Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 8:40:26
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,kako ste?Ana,Pari,jeste li dobro?Ostale mame i dečica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 9:01:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro jutro! Kako decica?Ode J u vrtic,posle 3 nedelje raspusta..ali se radovala..juce je T otisla u skolu i kaze a sa kim cu ja da se igram,M spavao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 9:54:30
|
|
|
|
flamingos
|
Von,duša draga,navikli da se igraju.Puno ih ljubi❤A jedva čeka da krene u školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 9:57:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Ko je za kafu? Jutros i kod nas magla, ovih dana je bilo sunčano.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 10:02:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Nista se ne vidi od magle, nadam se da ce se malo razvedriti uskoro. Kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 10:25:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Bukvalno sam milela autom do sela. I dalje je magla. Grozno je. Sutra ce verovatno mm da me vozi. Stavila sam rucak. Sad upisujem casove, pa imam kasnije nastavnicko vece.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 11:21:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod nas je magla od ponedeljka,katastrofa. Sunce nismo videli danima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:21:29
|
|
|
|
pari
|
Ovde je baš lepo vreme, juče je bio divan dan, predveče smo išli u Njujork sa mm posle posla,bilo je baš lepo. Danas je isto sunčano, sa vetrom doduše... Sutra će biti ledara...minus najavljuju. Meni T kašlje više, pogotovo kad spava...i krklja onako negde duboko,ne znam šta mogu da uradim...nemam noska ovde...Dala sam joj sinoć aerius. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:35:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l' imas da je inhaliras malo? Ili mozda bar fizioloskim da je ispiras? E, ne znam zasto sam te se setila danas pari, kad si pre neki dan pisala kako je feniranje tu preskupo... pa bas razmisljam, uopste nemam predstavu koliko moze da kosta? Ako nije tajna, koliko kosta frizerska usluga tu? 😁 Gde ste mame, kako ste? Moje legle, mladja spava, starija ce valjda sad... ja onda odoh na tus, jedva cekam.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:39:09
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, feniranje je između 30 i 50$! A farbanje i ostale stvari tek...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:48:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju, mogu da zamislim... Ja kukam sto je ovde feniranje za dugu kosu oko 500 din...ne znam.tacno koliko je, sto godina se nisam fenirala...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:52:42
|
|
|
|
pari
|
U Bg plaćam 500 din i to je ok cena skroz. U suštini ovde je većina usluga skupa, oni jako cene nečije ruke...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 21:55:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Lele... Kod nas u malom mestu je sisanje 400din. Ali opere mi kosu i fenira me posle. Mislim prodje cetkom malo. A feniranje ko feniranje ne znam koliko je. Jer je meni kosa ravna ko daska i samo mi malo treba. A za malog je sisanje 200din.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 22:01:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Mislim da je i ovde oko 500 din.i to za dugacku kosu,za kracu je mozda i jeftinije.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 22:35:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Mama jo, feniranje je između 30 i 50$! A farbanje i ostale stvari tek... Da, ja sam u Ca plaćala 30 dolara šišanje BEZ pranja kose, to je usluga koja se posebno plaća. A gde da mi ne opere kosu posle šišanja, bude mi puno lice dlaka (kratka kosa).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 16.1.2020 23:41:22
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,jeste li dobro?Ostale mame,dečica?Svima želim laku noć❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 0:09:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc Flamingos. Laku noc zene. Lepo spavajte. Zelim vam mirnu noc. 💖💖💖💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 7:46:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro zene. Ja ustala da stavim gulas da se kuva. Sinoc opet oko ponoci zaspala, taman starija na vreme legla kad mladja pocela da se budi. Kdlepih. Bas mi fali da legnem jednom u 22h. Kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 8:08:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jurro. Mi smo opet legli kasno. Decu sam strpala u devet. Odmah su zaspale. Mm ce da me vozi u selo jer je grozno vreme. Mada, rekla sam ako bas nije za voznju ne idem.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 9:55:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Mi pijemo kafu. Spremila sam pitu od bundeve. Ovde je hladno,magla..Jirimo se da mazemo mast u nos,ovaj mali kao da ga neko kolje. Sve moze injekciie, infuzije al ne mast u nos. Ja ne razumem 🤔 Grlisa za sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 9:59:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mama Jo,i ja kuvam gulaš.Jeste li dobro?Nešto sam loše spavala,pa sam smlaćena.Pozdrav svima.Ljubite mališane❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 10:10:24
|
|
|
|
Duškić
|
Mirko, ne svidja se detetu i kraj. A i ja sela da popijem kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 10:15:54
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,prijatna kafica.Evo o ja skuvah drugu.Jesi li dobro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 10:19:12
|
|
|
|
Duškić
|
Aha. U gostima jos kod mojih i muzevljevih pa ne stizem da pisem. Slavili 14 og . I tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 17.1.2020 10:58:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi kafu popili. Rucak stavili. Sada da sredjujemo malo i cekamo masinu. Uskoro ce rodjendan. Ja pravila neke krunice za decu umesto kapa. Jos lastis ds im stavim da mogu da stoje na glavi. Sta vi radite, zene?Kako ste?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Dok cekate bebuPansophiaDa li biste u trudnoci napustile partnera ukoliko bi vas psihicki mucio?Da (
73%)
Ne (
5%)
Ne znam (
22%)
Ukupan broj glasova: 96Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!