Brbljivica
|
Sto se tice mog izvestaja iz Bg ,stvari stoje ovako ... ipak se vracam na pocetak price i moram ipak reumatologu koji je zaduzen i za imunologiju .to je to sto niko nije uspeo da mi razgranici te stvari . druga stvar je da je prof Elezovic pregledao sve papire vezane za njegovu struku i napisao na odradim analize u labopratooriji VMA (ukoiliko dobijem uput ,naravno ,ili privatno ,pa sa tim ukoliko nesto nije ok ,da odem kod njega ) napisao mi je dijagnozu naspram predhodnog stanja .pise ANTIFOSFOLIPIDNI SINDROM rekla sam da sam primala fraxiparin prosli put i aspirin pila ,reko je da to ne moze tako ,jer se mora znati zasto se pije fraxiparin a zasto aspirin .obzirom da sam ja samo na osnovu jedne analize dobila od Popovicke tj po njenoj preporuci je zbrzala dokt Draganu sa hematologije u Nisu ,i ova doktorka mi je tada brzopleto (mada je i ona insistirala na jos jednom nalazu nakon odredjenohg perioda ),ispisal izvestaj u kom stoji daa amoram fraxiparin da bodem . Elezovic mi je ispissao da moram sl analize da odradim. PV,APTT,AT,PC,PS,LA1,LA,ACA ,B2GPI,FVLAIDEN,PROTOTROMBIN 20210,,PAI-1 4G4G 4G5G kako stoje stvari sa VMA ,koliko se ceka ,,, i dali je dovoljno da na uputu samo pise LABORATORIJA VMA ili .....???? dolazim iz unutrasnjosti ,i znam proceduru oko uputa ...nadam se da cu dobiti uput obzirom da sam isla privatno kod dr Elezovica ....cekam vasa milsjenja ...meni nije reko dauradim d dimer ,,,a i ANA me zanimaju ,,pa ce mozda to imunolog (reumatolog ) da mi zatrazi ....sta vi o svemu milsite ? vidim da ima puno iskusnih ovde sto se ovog dela tice ...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|