Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 14.2.2020 22:38:12
|
|
|
|
Sanidej
|
Mirko Svirko, samo treci je cerka operisala i ugradjene su joj aeracione cevcice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 14.2.2020 22:42:42
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moje dete pije caj od luka. Njemu je cvekla problem al i to popije nekako. Flamingos, ja kako sam krenula bicu mecka 😂😂😂 Ali bas mi je strasno u poslednje vreme.. toliko mi se jede slatko i nervozna.I hvala za cokoladi 😂🍫🍫🍫😙
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 14.2.2020 22:47:08
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,razumem te u potpunosti.❤Ljubim te,ljubi mališana.Odmarajte.Mame,dečica,lepo spavajte j slatko sanjajte.Budite mi zdravi,to je najbitnije.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 14.2.2020 22:51:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos, poljubac za vas od nas...lepo spavajte i slatko sanjajte 💖💖💖 Sanidej,koliko ima od vase operacije?Mi smo se operisali u novembru.Za sada je sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 14.2.2020 23:35:03
|
|
|
|
Sanidej
|
Mirko Svirko, proslo je vise od 3 godine od operacije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 9:31:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Gde ste mamike?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 9:34:24
|
|
|
|
flamingos
|
Von,draga,tu sam,pijem kafu,izvoli.Jeste li dobro?ostala mama,dečica?Stavila sam sarmu da se kuva,pa da sredim stan.Večeras mi sestra dolazi.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 10:06:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni D nesto nij2 dobro ima neku malu temp 37.4 nisam joj nista dala. Inace isla sam da se shisham. Mislila sam da cu neku drasticnu promenu ali nisam meduutim posle 2 godine ne shishanja juhuuu... P zezator mm nesto nervozis danas a sve je u najboljem redu. Nem pojma koji mu je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 10:50:57
|
|
|
|
gocic
|
Zezator kao pojedini. Malo popusta ova prehlada. Popih caj na brzinu i dorucak zavrsila .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 11:03:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan.. kako ste danas?Flamingos,bas si vredna. Ljisho, i mm jutros ima neke crvice u glavi. Mozda je takav dan 😂 Sanidej, ja mislila nesto skoro bila operacija. Von, kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 11:12:43
|
|
|
|
Sanidej
|
Ide vreme, Mirko Svirko. Cevcice je imala dugo posle operacije a navodno bi trebalo da ispadnu posle godinu dana najkasnije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 12:45:53
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan, ovaj bolesno predivni osuncani dan. Ja radim jos sat i po, pa da odem kuci konacno, jedva sam jutros ustala, bas sam bila umorna. Idem na odmor, jos tri kruga smena pa 6 dana nisam tu. Nadam se da ste dobro svi, lepo provedite ostatak dana.
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 18:22:24
|
|
|
|
Sanidej
|
Dan je bio lep za set_nju i igranje napolju, devojke su se umorile i polegale popodne. Neobicno mi je kad je tiho u kuci. Pozdrav na ovaj praznicni dan.
< Poruku je uredio Sanidej -- 15.2.2020 18:24:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 19:52:29
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,šta radite?Evo ispratih sestru,ode...Boli ta daljina...Kako su dečica?Prestade li kašalj?Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 22:06:15
|
|
|
|
malena39
|
Ne znam ko je pitao, al da odgovorim. Dobro smo, jos suta terapija kremom pa da u cetvrtak ponovimo briseve. Mm stize za 7 dana, jedva cekam!Sanidej, taj caj je sladak i ne osjeti se luk toliko. U principu on je isto probirljiv onda mu dajem da pije na spric za sirup. Eto, ovo mu se svidjelo i hoce. Ozdrav svim ostalim mamama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 22:18:59
|
|
|
|
Sanidej
|
Malena, mogla bih da ubacim meda malo cisto da ih zavaram. Moja deca imaju neke senzore za luk sta li.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 22:23:05
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Budite mi zdravi.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 22:27:54
|
|
|
|
malena39
|
Sanidej, mozes i tako da probas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 15.2.2020 23:43:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Sta radite? Kako ste?💖💖💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 11:25:35
|
|
|
|
Sanidej
|
Pred nama je jos jedan suncan dan, uzivajte sa svojima. Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 12:06:52
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Sanidej.Uživajte i vi u ovom prelepom danu.Joś malo i odosmo na palačinke i na igralište.Pozdrav svima.Ljibite dečicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 12:40:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. Ajd da se i ja javim Spremam rucak. L jutros skakao sa S po krevetu, to im je u poslednje vreme omiljena zajednicka igra i udare se glavama. L se udario u nos. Vristao je užasno. Otekao mu nos. Valjda je ok...samo da nije prelom. Naravno ne dozvoljava mi da mu stavim led na nos. Inace bila sam na orl sa L . Vec na 2 pregleda timpanometrija mu je tip B Ako i sledeci put bude isti nalaz rekose mi da je sledeci korak aeracione cevcice. Ne radujem se bas tome. Meni izasao higrom na ruci. Isla kod dr. Zakazali mi operaciju I tako...svasta se desava... Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 12:47:38
|
|
|
|
Maraj
|
Von sad citam unazad da cete operisati 3.krajnik. Jel mora? Nisam u toku? L je isto primio sinfloryx vakcinu. 2 doze. Sa godinu dana. Platila sam. Tada nije bila obavezna. I eto...od kako je krenuo u vrtic malo malo upala usiju. Timpano isto B. Jeste li imali kakvu terapiju? Ja sam L kupila Otoglobe. Da probamo i sa tim. Kazu da pomaze a dr ga slabo preporucuju. Jel znas za nagli rast dece nakon vadjenja 3.krajnika? Ja pokusavam da izbegnemo cevcice...al ako budemo morali...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 13:00:55
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan, kako ste?Suncano i kod nas.. Nego,Maraj,kakv nagli rast?Mi smo se operisali u novembru..Sva tri krajnika. Sem da jede vise i nije bolesan,nisam primetila nista.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 16.2.2020 13:16:00
|
|
|
|
Sanidej
|
Maraj, dugo sam pratila dete zbog loseg timpanometrijskog nalaza (b tip) i na kraju smo odradili operaciju treceg krajnika i cevcice i sve je bilo ok. Daju oni sirupe za alergiju, kortikoidne sprejeve poput Nasonexa, sirupe za iskasljavanje i kapi za nos ali retko to pomaze kod sekretornog otitisa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?