smeško -> RE: Razgovori mama 12/19 (5.12.2019 9:23:58)
|
Добро јутро! Раде се тестови! Браво! Моје чуданце се пробудило јутрос у пола осам, а синоћ је легао у једанаест и будио се на сат времена. Вежбам синоћ математику са Н и кажем да ћемо мм и ја у куповину кад њих оставимо на тренингу, јер М има два рођендана за викенд. И кад рекох рођендан...погледам на сат и видим да је пола шест, 4.децембар...Јао, па ми имамо рођендаан у играоници од 18 до 21 часова.[sm=smiley22.gif] И то код добрих другара. То је Н другар из вртића, али су му родитељи сјајни људи, па се сада сви дружимо невезано за децу. Која је то трка кроз кућу била.[sm=smiley36.gif] Срећом, играоница је близу. Стигли смо у 18:15 [sm=smiley36.gif] Потпуно сам погубила све конце. Како сте, маме? Фламингос, кадса стижу резултати? Ицо, како си, нема те дуго. Остале маме? Роси и Мили? Нама се приближило путовање у Словенију, а Макија чека хрпа упута за свакакве прегледе. Морам све хронолошки да поређам на једном папиру. У уторак је ишао на ИМД на контролу код неуролога. Још један еег и даће Бог да се разилазимо. Сваки одлазак тамо испратим са толиком тремом... Најавили су ми отказ када се вратим са породиљског. Кад Ј порасте и прође критичан период прехлада, онда да се вратим. Мислим...[sm=hudicek1.gif] Зато нам послодавци мм нуде да радим у њиховој фирми у Београду. Да овде отворе производњу и да мм води цео погон. То би било лепо, једино што им је канцеларија у Земун Пољу. Снаћи ћу се. Расписала сам се. Идем нешто и да радим, јуче је био празник, нисам прала ни пеглала.
|
|
|
|