Nataša1 -> RE: Imunoloski faktori i VTO (12.11.2012 12:42:56)
|
Brano, pitaj hematologa oko tih problema. Znam da nekima hoće naglo da opadne broj trombocita, ali se desi i da to bude trenutno, pa se onda poprave. I meni su na početku terapije malo opali a posle su se vratili na normalu. Čak i ako se desi taj problem, hematolog može malo da ti prilagodi terapiju. Ali ne verujem da može da utiče na broj crvenih krvnih zrnaca. Možda je to imalo veze sa krvarenjem zbog spontanog [sm=zmeden.gif] Lekari daju razne terapije, fraxiparine, fragmin, clexan... naći će valjda neki koji tebi odgovara. U svakom slučaju, sa terapijom ćeš se osećati bezbedno, ne treba da brineš za bebu. Meni ne smeta da normalno funkcionišem, idem na posao, krećem se... i sve je u najboljem redu. Jedino što ti je kontraindikovan epidural na porođaju (eventualno ćeš moći da ga dobiješ uz dobru pripremu i planiranje sa hematologom i anesteziologom). I u slučaju amniocenteze i sličnih postupaka si zbog terapije u većem riziku od prosečne trudnice pa ti je neće raditi ako baš ne mora. Nadam se da će ti ovog puta lakše pasti, srećno i javi kako ide [sm=bravo.gif]
|
|
|
|