erato -> RE: Imunoloski faktori i VTO (23.4.2013 18:40:16)
|
Ja imam 2 mutacije - MTHFR homozigot i PAI heterozigot. U prvoj VTO sam primala clexane od pocetka stimulacije, tj. od pocetka ciklusa. Sada kod Ivanovica su mi dali 1 aspirin dnevno, pa ako beta bude pozitivna, onda heparin. Bilja misli da kod mene nije bilo dobro sto sam primala clexane od pocetka, pa su sada probali drugi pristup. Miljica sam ganjala u KBC-u, verovale ili ne ukupno 5 puta. Od toga smo se 2 puta videli, ali jasno je bilo da mi nece posvetiti paznju. Prvi put mu je bio zadnji dan pre godisnjeg, pa nije imao volje, a drugi put je kao bio u frci, a mogao je odraditi pregled. Zakazao me za 3 meseca! Ali je ipak pogledao sve analize da vidi da li nesto nedostaje i konstatovao da imam sve i da ne trebam nista raditi pre zakazanog pregleda . Nakon toga sam ga uganjala kod Ivanovica, iz drugog pokusaja. Tada je pogledao ponovo sve analize i rekao da mi fali D dimer. Zamislite to! 10-ak dana nakon susreta u KBC-u. I to je bilo to. Platila sam 5000 da bi mi rekao uradi D dimer i dodji ponovo. Nakon toga sam ga batalila i oslonila se samo na osoblje kod Ivanovica. Znaci, nakon 7 pokusaja da izvucem neko misljenje od njega, nakon desetinu sati provedenih po cekaonama, izostanaka sa posla, ja sam morala platiti 5000 da bi mi on trazio dodatnu analizu, a prethodno rekao da sve imam. Ovo ne znaci da covek nije strucan, ali moj je savet, ustedite zivce i vreme i pripremite lovu za privatno.
|
|
|
|