smeško -> RE: Razgovori mama 02/20 (7.2.2020 15:44:52)
|
Пари, наш педијатар, после овог вируса не даје бар 7 дана да се иде у колектив. Посебно јер је почела сезона грипа. М ми још увек седи код куће. У понедељак идемо да нам попуни здравствену листу за зимовање са вртићем, али још га не враћа у групу. Љишо, нисам најбоље схватила зашто су те узеле на зуб. У сваком случају, понашају се крајње непрофесионално и безобразно. Не бих ја прелазила у приватни вртић, јер трошкови нису исти. Пре бих је пријавила инспекцији. Страшно је шта неко себи дозвољава на радном месту. Рекох ти да си сјајна под притиском, знаћеш ти то са мером да изведеш, а да ви и дете више не трпите[sm=jezicek.gif]. Што се тиче говора, Ј је такође исфрустриран својом тренутном немогућношћу да изрази све што мисли. Али, полако, он се својски труди да проговори. Купила сам му најједноставније сликовнице, уместо оволиких шарених које сада има, троуглове да слаже један у други, боцкице и глину, па ћемо полако почети и то да уводимо. И ја сам за музику, али првенствено на нашем језику. Знам ја да ће они проговорити пре или касније, али ја ти спадам у оне маме са мало нижим прагом толеранције на такве ствари. Његова највећа мана, тенутно, је нестрпљење и једна прилична доза размажености. Мој је, али шта ћу када је тако. Ја једва говорим и данас, али шта је ту је, нема мировања са тројицом.[sm=smiley36.gif] Кад прође прошло је.
|
|
|
|