RE: Razgovori mama 01/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

smeško -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 13:57:55)

Ах, чај од црног лука. Моја мама само силази са њим када нас чује да кашљемо.[sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 14:07:23)

Ja sam na kraju jutros imala dijareju, mislila da sam dobila, kad ono posle toga ništa. Krvi bilo samo tad u jednom momentu...Ne znam šta mi se dešava...

Ići ću sutra kod ginekologa ukoliko ne dobijem danas. 
Bila sam i danas na baletu, super je :) 
Ljišo,kako je D? Kako ste mame?Vreme je baš bljak. U inat tome sam nalakirala nokte u crveno :)

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 14:30:04)

Pari, ja mislim da ti se organizam malo poremetio zbog vremenskih zona, ali proveri sve.

Ivanka, ja ništa ne iskašljavam, suv kašalj non stop. Znoj me oblije kada dobijem napad.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 14:33:00)

Suv kasalj zna da traje nedeljama, tako je ivi sad od novembra isto do po novoj godini trajao. Dr rekla je suvi kasalj dugotajan. 

pari -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 14:33:08)

Moguće Ana, nego mi se nije to do sad nikad desilo pa se ja odmah zabrinula, a moguće da nije ništa...

smeško -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 18:59:16)

Opet T. Sada je J na redu! Odlepicu!

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 19:29:50)

Joj,dosta je bolesnih.Ljubim vas sve da budete zrdravi.Mi dođosmo sa slave.Putovasmo nekako.Ka tamo je bilo muka A,a pri povratku nije.Magla je,ali ne svuda.Pozdrav svima❤

smeško -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 19:31:23)

Flamingos, 💖Jeste li se bar lepo proveli?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 19:34:09)

Ne stigoh danas ni da se javim. Rano sam ustala i svasta nesto.
Bolesni sto pre da ozdrave.
Ja konacno mogu lepo da hodam, prosao me prst. I tako 😊

smeško -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 21:06:14)

Sjajno, Mama Jo! 

Ja sutra prvo moram da nosim J urin. A posle da kampujemo kod dr, jer je sve zakazano. A ima i konjuktivitis pored T.

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 21:17:04)

Smeško,bilo je super.Deca se izigrala,mi se ispričali.Ručak divan.Šest dana smo postili,sad mrsno i pijem kiselu vofu da svari želudac.Mama Jo drago mi je da je prst ok.Ljubim vas❤

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 21:37:22)

Sta radite zene?Flamingos,znaci putovali ste i dobro je proslo. Zasto ne pijete dimigal za putovanja?Meni bile sestre,bilo je jako zabavno. Jedna trudna,druga tek zavrsila srednju i zaposlila se.. a M samo skakuce oko njih i ljubi ih po 5x,kaze "tako mora tetka" ..Mama Jo,znaci prst dobar.. rade se neke vezbe 😊Videla sam u temi.. Mi se spremili za spavanje. A ja cu verovatno da legnem u 1h kao i uvek.. Ostale mame kako ste?Nisam bas sve procitala sta ste pisale.. citacu posle kad mi legne mali napokon.

smeško -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 21:43:33)

Flamingos, a sto post?

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 21:52:48)

Ne pomažu lekovi,pisah o tome.Savladaćemo i to,polako.Mnogi u selu poste za sv.Savu-to im ostalo od starine.Mi postimo iz drugih razloga-sanjala je žena iz sela da postimo i napijamo sv.Savu,pa se i moj  muž otvarao sa tom ženom"pobratimili se".Mislim da znaš šta je to,bacala mu krstove u manastiru i postali su brat i sestra.I nije ga samo jednom sanjala,već par puta.Čak joj se u snu i ime našeg deteta javilo.Tako da i mi prerežemo kolač,pa idemo u selo.Zato šest dana postimo.Sve to što je sanjala dešavalo se u vreme dok na svet nije došao naš anđeo❤.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 22:42:17)

Nisam bila u toku da si pisala o lekovima. Procce to vremenom. Lepo sto postite i obelezavate.

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 22:50:32)

Mirko,draga,sve smo pokušavali-i tablete i šta god čujemo ali ne vredi.To je nešto jače od nje.10 km vožnje nekako izdrži i to je to,bude joj loše.I tabletu popije i ništa.Ali,vremenom proćiće i to.Mada,ja ni dan danas ne volim da se vozim.Kad bude napunila 12 godina i bude na suvozačevom mestu biće joj lakše.Do tada izguraćemo.Ljubim vas puno.Laku noć želim svima.Sutra u školu po podne.❤

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 22:57:33)

Flamingos, izvini, ali ja tebe ništa ne razumem. Šta znači bacanje krstova [sm=zmeden.gif] izvini, ali to je potpuno krivljenje vere.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 23:00:08)

Ana, mislim da je neka zena sve to sanjala sto pise Flamingos,pa oni to obelezavaju. Ili ja nisam razumela 🤔

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 23:11:16)

Ana,grešiš,naprotiv-spojeni pred Bogom su rođeniji nego da ih je ista majka rodila.Moj muž je jedinac.Bacanje krstova znači da se u manastiru"orode"-postaju brat i sestra,čita im se molitva kojom postaju brat i sestra.Ne znam kako drugačije da pojasnim.Nadam se da razumeš.

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 23:13:57)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Flamingos, izvini, ali ja tebe ništa ne razumem. Šta znači bacanje krstova [sm=zmeden.gif] izvini, ali to je potpuno krivljenje vere.

Daleko od toga da je to krivljenje vere.Bacanje krstova je figurativno-na neki praznik se to obično radi,lepe im se krstovi,čitaju molitve gde se pred Bogom spajaju i postaju brat i sestra.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 23:25:00)

Dobro vece. Prezivela sam i ovaj dan. Sad me bas boli zeludac, pa sam skuvala neki cajic. Kuckam u elektronski dok mi se ne umiri. Sutra ranim u selo. Jos nekoliko dana i deca idu na raspust. Sutra svi idu na svoje radne zadatke.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (27.1.2020 23:57:55)

IZVORNA PORUKA: flamingos

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Daleko od toga da je to krivljenje vere.Bacanje krstova je figurativno-na neki praznik se to obično radi,lepe im se krstovi,čitaju molitve gde se pred Bogom spajaju i postaju brat i sestra.

Ako ti tako kažeš. Meni je i dalje to krivljenje vere, izvini.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (28.1.2020 6:07:17)

Dobro jutro. Ja ipak na posao. P deran mamin se drzi ko veliki.  On u vrtic seka kod babe. Baba sprema za slavu sutra nece ona nesto obracati paznju na D al D je velika pa ce reci ako joj niie dobro a i prolazi. Evo nema temp doduse 36.9 je ali sinoc dali eferalgan u 7 i evo drzi je.  Znaci prolazi.

Flamingos ja sam isla na veronauku (subotom devedeset_ih jer tad nije bilo u skolama) i pevala sam u crkvenom horu ali ni ja nisam cula za te obicaje iskreno. Deluju paganski. Ali to je sve od kraja do kraja. 
Odoh. Ljubim vas

Milena18 -> RE: Razgovori mama 01/20 (28.1.2020 8:38:55)

Dobro jutro, mame! Nedostajete mi. Svratih na kratko jer sam uhvatila neki slobodan minut na poslu.
Želim bolesnima da brzo ozdrave. I M je ponovo nagrabusila, sinoć imala visoku temperaturu, mada to mi nije toliko strašno koliko ono ubrzano disanje. Popodne radi njen lekar, pa ćemo ići.
Inače, u nedelju smo imali rođendan kod drugarice iz vrtića u igraonici. Baš su mi još mali za igraonicu, neki iz grupe nemaju ni tri godine. Malo-malo pa se neko zaplače, kenjkaju, guraju se, haos. Naravno, M je izjavila da i ona hoće u igraonici da slavi rođendan.
Odoh. Posao zove. A i izlazim za sat vremena da odem kod ginekologa na kontrolu.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (28.1.2020 9:32:47)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobro jutro. Ja ipak na posao. P deran mamin se drzi ko veliki.  On u vrtic seka kod babe. Baba sprema za slavu sutra nece ona nesto obracati paznju na D al D je velika pa ce reci ako joj niie dobro a i prolazi. Evo nema temp doduse 36.9 je ali sinoc dali eferalgan u 7 i evo drzi je.  Znaci prolazi.

Flamingos ja sam isla na veronauku (subotom devedeset_ih jer tad nije bilo u skolama) i pevala sam u crkvenom horu ali ni ja nisam cula za te obicaje iskreno. Deluju paganski. Ali to je sve od kraja do kraja. 
Odoh. Ljubim vas

Ljiso, naravno da je tako. Ali bolje da ne ulazimo u polemiku.
Cele noci nisam oka sklopila. Toliko me je boleo stomak, da sam tek u pet zaspala. Onda sam u 6 ustala za posao. I dalje me boli ali podnosljivo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>