smeško -> RE: Razgovori mama 12/19 (29.12.2019 13:21:09)
|
Добар дан, маме! Лепо проведите данашњи дан и извезујте се поштено! Ја то увек искористим када се везују тате. [sm=smiley36.gif] Мене нема да вам се захвалим на подршци! [sm=smiley31.gif] Ја никоме и не причам о посетама лекарима, али овде ми дође природно. Таман смо се у четвртак вратили кући, Ј је добио Т. Кашаљ, слинци као из чесме. Не једе, само сиса и пије воду, једва гледа. Радили одмах урин због оних инфекција и имао 5-10 Ле. Поподне урадили поново и био добар. Ук стигла, исто добра. Сутра на контролу код нашег педијатра. Брине ме само да му не оде до плућа или ушију, јер оволико секрета никада нису имали. Тек сада сам сконтала да сам све ово већ писала. Као већ виђено.[sm=smiley36.gif] Таман помислих да имам неке визије.[sm=smiley36.gif] Синоћ ме развалила глава, јутрос добила. Јоца се буди по читаву ноћ и јауче. Тако сам за две ноћи одгледала све живо што сам могла на телевизији. Тренутно спава преко тате. Фламингос, имам три дечака. М смо водили код нефролога јер је почео п мало да пишки у гаћице преко дана. Очекивали смо упут за психолога, јер видимо да га мрзи. Јурне у последњем моменту и онда има туфну на вешу. Међутим, добили смо упут за нефролога и тако је почело. Милена, како сте? Ана? Вон? Љишо, срећан рођендан, са закашњењем! Да си ти мени, змају, жива и здрава! А за тм, пробај да не размишљаш о томе одмах. Пусти мало да се слегне. И мм и ја смо се посвађали пре пар дана, чекајући уз. Стресови су то и потребно је јако мало да испаднеш из шина. Још смо се ми посвађали из чисте глупости, нисмо се добро разумели. Почело је са проблемом-како научити децу да обувају папуче. А мнооогооо болести бубрега иде од ногу и то те убије у појам кад их видиш. И у љутњи на њих, посвађасмо се ми и то причајући исту причу на два начина[sm=smiley13.gif] Биће све ок, само полако. Сањице, ми само делујемо крхко, као жене, иначе смо прави стубови.
|
|
|
|