Anoniman -> RE: Imunoloski faktori i VTO (6.5.2010 20:11:08)
|
Zene [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Bila sam do Dr jedva ga uhvatih izmedju dve intervencije... Pogledao mi je rezultate i posto je Lupus antikoagulans na granici/blago povisen - evo rezultata IZVORNA PORUKA: Nejtiri LUPUS ANTIKOAGULANS LA screen 47.8 negativan:31-44 LA potvrdni 39.2 negativan: 30-38 LA screen/LA potvrdni 1.2 negativan 0.8-1.2, slabo pozitivan 1.2-1.5, pozitivan 1.5-2.0, jako pozitivan >2 rekao mi je da bi najbolje bilo da odem kod reumatologa, da se sa njim konsultujem. Ja ga pitala da li kod hematologa ili reumatologa, ali on mi kaze kod reumatologa. Kaze da su ti slucajevi na granici za njega i da se on ne bi kockao sa tim da mi on bilo sta govori, da ponavljam i slicno, je kaze nikad se ne zna kako moze da reaguje u trudnoci. A on ce se posle ako nesto bude trebalo cuti sa tim mojim reumatologom, za sada nepostojecim, da dalje rade zajedno. Mislim on kaze da ne treba da se tripujem previse oko toga, da bi vecina lekara reagovala po sistemu ponovi, ako je bolje, pici dalje itd... al on nece da rizikujemo bilo sta pa da me zadesi, ne daj boze, u trudnoci.
|
|
|
|