RE: Razgovori mama 01/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/20 (22.1.2020 22:36:17)

Laku noc! 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (22.1.2020 22:39:39)

Ljiso, moras sad napisati za D? Prepade me ženo☹️

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (22.1.2020 22:44:10)

uf Sanjice sutra idem s njom kod dr. Ja kad vidim beli mantil mene slog vec strefi i zato sam tako kategoricki odbijala da sa P lezim u bolnici zbog njegove zezancije.
Bila je na pretragama jer smo zahvaljujuci hokeju i sportskim pregledima zakljucili da ona ima cesto eritrocite i leukocite u mokraci kao i proteine. I onda smo jedno godinu dana pratili. Kao eto da vidimo sta se desava. I na kraju smo bili u bolnici gde nista u principu nisu zakljucilli. Cekamo rezultate (mesec i po se cekaju jedni rezultati) a u medjuvremenu obavljamo ostale preglede. Radjen joj je ultrazvuk bubrega i u bolnici je skupljala urin 24h.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/20 (22.1.2020 22:46:58)

Dala sam i to u 5, sa 39.5, mirne duše, vratila se T, grlo crveno, škripi, neka pije.
Ljišo, svašta si prošla :(. Nema šta, zakon i ugovor jasno kažu šta kažu. Razumem i njih da su se uplašile, dobro su postupili kad se sve desilo. Najbitnije da je sve u redu.

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 6:38:26)

Dobro jutro,spremna je kafica,izvolite mame.Ljišo,držite se.Nadam se da ste svi dobro.Ljubim vas.Da popijem kaficu,pa spremanje za školu❤.Mama Jo,kako prst?

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 7:56:11)

Dobro jutro... 

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:09:50)

Dobro jutro Ivanka,ali nama baš i nije.Evo Anđeli muka,sliva joj se iz nosića,neće danas u školu.Da poludiš.Valjda joj imunitete opao,a pije za jačsnje imuniteta.Muke.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:14:21)

Jutro svima.
Ja jedva na oci gledam, bas mi se spava.
Flamingos, sigurno je nesto pokupila... neka odmori malo, i da prodje sto pre i bezbolnije.

Ljisho, ti si bas jaka zena. Sta te sve snaslo. Ako hoces pisi nam to za D... i kada cete imati konacne rezultate?

Sanjice kako ste?
Rosi?
Ivana?
Ana?
Iskreno se nadam da su svi bolje.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:18:57)

Uh Flamingos... Bas mi je zao, do ponedeljla ce biti bolje.
Ljisho, bas vas poteralo  nek sve ide u persun... Hocu da psujem..... 😞😠👹👺

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:21:53)

Dobro jutro zene. Kako ste danas? Flamingos,brzo ozdravite. Da li vam pomazu inhalacije u takvoj situaciji? 
Mama Jo, kako je prst? 
Ljisho, bas ste se namucili.. pisi kako je bilo posle bukvice.Nadam se da ce sve biti ok. I sa D i sa P. 
Meni mali jos spava. Treba da ga budimnda uzmem bris i da odem da nosim,zao mi je da ga cimam gore dole i u krug. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:22:20)

Joj Ivanka,hvala.Do ponedeljka ima da budemo kao nova.Ma strašno.Mama Jo,hvala,izguraćemo,nego me žao kad se jadna muči.Kako tvoj prst?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:23:42)

Mirko, hvala sto brines za moj prst 😊
Bolje je, bolucka me jos, ali ni priblizno kao prekjuce i juce. I dalje onako ne mogu bas da gazim celim stopalom jer me boli.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:27:29)

Flamingos, pisale smo u isto vreme 😊
Ma da, znas da svi kazu da je imunitet posle boginja bas slab, mislim moje nisu imale, ali znam da svi to kazu. Jos su i aktuelni virusi.
Neka pijem limunade, vockica, ako moze daj joj propolis kapi.

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:34:17)

Hvala Mirko.Inhalacije pomažu kada joj nosić zapušen.Sada joj je"bljakasto"jer joj se sliva i zadaje joj mučninu.Evo ležimo sa lavorom i tako.Ali to je kod nas standardno.Pisah i tome-ima široke nodnice j sve bakterijske j virusne infekcije joj se tu sakupljaju.Sliva joj se,muka joj,pa neki put prođe bez povraćanja,neki put povraća i tako.Izguraćemo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:35:07)

Mama Jo sta si uradila sa prstom?

Pari meni se to desavalo sa proslim antibaby pilulama,dr mi promjenila i vise nije.Ljiso javljaj stanje.Ostale mame nadam se da ste ok,nije me bilo nwko vrijeme

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 8:46:26)

Emice, glupa nezgoda od koje ne mogu da hodam vec 2 dana. Iskliznuo mi tanjir iz ruke i pao tako na srednji, nozni prst da je izgleda napukao... mislim da nije slimljen (mada mozda i jeste). Modar, grozno izgleda i boli.
Nisam isla kod dr, previse mi je to maltreta [sm=smiley36.gif]
Pustam ga da zaraste kako zaraste. Izdeformisan srednji nozni prst nije strasna stvar [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 15:13:10)

Dobar dan. Pa nije im.bilo svejedno ni glavnom vaspitacu ni vaspitacicama. Rekla sam da nikad nisam.cula da se dete iskljucuje iz kolektiva zbog sumnje na druge bolesti. I da je to protiv zakonito. Da 3 clana zakona nisu ispostovale. Da su mi pretile hitnom pomoci i kojesta. I da imam.ugovor sa vrricem i da sam ja sve svoje obaveze kao roditwlj ispostovala. I da sledeci put dobro razmisle da li ce me zvati ili ne. I rekla sam takodje glavnoj vaspitacici da me poznaje i da mi ona Dunju NIKAD nije vratila. Znaci ja njima bolesno dete nikad nisam poslala. Toliko. Sa stavom a one nek se misle. Rekla sam sledeci put vise saradnje sa roditeljem i da je sve moglo da se odradi drugacije a ne da svi budemo pod tolikim stresom i ne da ja za nedelju dana puknem zbog gluposti vise od 150e. A sta da nisam.imala para? Nije to samo eeg. To je gorivo do NS 4 dana. To je moja nemogucnost da radim i samim tim sam u minusu. I jos mnogo.mnogo toga. Sve u svemu primljeno k znanju. 

Evo rucamo. Pa cemo napolje. Lep dan. D mi popodne ima zakazano kod audiologa. I to ocwkujem da ce biti sve uredno. Ali eto moramo danobavimo. 

Duškić -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 19:52:26)

Ljiho, da sve bude Ok .
Mi legli da odmorimo, smrzli se , bili u setnju, a sveze je , nadam se da ce ranije zaspati.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 20:12:57)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobar dan. Pa nije im.bilo svejedno ni glavnom vaspitacu ni vaspitacicama. Rekla sam da nikad nisam.cula da se dete iskljucuje iz kolektiva zbog sumnje na druge bolesti. I da je to protiv zakonito. Da 3 clana zakona nisu ispostovale. Da su mi pretile hitnom pomoci i kojesta. I da imam.ugovor sa vrricem i da sam ja sve svoje obaveze kao roditwlj ispostovala. I da sledeci put dobro razmisle da li ce me zvati ili ne. I rekla sam takodje glavnoj vaspitacici da me poznaje i da mi ona Dunju NIKAD nije vratila. Znaci ja njima bolesno dete nikad nisam poslala. Toliko. Sa stavom a one nek se misle. Rekla sam sledeci put vise saradnje sa roditeljem i da je sve moglo da se odradi drugacije a ne da svi budemo pod tolikim stresom i ne da ja za nedelju dana puknem zbog gluposti vise od 150e. A sta da nisam.imala para? Nije to samo eeg. To je gorivo do NS 4 dana. To je moja nemogucnost da radim i samim tim sam u minusu. I jos mnogo.mnogo toga. Sve u svemu primljeno k znanju. 

Evo rucamo. Pa cemo napolje. Lep dan. D mi popodne ima zakazano kod audiologa. I to ocwkujem da ce biti sve uredno. Ali eto moramo danobavimo. 

Ljiso, sta one kazu na sve to? Super si im sve rekla. Nego, gde vi sada živite? Niste u Novom Sadu? 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 20:21:40)

Sanjice mi smo y Futogu. Okolina NS. 

Znas kako kazu Pa mama bitno je da je to sve dobro da je on dobro. A mm mi se toliko naplasio da sad ide i zapitkjje sve jel prevrtao ocima idi gledaj ga jao on to radi (daje na vaznosti takvu glypost) i td i td. Samo mi sad on stvara dodatni stres. Jaoo on kad pije mleko koluta ocima vata se za uvo i gura nas nogama pred apavanje to nine normalno mozda je to neki napad. Reko covece sve je ok. Al kakvi ovi mu sad ubacili crv sumnje u glavu  a i onako me od njegovog rodjenja pita non stop da li je P normalan. Ma uzas. Ja kazem eventualno bi nam u db posle eeg radili NMR glave. Jaooo kozda smo yo trebali odraditi. Reko jesi ti normalan da nam sediraju dete bezveze. Ma on mi je i bakcanje sa njim 10 puta stresnije nego s decom. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 21:09:02)

Ma, bezobrazluk. Naravno, sta ce reci. 
Taman htedo da pitam kako je muz. Kad ono. 😀
Mi dodjosmo iz biblioteke. Dobila je diplomu i dve knjige. Jedna od Narodne Biblioteke, a drugu od Aleksandra Gajšeka. Pre toga sam ja bila na generalnoj probi, pa posle trcala po Sofi u muzicku. Sad da ih spakujem, pa da radim. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 21:16:36)

Sad cu vam bas okaciti snimak kako je to odradio s ocima. Samo ne znam u koju temu?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 21:18:52)

Mozda tamo gde si pisala o problemu. 🙄

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 21:42:45)

Samo da vam mahnem,nadam se da ste svi dobro.Anđela jednom povraćala,muka joj celi dan.Namuči se jadna.Plus nosić pun sluzi,ali nije zapušen,već izbacuje,a i sliva joj se,pa joj to zadaje mučninu.Sutra idemo kod dr..Ljubim vas❤

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (23.1.2020 21:47:46)

Ljisho, aj bas stavi snimak, zivo me zanima. Nisam ni znala da mogu snimci da se postavljaju, a vec sam jednom htela da pitam.

Flamingos, bas bzvze taman prosle boginje i sad to, samo da je sto pre prodje. Javi se sutra kad dodjete od dr.

Sanjice, bravo za pametnicu, bas lepa nagrada, odnosno lep razlog za nagradu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>