RE: FebruaRRska kafana (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 6:36:05)

Jao, ja opet u 6..ubi me ovo ustajanje i jurnjava. Jos danas i sutra i nadam se stvarno da sledecu nedelju cu da odmorim. 

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 8:42:10)

Dpbro jutro.
Polako ispijam kaficu, musaka u rerni, zaba spava. 
Obozavam ovaj tv u trpezariji, nagledah se divnih rmisija na Historiju i NatGeo 😍

emicaa -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 8:45:32)

Jutroo,ja sam jos u krevetu iako sam odavno budna.I djeca su kod mene.

Do kad vam traje raspust,jel cjeli februar?

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 8:47:10)

Ne, 18. pocinje drugo polugodiste. 

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 13:14:31)

Potrosilasamplatu😕
Sve znam gde su pare otisle... Imam sve racune... 😔

Ana RR -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 15:04:42)

Hello žene. Ivanka, meni lakše kada ne znam haha. Platu šaljem na mm paypal, on plaća račune, pojma nemam koliko šta plaćamo. I bolje da ne znam [sm=smiley36.gif]

Došao nam majstor za veš mašinu... u poslednje vreme je počela toliko da bruji kada radi centrifuga da to nije bilo normalno. Otišli neki ležajevi, ceo bubanj je zamenio. [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 15:11:55)

kod nas jutros bio sneg,sad sunce,nema snega...opet imam da radim za skolu,bem ti vise.kakav je bre ovo raspust.nekad se znalo,raspuste se deca i milina.ovo sad..sve neke gluposti.ni gora deca,ni nezadovoljniji kadar,ni vise obaveza.

Sanjica26 RR -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 15:14:39)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hello žene. Ivanka, meni lakše kada ne znam haha. Platu šaljem na mm paypal, on plaća račune, pojma nemam koliko šta plaćamo. I bolje da ne znam [sm=smiley36.gif]

Došao nam majstor za veš mašinu... u poslednje vreme je počela toliko da bruji kada radi centrifuga da to nije bilo normalno. Otišli neki ležajevi, ceo bubanj je zamenio. [sm=smiley13.gif]

Ni ja ne znam koliko sta kosta😀 Samo sto od moje plate ne idu pare na racune. 

Ana RR -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 15:17:08)

Ode 9 hiljada za mašinu... [sm=smiley29.gif]

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 15:43:36)

Ne placam ja racune, njih placa mm, nego racuni od svega sto sam kupila (kaput, Ivina jakna i pokloni za decu za rodjendane) , poslala mami novac, kupila evre za svadbu, nabavka jedan dan, drugi dan pijac.... I ostalo mi malčice....😕

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 20:29:50)

Leleeee, samo ja kafanišem 🙄🙄🙄

Filadendronka -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 22:30:52)

I j sam tu, nwgo kod mene gosti stalno. Sutra imam i na nocenju. U subotu devojacko vece. U nedelju na put na neki rodjendan, pa uvece nazad. Samo tempo. Na UN dijeti sam, brljam pomalo posto sam smrsala prilicno. Umorna kao pas. Ziveli! 

mama Jo -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 22:45:36)

Fil, vec devojacko vece? Pa znaci da je i svadba blizu, a? Kad je?

Filadendronka -> RE: FebruaRRska kafana (6.2.2020 22:58:06)

Daaaa, vreme leti. Svadba za dve nedelje. :)

branki* -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 6:35:33)

Ja opet ustala.kao petao sam danas držim neki seminar sa koleginicom ovima mojim kolegama ostalim.i baš sam se opteretila.kasno rečeno. Nisam stigla da se spremim dovoljno.a ne mogu samo da čitam sa video bima.i ne volim da nešto odradim bzv,a opet šta pa uopšte imam od toga.sem bodova.koje mogu da okačim mačku o rep.a,ovamo dnevnik još nisam sredila.udavih vas prosvetom.

Dobro jutro,ženskaci! 

mama Jo -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 8:25:45)

Kad god ustanem ranije da obavim sve sto imam pre dece, evo i njih dve bude se [sm=hudicek1.gif]
Branki, uvek me je nervirao taj deo strucnog usavrsavanja.

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 14:00:09)

Ja def nemam kad bilo sta da uradim danas i sutra 🙄
Danas radim do 3 pa kuci na rucak, pa od 5 opet na dezurstvo do 9. 
Sutra frizer u pola 10, pa od frizera na posao do 1 pa na svadbu u 4... 
Ni koverat nisam kupila... 
Pijem kafu i mozgam... 

vonavoj -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 14:16:34)

Fil,bravo za mrsavljenje..ja sebe ne mogu naterati,nema sile.Ivanka,tu sam..i meni se pije kafa.Branki,zavrsices i to,dobro,sigurno.Meni zaova kukala,kako ce imati obaveze ceo raspust,jadna...a isla 3 puta,do pola 2,citaj ceo dan,i vise ne ide.....bem li ga,to nije godisnji,opet cu da ponovim,pa opet se ne radi 🤪🤪

branki* -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 14:25:25)

stigoh,super proslo,rodjeni sam govornik[sm=bravo.gif]
konacno da odmorim.a,ceka me riba da je przim,ali moram da odmorim malo,klecaju mi noge.
fi,bravo za mrsavljenje.

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 14:44:21)

Super Fil, tek sad procitah! 😊

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 16:12:43)

Zene... Jel na koverat sa novcem za maldence pisem nesto...?
1.Mladencima od...... 
2.Svoje ime... 
3.Njihovo ime... 

Mirko Svirko -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 16:19:07)

Ivanka, mi smo kupili svadbenu cestitku i unutra stavili novac i napisao je nesto mm tipa:" dug i srecan  brak i tra la la"  i tu napisali od koga..

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 16:29:17)

Uopste ne znam kulturu povodom toga... 😊 

branki* -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 17:29:20)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zene... Jel na koverat sa novcem za maldence pisem nesto...?
1.Mladencima od...... 
2.Svoje ime... 
3.Njihovo ime... 

da,da...kupis neku lepu cestitku adekvatnu tom dogadjaju i napises nesto tipa-srecno ili puno ljubavi ili od srca,tako nesto i ispod ili u donjem desnom uglu napises ime vas dvoje i prezime ili porodica ta i ta,zavisi u kom ste svojstvu.tu stavis novac i ubacis u kovertu i tako das.
kad ides,ivanka?sta oblacis,jesi resila?

Ivanka 75 -> RE: FebruaRRska kafana (7.2.2020 18:00:54)

Sve sam napisala samo jos parice da ubacim 👍 A mlogo ubavu cestitku sam nasla, otvara se iz sredine  i unutra napises tekst a kad se sklopi bude bicikl i na njemu mlada i mladozenja 😊❤️
Preslatko!

Postavi ja kombinejšn 1 na ofinger, ako mi se ne svidi, kombinejšn 2 je crna haljina, crna torbica i crne rukavice.
[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2037854-1897.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>