RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:02:01)

Vrsnjakinja pravi nesto od pne plastelin pene, čim ćuti znači da joj zanimljivo 👍
Ona imala kontrolni iz prirode u utorak, tako da smo s tim gotovi za ovo polugođe. Sledi kontrolni iz srpskog još. 
Ostavi mi mm sportski kanal na tv-u a daljinski na policu spustio 😠 Namerno.... 

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:05:17)

Pozz mamike... ja jedva cekam da deca zaspu, evo mladja jeste, jos starija. Pa i ja da se onesvestim. Ali moram prvo na kupanjac i dobih neku terapiju 12 vaginaleta, jaoj to mi sad dodje kao mucenje [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:15:11)

Anđela u ponedeljak ide na kontrolu i nadamo se da od utorka kreće u školu.Oni u utorak imaju kontrolni iz srpskog,a u petak iz prirode.Dosadno joj,jedva čeka da krene u školu.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:31:32)

Mamam Jo, neka se i tih 12 komada odradi, pa ce biti bolje.
Ja sam skuvala kaficu, molim bez skolskih tema, posluzite bre neko pice devojke, vece je da rupamo...[sm=jezicek.gif] Salim se, meni ce biti bas vece i noc, ali za pamcenje.

flamingos -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:35:00)

Voci,samo kaži šta želiš i stiže pićence❤

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:36:04)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Mamam Jo, neka se i tih 12 komada odradi, pa ce biti bolje.
Ja sam skuvala kaficu, molim bez skolskih tema, posluzite bre neko pice devojke, vece je da rupamo...[sm=jezicek.gif] Salim se, meni ce biti bas vece i noc, ali za pamcenje.

Vala bas Voci. 😀

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:54:44)

Mi završili bokin rodjendan.imala sam stres ogroman ,a i tremu. Bilo je ok.ostala mi gomila hrane..Ali, b as je bila srećna. Samo rovari po poklonima i kesama.

Ja služim šta god želite. ..Voci,da bude laka noć. Sanjice😊

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 22:58:04)

Jao Branki malenoj je rođendan. E, pa srecan. T je sutra.

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 23:00:10)

Ja gledam Johnny English Reborn, hi hi hi smotan do bola 😀

flamingos -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 23:02:26)

Branki,draga,srećan rođendan-od❤želim sve najbolje.Ljubim vas.

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (18.1.2020 23:05:05)

Srecan rodjus Branki, sad odmori ❤️

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 0:00:36)

Hvala ,drugarrke moje!!Bio joj rodjendan 16.ali smo danas slavili u igraonici..vala,ivanka,baš bi trebalo da odmorim.zaređala slavlja...jedvaljda čekam raspust..mada i tad se javljamo.bljak.ali,neću sad o tome..

flamingos -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 8:14:32)

Dobro jutro mame,okupljanje,gotova je kafica.Da odem do crkve.Kad dođem da stavim da se kuva kiseli kupus(svadbarski,sa suvim mesom,svežim mesom itd).Veceras dolazi A drugarica sa mamom i tatom,spremaću picu.Nadam se da ste svi dobro.Ljubim vas❤

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 8:32:06)

Dpbro jutro ❤️
Ja prva poranila, dvojac spava. Nama je isto fula dan, ko da nije nedelja 🙄
Vreme bljak. 

Mirko Svirko -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 9:53:13)

Dobro jutro zene.Evo pijemo kafu. Malisa doruckovao. Cim otvori oci ne moze da izdrzi dete.. odmah alarm za hranu. 
Posle idem sa drugaricom do crkve po vodicu.Branki, srecan vam rodjendan,da budete srecni,zdravi i uspesni. 
Ja sutra spremam tortu koja ce biti Zoo vrt.I narucila sam kod zene topere za mafine od fondana nilski konj i tigar.  A da, tu su i popsi. I spremicu te mafine slatke prelivene slagom i taj toper preko. I lisnato neko  i da spremim kiflice. Jer dolaze i roditelji. 

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 14:07:40)

Mirko, super, bas svasta spremas.
Ja danas svasta kuvala bas smo se najeli sad za rucak.
Sad cu da odmorim malo sa mojima.

Mirko Svirko -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 17:11:01)

Pa moram mama Jo. Zena koja pravi torte za tu kao zoo vrt,ttazi 5000din. A ja cu sve to slagom lepo da sredim i onda cu da pospem u boji one jestive mrvice. Kupila sma zute kao pesak, plave za vodu, zelene za travu, kamencice bombinice za stazu. I videcu ako mogu da poredjam neki coko smoki ili plazmice kao ogradicu. I bice sigurno odusevljen. A i mafine i popse koje spremam jeftinije cu proci. Tj za njenu tortu sa fondanom ja cu napraviti i popse i tortu i slatke mafine. Tako da mora se... Mene nesto par dana boli glava, bas mi je nekako tesko. Neki bol kao da mi neko kucka u glavi. 

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 17:56:44)

Da li se decaci i devojcice drugacije gaje? Da li je decake teze gajiti od devojcica jer devojcice imaju drugaciji genetski sklop? Da li su decaci nestasniji od devojcica? Da li decaci kasnije propricaju od devojcica jer su to decaci? Da li su decaci tezi za saradnju od devojcica? I tako to..... 
Ajde, molim vas prosvetlite me! 

vonavoj -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:00:15)

Ivanka,sto pitas??😂😂

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:20:33)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ivanka,sto pitas??😂😂

Upadoh u raspravu malopre. Muka mi vise da slusam kako su devojcice divne i uvek spremne za saradnju i kako sam srecna sto imam devojcicu (u cije vaspitanje je, inace, ulozeno mnogo truda, logike i posmatranja deteta da se izvuce ono naj iz nje), dok su decaci nemoguci, unistitelji i nikad nece da se odazovu kad ih neko zove.
Devojcice su bolje od decaka, to je teorija  s kojom se ja ne slazem 
E sad, ja imam zensko, pa samim tim ne pravim razliku medju decom. 

Mirko Svirko -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:30:42)

Pa ne zavisi to samo kog su pola deca. Mi u parkicu imamo devojcicu koja je slicna kao moj sin. Zenstvena je i sve je to ok. Ali je ratoborna i spremna za akciju. Mpj sin je obozava. Oni su tandem snova. A imamo i decaka koji je miran i umiljat. A moje dete besno (zbog toga sto nije taj dan on sef na bazu) ide i napravi neku zvrcku ili bolje receno zamku ili opsuje. Znaci nije miran. Ali to nije pravilo da su devojcice mirnije a decaci haos. I cerka mm iz prvog braka bi za 5sek sa mojim M oktenula kucu naopacke. Videla sam u temi da varis rodjendanski rucak 🤔

vonavoj -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:34:52)

Necu vise nista da napisem..sve mi nestane..a lepo sam napisala..Sva su deca prica za sebe..musko/zensko. Poslysni su kako ih naucis.

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:37:41)

MS, znaci teorija  ne pije vodu? Tako sam i mislila. Izgovor majke koja ocigledno ne zna sta ce sa detetom. Muskim.
Kaze nece da se okrene kad ga pozove (ima 2 god ravno). Reko naravno da nece kad od toga nema nista, nista ne dobija time. I ne ocekuj da tede kaze moli mama i da dodje kod tebe, idi ti kod njega. On ima samo 2 godine, tek pocinje da prica... 
A propricavanje je pa tek problem veeeeeeliki jer ne prica cisto... 

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:37:43)

Ivanka i ja se najezim na tu pricu, ma rogove dobijem ,,jaoj ti imas devojcice, videla bi da imas decaka" [sm=hudicek1.gif]
Znaaaaciiiiiiiiiiiiiiiii

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2020 18:38:33)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ivanka i ja se najezim na tu pricu, ma rogove dobijem ,,jaoj ti imas devojcice, videla bi da imas decaka" [sm=hudicek1.gif]
Znaaaaciiiiiiiiiiiiiiiii

To je taj komentar... 😠

Samo sam htela da proverim dal sam luda ili ne, jer na imam zensko dete pa ne znam za muke.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>