RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Filadendronka -> RE: JanuaRRski baRR (14.1.2020 20:54:34)

Ja bih imala svasta, ali nemam snage. Opet mastitis. Evo 38.8 trenutno. Isli kod fizijatra na kontrolu, nista od produzenja bolovanja zato sto J samo sto nije trcao po ordinaciji. I srecna sam i tuzna. Moram da otvaram bolovanje na sebe, da makar napuni 13 meseci kad krene na adaptaciju. A MMR mu moramo dati bukvalno na rodjendan da bismo sve uklopili. 
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobar dan ženske :) mene nešto mrzi da kuckam, nemam ništa pametno da kažem [sm=smiley36.gif] odvezla dete u školu, radim...

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (14.1.2020 21:47:08)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Joj Anci, ja bar malo izadjem na svez smog😂

[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (14.1.2020 22:54:31)

Fil, a kada pocinjes da radis? Gj.kad bi trebalo?
Ja sam sa prvim detetom jeeeeedva dobila 3 meseca produzetka i znacilo mi je, ali ja sam znala da mi nece produziti ugovor, tako da sam svakako ostala bez posla.
Lrobaj na sebe da vuces jos malo, mozda na starije dete... if, znam da bi verovatno i ti najradije prespavala adaptaciju u vrtic.

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (14.1.2020 23:08:23)

Mama jo, pre je i moglo, ja sam vukla jos 4 ili 5 meseci posle isteka porodiljskog sa Masom, ali sam imala nalaze 3 specijaliste. I to je opet bilo na misice, sada su mnogo rigorozniji.

Fil, kombinuj... Stari godisnji, pa malo bolovanje na J, malo na sebe... Mozes tako i 2,3 meseca da izvuces

Khaleesi -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 6:03:37)

Jutro mame. Jos jedna prednost da imas muza. Neko odledjuje soferku dok ti sedis u kolima. 😁 Hahaha salim se ali lepo je sto on to radi. Juce sam sama isla na posao pa sam ja prsti su minotpali....

Da se javim, jedva sam ustala. Jao.... Fil moja drugarica je med radnik, cerka joj je u nov punila 1 god i nisu joj nista produzili jer se nesto promenilo. Drzim fige da tebi daju. A sto kazs Jo stari god ned dana pa 1 mes ginekolog pa opet go pa 1 mes na bebca i tako izvuces zimu. Pa na prolece.... Nista njima ne fali bez tebe na poslu 🤣

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 8:36:07)

Jutro svima.
Fil, probaj tako bar neko vreme da vuces.
Evo ja cu kafu da skuvam iako mi se bas izlezava u krevetu.

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 8:43:54)

Jutro! Gotov raspust a mogao je jos malo da potraje... 

Filadendronka -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 9:36:54)

Dobro jutro, o vrticu pisem u temi. Inace od jutros nemam temperaturu, drzim kupus da izvlaci upalu. Imam hiljadu obaveza. Na devojacko vece za kumu sam i zaboravila, a to je sve na meni da organizujem. Imam mnogo toga da obavim pre svadbe. Stavljam kafu, izvolite! 

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 10:12:26)

Fil kada je svadba? 

vonavoj -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 10:59:00)

Dan,khalesi,divno je kad imas muza koji je ty..jutros sam vodila M kod kardiologa,10min dok sam ocistila led,svuda..a magla se ne dize.Fil,kako si uspela da dobije mastitis,mukice..samo stavljaj kupus.Bubi,jesi ziva?Ja tek sad kafu,ko je za?

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 11:01:55)

Von, zasto kod kardiologa?

Ziva sam, mi danas idemo na vakcinu ako je uopste dobije jer kaslje vec 2,5 meseca, nosic curi... 

vonavoj -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 11:25:28)

Ima sum na srcu,pa treba misljenje zbog operacije treceg krajnika,anestezije.ali sum je fizioloski,tako da nije strasno. Samo ta dr je smotana,panicar tezak..uvek su joj deca uznemirena,pa ne vidi sve..tako je i sa J bilo..

Filadendronka -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 11:34:47)

Von, bolje sto je panicar nego ova nasa kojoj je uvek sve ok i sve ce biti ok. Gubim poverenje lagano zbog te njene opustenosti. Bubi, bas juce je J dobio vakcinu iako slinavi, ima konjuktivitis... Kazu da je to sve “sitno” i nije prepreka za vakcinaciju. Svadba je mesec dana, a mastitis ne znam kako dobih opet. Vrv zato sto J sisa po celu noc, a danju mi ogranicavam da bi poceo bolje da jede cvrstu hranu. Moram tako zbog jaslica da ga priviknem na vreme dok ne krene. 

vonavoj -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 12:31:44)

Fil,nije nasa dr panicar,nego kardiolog😂😂Nasa dr je divna,evo vec 8godina vodim decu kod nje,legenda je.

Duškić -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 12:34:01)

Hajdete zene na kaficu!

Ivanka 75 -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 13:12:02)

Moze.... 

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 13:47:18)

Mi već ručali... loše mi je sad, nisam navikla da jedem u ovo vreme. [sm=smiley5.gif]

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 19:11:44)

da se javim,sto godina me nema...nikako da stignem od silnih praznika i slave..bas sam se umorila..jos opet krenula da radim,sva sam u haosu..juce bili na rodjendanu u kafani,bas je bilo lepo,ziva muzika,izveselila sam se.kum slavio 50.[sm=bravo.gif]
nisam bas u toku sta se pisalo,ali pohvatacu[sm=smiley1.gif]

Mirko Svirko -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 20:47:51)

Da mahnem i ja... tu sam.. Pozdrav za sve 💖💖💖

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2020 22:46:10)

Vece!

Dobismo vakcine danas, sve ok, dr ga pregledao, slusao pluća i kaze da je sve cisto. Moji svi spavaju, mnogo volim ovu tisinu, bas mi prija za usi... Moze pivo, vino? Nesto zestoko? 

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2020 6:40:31)

Dobro jutro!Bubi, super.Spremam se za posao, kasalj me neki danima gnjavi, bas je dosadan... 

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2020 7:32:58)

Dobro jutro. Jedva stigoh zbog magle u selo.

Bubi i ja volim takvu tisinu😉

flamingos -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2020 8:39:04)

Dobro jutro,okupljanje,kuvam kafu da častim-stigao je C poklon paket❤

mama Jo -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2020 10:03:54)

Jutro drage.
Skuvala sam kafu i caj od uve, nane, kamilice, brusnice... sve to zajedno pijem [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2020 10:20:44)

Jao meni dajte nesto duplo ljuto. Toliko sam se iznervirala da me stomak boli

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>