sonja021 -> RE: psovke (28.3.2011 21:56:11)
|
i moj mali je cuo od babe i dede psovku pa je poceo da je ponavlja kao papagaj. meni je to inace jako ruzno i nikada mi nije bilo simpaticno da slusam decu kako govore te ruzne reci. pred njim se suzdrzavam ili sapnem kad mi dodje da psujem. tu njegovu psovku nisam imala snage da se iskontrolisem i da je ignorisem nego sam se odmah "upalila" i govorila mu kako to nije lepo, ne zelim to da govori, psovke su zabranjene i sl. medjutim, on vidi da meni to smeta i onda je jos ponovi par puta da mi jos vise digne zivac. u 99% slucajeva to radi kad smo kod babe, govori njoj to, a ona njemu sapuce kako ce mama biti ljuta...jaooooo nije mi dobro kad to cujem. kao, njoj to moze da govori, njoj to ne smeta, nek je marsira 100puta ali nemoj zbog mame. sad kad to kaze, uhvati se odmah za usta jer zna da to ne sme da govori ali to je valjda jace od njega. u poslednje vreme, tj nedelju, dve, uspevam da se kontrolisem i da ga kao ne cujem i vrlo je smanjio upotrebu te reci, ali ipak je nije zaboravio.
|
|
|
|