smeško
|
Добро вече, маме! Ј ме не оставља читавог дана, опет је под вирозом и температуром од синоћ. Више не саставља ни 10 дана здрав. Појурили су му сви зуби, па нам педијатар каже да му то обара имунитет. Надам се да је у праву. Данас сам се мало сморила, јер је у урину имао 5-10 Ле. Радили поново урин и крвну слику, црп. Одвели га код младог др у другој смени и добили Цефалексин. Сада, када су стигли резултати кс, не даје ми се аб. Сачекаћу ук. И урин је бољи. Појма немам, не даје ми се сируп на вирус. Што се тиче Н и М, још мало сам се исплакала када смо изашли из ординације. Акумулирала сам пуно стреса, да деца не трпе и онда сам мааааало пукла. Да, М има по једну цисту на сваком бубрегу. Др каже да нису велике и за сада нису опасне. Прате се, замислите. Брига за цео живот. Молим се да се повуку. Код Николе, међутим, нема цисти, хвала Богу. Али су му бубрези различитих димензија и зато предлаже преглед нефролога, долази у обзир ДМСА сцинтиграфија. Да полудиш. Гледао је, на брзака, бубреге мм и мени. Немамо цисте. Тако да, треба смирити страсти и бити позитиван, ништа друго и не могу. Идемо даље са тестовима, сада код двојице. Када смо изашли из ординације, једва сам дисала, заболела ме глава, стрефила мучнина...баш сам постала осетљива на стрес, некада није било тако. Н и М тражили неке посебне сендвиче из неке наше пекаре и ја изађем из аута да купим. У повратку уђем и седнем у погрешан ауто. Чак почнем и предавање туђем мужу да држим због тога што је детету дао телефон да гледа нешто на њему. Нит мој муж, нити моје дете позади. И нама је почео мини распуст, па ни ја нећу слати М у вртић. Можда, кад Ј оздрави, одемо негде заједно на пар дана. За Божић смо стандардно код куће, печемо своја задужења, ја чесницу, мм месо. Фил, ви сте опет као и ми прехлађени. Фламингос, из твојих постова ми делује да сте тако сјајно организовани. Увек се одушевим. Милена, знам ту врсту стреса посао-болесна деца. Ја ускоро почињем да тражим други. Не знам колико ћу бити успешна у том процесу, али сам сигурна да се нећу нервирати као до сада. Мада, то је тако зато што вишу плату код нас има мм. Ја сам више окренута потребама деце, па тако и бирам послове. Лес, једва чекам ту кафану коју си помињала. Тако ми треба неки вентил. Како сте сви? Сањице, чувај се и олакшај себи колико год можеш. Не вреди губити здравље на таквим стварима.
< Poruku je uredio smeško -- 27.12.2019 21:28:25 >
|