Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:24:11
|
|
|
|
cipiripi
|
STIGAOOOO KARIOTIPPPPPPPPP SADDDDD OD MM Serum lipemičan. REZULTAT CITOGENETSKOG ISPITIVANJA PREGLEDANO TKIVO: periferna krv + PHA, kultura 72h TEHNIKA BOJENJA: GTG BROJ PREGELEDANIH ĆELIJA: 20 KARIOTIP: 46,XY IZMENE U KARIOTIPU: NE ZAKLJUČAK: Normalan muški kariotip POTPIS CITOGENETIČARA: mr sc Biljana Todorić - Živanović molekularni biolog
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:25:48
|
|
|
|
Anoniman
|
razumela sam samo ovo - Normalan muškarac
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:26
|
|
|
|
gagana83
|
Cipi,.meni ovo nista nije jasno ali vidim da je nesto dobro
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:39
|
|
|
|
JULIE
|
JEEEEEEEE!!!!!! Sta dalje draga moja?Nista ti se ne razumem ja u ovo,ali znam sta znaci NORMALAN
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:26:52
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi razumela sam samo ovo - Normalan muškarac 100%
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:27:41
|
|
|
|
2002m
|
Super draga
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:27:42
|
|
|
|
magnetic
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:28:08
|
|
|
|
simke
|
Jupiiiiii!!!! Ja sam razumela samo onaj deo NORMALAN MUSKI
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:28:51
|
|
|
|
cipiripi
|
pa icicu kod dr da vidim sta ja treba sve da pijem jer mi je "gusta krv"-sto si pokazala ona antikadiolipinska antitela, pa zato plod kad se zakaci ne moze da se hrani i ode.. leci se aspirinom i heparinom...skroz ok terapija... i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:29:03
|
|
|
|
Anoniman
|
cipiiiii!!!!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:29:24
|
|
|
|
JULIE
|
Kariotip su u stvari hromozomi ako se dobro secam?zene imaju xx hromozome a muskarci xy,upravo taj y odredjuje pol deteta,a normalan br jeste 46 za ja
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:30:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ...........i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem Odlična vest! A kada možete da krenete sa .hmmmmmmmmm..hmmmmmmmm?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:30:35
|
|
|
|
cipiripi
|
ljubim vas drage moje pao mi je kamen sa srca majke mi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:05
|
|
|
|
JULIE
|
Jel taj heparin za tvoju gustu krv?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:08
|
|
|
|
2002m
|
Vidis da je sve OK a ti navalila sa tim silnim analizama .Ljubim te.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:31:53
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Odlična vest! A kada možete da krenete sa .hmmmmmmmmm..hmmmmmmmm? bravo Julie GENIJEEEEEEEEEEEEe a sa krecem vec od sledeceg meseca,posto mi je O prosla
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:32:15
|
|
|
|
JULIE
|
Cipi nemas pojma koliko je meni drago,mogu misliti kako je tebi i tm
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:32:56
|
|
|
|
cipiripi
|
nije na odmet proveriti sve kad vec vidis da nece sad znam sta je, znam kako se leci...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:34:42
|
|
|
|
JULIE
|
muckaaaajjjj,muuuuckaaajjjj Drzim vam palceve,jer je red da postanem svekriva
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:00
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi nije na odmet proveriti sve kad vec vidis da nece sad znam sta je, znam kako se leci... To dobro znam, meni su tri godine otisle u pi*du mat......Sada bar znamo gde koci.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:05
|
|
|
|
cipiripi
|
psssttttt radicu na tome da postanes svekrva ajmo u bla bla...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:36:26
|
|
|
|
Anoniman
|
joj Cipi evo meni krenule suze..........
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 28.1.2010 22:48:09
|
|
|
|
cipiripi
|
preko ovih kardiolipinskih antitela
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 29.1.2010 10:00:20
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa icicu kod dr da vidim sta ja treba sve da pijem jer mi je "gusta krv"-sto si pokazala ona antikadiolipinska antitela, pa zato plod kad se zakaci ne moze da se hrani i ode.. leci se aspirinom i heparinom...skroz ok terapija... i necu vracati odmah embrione, zelim da uz ovu terapiju probam prirodnim putem Draga mnogo mi je drago mila...samo napred
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?