malog policajca u kuciuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1891
7.4.2020 20:30:22   
IvanaSK RR
Ja sam od tih sto je decu izvela par puta u ove tri nedelje.  Ovde okolo mnogo dece ima. Nasim bulevarom nezgodno da set_am sa macom,prebrzo voze a mali trotoar. Odem kad je frka.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1892
7.4.2020 20:32:10   
Maslacak15
ne jos,.samo prete a to vole da rade :) valjda 247 novih...i troje preminulih...ok je to.

Direktna veza do poruke: 1893
7.4.2020 20:32:33   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nego, jel može neko da mi kaže, nisam sve čitala, a vesti ne gledam, šta su rekli, jel zatvaraju Beograd na 24h? Koje su brojke bile danas?

Dunja,otprilike kao juce. Oko 1000 testiranih.mislim 247 pozitivno. Za sada sve ostaje isto.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1894
7.4.2020 20:33:19   
dunja RR
Tačno. Moja majka je svesno odlučila da uopšte ne izlazi iz stana nakon odlaska u penziju, to je bilo pre par godina, i ona je od sebe naoravila 100% invalida, koji nije video Sunca nekoliko godina. izgleda kao da ima 85 godina, a ima 65. Ona nije u stanju do WC-a da ode. Ja sam jedno vreme terala da ide napolje, bukvalno smo je iznosili, prethodno ubeđivali, ali videla sam da nema svrhe, ona je prosto uvek mrzela život napolju. Hvala Bogu, da me stvorio potpuno drugačijom.
Ali po njoj, znam šta nekretanje uradi čoveku, osakati ga, i fizički i psihički.

Mislim da jedino mojoj majci ovaj karantin prija. Kaže ona meni, eto, sada ne mogu da dođem da vidim unuke. A niej dolazila ni kada je moglo.
Volim ja nju, ali nažalost, takva je kakva je. Uništila je i sebi život, i ljudima oko sebe.

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

nedostatak kretanja je.problem. jos vise nego "zdrav vazduh" i priroda iako su i oni naravno vazni. nedostatak kretanja je ono sto me bas plasi kod penzionera i zasto mislim da je mera bukvalno opasna. i ne razumem argument " vazno da ostanu zivi". za mnoge koji su hronicni bolesnici moze bukvalno da bude kobno ili da im realno skrati zivot ako sede u stanovima mesec dana i.ne mrdaju uopste.....nekretanje je jako jako lose za zdravlje. tako je kako je ali je strasno u mojim ocima. nadam se da ce do maja da se zavrsi...

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.4.2020 20:36:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1895
7.4.2020 20:33:50   
dunja RR
Iv hvala, a jel najaviše nešto o zatvoru 24h ili još ne?

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dunja,otprilike kao juce. Oko 1000 testiranih.mislim 247 pozitivno. Za sada sve ostaje isto.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1896
7.4.2020 20:35:02   
dunja RR
Aha,a, znači još ništa. Pretnje, zato i ne gledam, tnx!

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

ne jos,.samo prete a to vole da rade :) valjda 247 novih...i troje preminulih...ok je to.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1897
7.4.2020 20:35:24   
dunja RR
O da ;)

IZVORNA PORUKA: princezica1

Dunja pa ti imas malog policajca u kuciuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1898
7.4.2020 20:35:43   
princezica1
Mogu da se krecu po stanu, rade vezbe ili voze bicikl. Da je lako nije ali nece doveka. Moji roditelji su aktivni i u stanu.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1899
7.4.2020 20:42:24   
mati
Ova voditeljka je super. Sah mat... Nikada nisam gledala emisije ovakvog tipa...
U najavi... Od petka do ponedeljka, posto je subota do 13h bila kriticna.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here