Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:24:11
|
|
|
|
cipiripi
|
STIGAOOOO KARIOTIPPPPPPPPP SADDDDD OD MM Serum lipemičan. REZULTAT CITOGENETSKOG ISPITIVANJA PREGLEDANO TKIVO: periferna krv + PHA, kultura 72h TEHNIKA BOJENJA: GTG BROJ PREGELEDANIH ĆELIJA: 20 KARIOTIP: 46,XY IZMENE U KARIOTIPU: NE ZAKLJUČAK: Normalan muški kariotip POTPIS CITOGENETIČARA: mr sc Biljana Todorić - Živanović molekularni biolog
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:25:48
|
|
|
|
Anoniman
|
razumela sam samo ovo - Normalan muškarac
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:26
|
|
|
|
gagana83
|
Cipi,.meni ovo nista nije jasno ali vidim da je nesto dobro
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:39
|
|
|
|
JULIE
|
JEEEEEEEE!!!!!! Sta dalje draga moja?Nista ti se ne razumem ja u ovo,ali znam sta znaci NORMALAN
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:52
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi razumela sam samo ovo - Normalan muškarac 100%
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:27:41
|
|
|
|
2002m
|
Super draga
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:27:42
|
|
|
|
magnetic
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:28:08
|
|
|
|
simke
|
Jupiiiiii!!!! Ja sam razumela samo onaj deo NORMALAN MUSKI
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:28:51
|
|
|
|
cipiripi
|
pa icicu kod dr da vidim sta ja treba sve da pijem jer mi je "gusta krv"-sto si pokazala ona antikadiolipinska antitela, pa zato plod kad se zakaci ne moze da se hrani i ode.. leci se aspirinom i heparinom...skroz ok terapija... i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:29:03
|
|
|
|
Anoniman
|
cipiiiii!!!!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:29:24
|
|
|
|
JULIE
|
Kariotip su u stvari hromozomi ako se dobro secam?zene imaju xx hromozome a muskarci xy,upravo taj y odredjuje pol deteta,a normalan br jeste 46 za ja
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:30:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ...........i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem Odlična vest! A kada možete da krenete sa .hmmmmmmmmm..hmmmmmmmm?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:30:35
|
|
|
|
cipiripi
|
ljubim vas drage moje pao mi je kamen sa srca majke mi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:05
|
|
|
|
JULIE
|
Jel taj heparin za tvoju gustu krv?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:08
|
|
|
|
2002m
|
Vidis da je sve OK a ti navalila sa tim silnim analizama .Ljubim te.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:53
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Odlična vest! A kada možete da krenete sa .hmmmmmmmmm..hmmmmmmmm? bravo Julie GENIJEEEEEEEEEEEEe a sa krecem vec od sledeceg meseca,posto mi je O prosla
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:32:15
|
|
|
|
JULIE
|
Cipi nemas pojma koliko je meni drago,mogu misliti kako je tebi i tm
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:32:56
|
|
|
|
cipiripi
|
nije na odmet proveriti sve kad vec vidis da nece sad znam sta je, znam kako se leci...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:34:42
|
|
|
|
JULIE
|
muckaaaajjjj,muuuuckaaajjjj Drzim vam palceve,jer je red da postanem svekriva
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:00
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi nije na odmet proveriti sve kad vec vidis da nece sad znam sta je, znam kako se leci... To dobro znam, meni su tri godine otisle u pi*du mat......Sada bar znamo gde koci.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:05
|
|
|
|
cipiripi
|
psssttttt radicu na tome da postanes svekrva ajmo u bla bla...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:26
|
|
|
|
Anoniman
|
joj Cipi evo meni krenule suze..........
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:48:09
|
|
|
|
cipiripi
|
preko ovih kardiolipinskih antitela
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 29.1.2010 10:00:20
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa icicu kod dr da vidim sta ja treba sve da pijem jer mi je "gusta krv"-sto si pokazala ona antikadiolipinska antitela, pa zato plod kad se zakaci ne moze da se hrani i ode.. leci se aspirinom i heparinom...skroz ok terapija... i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem Draga mnogo mi je drago mila...samo napred
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Imeelenica4everKoje je lepse?Daria (
67%)
Dalia (
33%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!