RE: Razgovori mama 01/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (17.1.2020 21:17:20)

Ajte sve u temu epilepsija. Da se smejete sa mnom od muke. A P cu tako da nalupam kad poraste i kad bude velik mamlaz da ce se pamtiti. A njegovu decu nema sanse da cu cuvati. šŸ˜Š

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 6:44:42)

Dobro jutro.
Da ne zatrpavam temu epilepsija pisacu ovde jer sam dobila odgovor tamo.
Jaooo na ivici zivaca sam. U ponedeljak radimo eeg u sredu imamo kardiologa. Ja mislim da cu poubijati sve koji nose beli mantil ukljucujuci i pekare šŸ¤£ 
Moj drndika ne ponavlja "epi napade" kuci. Tj uradio je svega par puta ali sam ja to izignorisala i kad je sa mnom on to ne radi. Shvatio da kod mene tako nije dobio paznju. Al zato covece shvatio da je u vrticu covek dobio paznju sve tri vaspitacice plus patronaze pa uradio to u vrticu 8 puta za dva sata. Jaooo jaooo rece meni lepo psiholog joa sa njegovih godinu dana da ce me izludjivati ali ako ga lepo vaspitam da ce biti sjajan. To je problem kad imas dete naprednije od druge dece u grupi pa je "nemoguce" da dete nesto radi u tom razdoblju. Ne valja nikako u nasoj drzavi biti van granica normalnosti. Ne valja imati ni manju glavu od bosanaca šŸ¤£ (nemojte se naci uvredjeni meni je cela mamina porodica iz Bosne a i ja sam glavata samo sto dete ne lici ni mrvicu na mene). 
Muke moje s drndikom. Evo ga djuska. Seka i tata otisli u Suboticu na turnir. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 8:17:16)

Jutro!Ljisho,zeki te.Mi smo imali kardiologa u sredu,10min mora da lezi potpuno miran...uspeli smo..prosli put,pre 3 meseca nismo..strasno.Aj da zavrsite sve kako treba,i da ne zeki vise.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 9:59:18)

Dobro jutro. Konacno poslednju kutiju garderobe sam raspakovala. Ima jos kutija, ali u njima su fascikle i decije igracke. Cekamo za njih krevete, pa ce ispod fioka. Taman ce tu da se spakuju njihove igracke. 
Inace bas sam nazebla. Stiglo me je. Sinoc mi je mm kuvao caj, pravio je palacinke. Nista nisam pipala. Jutros mi je malki bolje. Mojoj starijoj nisam napravila tortu za rođendan. Moracu da smutim. Trebalo je da ih vodim u piceriju sa drustvom ali razbolela joj se najbolja drugarica i ona nece da pravi. 

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 10:02:42)

Ljiso,kad citam sta pises i nacin na koji pises,definitivno me oraspolozis. Mali je bas saljivdzija. E sad ti se drzi da se izgubis zdrav razum.Ostale mame kako ste?Kod nas nenormalno duva vetar,toliko je hladno. Fijukalo je cele noci...Stavili smo mast na neku foru dok je spavao. Ali tteba staviti jos 4x u doku dana šŸ˜„

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 10:23:56)

Sanjice super ste. Bas mi drago sto ste svoj na svome.

Mirko ja jedino mogu da se salim ili da odem da se roknem. 
Von zeki deran sve u 16. Evo ga spava a ja odoh da popijem kaficu za vreme njegove dremke

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 10:32:37)

Ljiso i bolje tako, nego da padamo u komu svi kad se nesto desi. 
Mm je neverovatan panicar,zamisljam kako bi njemu bilo u toj situaciji i smejem se sama sa sobom šŸ˜‚
Sanjice, dok si sve sredjivala i spremala, prehladila si se. Ali procice sve,imateee svoj stann šŸ¤—
Pozdrav za sve

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 10:57:41)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Sanjice super ste. Bas mi drago sto ste svoj na svome.

Mirko ja jedino mogu da se salim ili da odem da se roknem. 
Von zeki deran sve u 16. Evo ga spava a ja odoh da popijem kaficu za vreme njegove dremke

Ljiso, znas da je mnogo lep osecaj kad imas nesto svoje. šŸ™‚
Da, Ljiso bas te zeki. šŸ˜˜

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 14:47:21)

Blago,vama,bas vam zavidim.Ja sam bas loseg raspolozenja,necu da mracim,ali ne znam kako sebi pomoci..raspadam se..

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 15:00:37)

Von,draga,ljubim te.Nemoj,imamo mi svi svojih muka i briga,samo Å”to eto tako,barem ja,gledam da kroz druženje sa vama skrenem misli.Uz tebe sam svimā¤Naiđu tako neki teÅ”ki dani...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 15:04:37)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Blago,vama,bas vam zavidim.Ja sam bas loseg raspolozenja,necu da mracim,ali ne znam kako sebi pomoci..raspadam se..

Zato mene nije bilo 20 dana, sama sam sebi grozna, dok sam svarila neke stvari.... 
Bice bolje Von, ali moras tm da kazes sve, mada on to sve zna nego je odlucio da ignorise, lakse konju bez samara šŸ˜ 
Moja sestra zdrqvlke izgubi jer je zet ladovina. Nije lenj ali nema osecaj za njeno dobro. 
Kao i svaki muskarac doduse. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 15:14:29)

Tako je IvankašŸ‘

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 15:31:51)

I ja cu da izgubim zdravlje šŸ˜„

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 15:34:16)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kao i svaki muskarac doduse. 

Ne bih se uopÅ”te složila sa ovim. Ne samo jer moj nije takav već i zbog toga Å”to u okruženju, među prijateljima, imamo viÅ”e njih za koje isto to mogu da kažem. Mm nikad, ali NIKAD ne bi sedeo dok se ja raspadam od posla. 
Von, on tebe ne želi da čuje. IgnoriÅ”e problem. A već je jednom pakovao kofere...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 16:03:47)

Neverovatno koliko je lenj,to je kljuc problema...po njemu nikad ne treba nista da se radi,sto ribas sporet.opet ces da kuvas?!?!Bojim se za svoje mentalno zdravlje,postacu sebicna kucka,po sve ce biti lose..niko srecan nece biti.Eno ga spava vec 2h,krenuo da uspava M,koga nije ni uspavao,ali on je zaspao,i opet smo same rucale...Sve on zna,vidi,ali ga boli uvo...glavna stvar mu je da ja non stop zvocam,kaze ceo dan te slusam..reko kako.kad 12h dnevno nisi kod kuce...Zakazanog frizera sam morala da otkazem,jer on tad ide u kafanu,poslovni rucak...to me jos vise dotyklo..jednom u 6 meseci da uradim nesto za sebe,sama...Ispada da non stop kukam,imam zlatnu decu,zdravi smo svi..ali moja ledja pucaju..

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 01/20 (18.1.2020 16:13:15)

Pa Von to jeste tako. Ja se nalazim u istom sosu i jako sam neodlucna. Pa razmisljam da li mene neko uopste u celoj situaciji postuje i ceni sve sto ja radim.. Kad citam tvoj post kao da slusam mm "stalno zvocam i nista meni ne valja"...I postoje muskarci koji su korektni.Ako mozes nekako na kvarnjaka uvali mu decu i izadji malo izduvaj se, proset_aj..

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 11:22:25)

Devojke, treba mi vaŔe iskustvo, miŔljenje. Sutra bismo trebali na put, na slavu kod naŔih. D mi je od juče bolestan. Visoka T, jutros navodila dežurnom dr, dobio amoksiklav zbog malo crvenog grla, ostalo ok, ali da t joŔ uvek Ŕiba. Put 4 h, mogao bi i tamo da odmara... Nisam pametna :(. IŔla BiH zbog slave. nisam bila 2 g unazad.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 11:50:44)

D ti je velik idi. Da je N u pitanju rekla bih ti ostani obavezno kuci. Moje misljenje.

Dobar dan. Pripreme za rodj danas. Sve stigoh ne znam kako ali evo pijem kafu i cekam da rucak bude gotov u rerni je. U 16h idemo u igraonicu.

Sanjice srecan rodjendan nasoj drugarici. Na tako divan dan su rodjene. Jos je ovde malko pao i sneg. Divno. Kazu da ako padne sneg na Bogojavljenje da ce godina biti rodna.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 12:46:53)

LjiÅ”o, nek je srećan rođendan!

Povraćao je 2-3 puta a t 39.5 zato se lomim...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 13:01:24)

Dobar dan devojke. Srecan praznik. Ljiso, na predivan dan su rođene. Srecan i vama. Uvek sam emotivno bila vezana za taj praznik i bas se tada porodim. Padao je jutros snegic. Vrlo malo, ali padao je. Mi smo jutros bile na sluzbi. 
Rosi, ako u toku dana ne bude imao ja bih isla. I mi sutra idemo kod mojih na slavu. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 14:02:49)

Rosi,vidi veceras..mozda je povracao zbog grla..ima anginu ili samo malo crveno.. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 14:04:51)

Hvala vam, joÅ” uvek ima tj. vraća mu se, možda bi sutra jenjavalo, videću kad prelomiti... Ujutru zorom. Puno je bol

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 14:05:56)

Dan svima.

Rosi, visoka je temp... ne znam sta bih ti rekla. Mada, ako tamo ima mogucnost da odmara, ok. Ali najbolje da vidis do veceras kako ce mu biti. Nadam se da ce spasti temp.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 14:08:08)

*bolesnih :(

LjiÅ”o, čitam Å”ta te snaÅ”lo :(. Razumem i tebe i njih, uplaÅ”ile se. Ti si uvek imala tačan osećaj za decu. Držim palčeve!
Pozdrav mamice ā¤ļø

pari -> RE: Razgovori mama 01/20 (19.1.2020 15:06:46)

Mi stigli u Bg...sve je super proslo, deca su bila bas dobra...Jedino sto sam ja sad jako tuzna. M otisao kod tate, nas dve same...mm mi jako nedostaje...uzasno...

Divan dan lepim devojcicama rodjenim na danasnji dan! 
Rosi, videces ujutru. Ja verovatno ne bih isla.
Kako ste mame?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>