mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/20 (13.2.2020 13:27:39)
|
Pozdrav mame. Mi i dalje bolesni, J je zivnula, ali zato U kaslje, covece na svaka 2 min., celu noc, evo celo jutro. Ovo je treca noc kako uopste skoro ne spavam, jutros mi je bilo muka 2 ranisana sam popila. Donja usna mi je sva u nekim groznim groznicama, ali nekako nije da se osecam lose, sta znam. Samo da U vec jednom prestane da kaslje. Nati, ja te skroz razumem. Moja mladja je isto drekavac najstrasniji. Kad je bila beba, mm svaki put kad je ostao sa njom me je zvao da se vratim - ja izvedem stariju u park, odvedem je na neka desavanja.... ma gde god, on zove posle nekog vremena da ne moze da je smiri. Dok se ja vratim, i dodjem kuci ona vec ne place toliko. Svaki put sam trcala da se vratim, i sad vidim da je to bila greska, ali sta mogu, i sada to radim. Evo pre 2 meseca sam otisla kod dr opste prakse, ispostavilo se da moram da cekam duze nego sto sam mislila... moja mama i mm cuvaju njih dve, posle nekog vremena muz zove i kaze da jako place i kao - kako hocu, ne zove on mene da se vratim ali da mi kaze da place [sm=hudicek1.gif] kao baba ih je morala malo izvesti napolje. Ja dolazim unezverena kuci, one ispred zgrade mene cekaju ali u ok raspolozenju. Mama me je najstrasnije izgrdila sto sam se vratila. Ne bih da generalizujem, ali muskarci malo to sve drugacije gledaju. Mm pomaze i hoce sve stvarno, ali lakse je da place kod mene nego kod njega. Kad je on na poslu 8h meni dete nikada ne place inace, da, da kako da ne.
|
|
|
|