|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/19
18.12.2019 20:24:33   
Ana RR
O smeško... :( nadam se da će sve biti ok..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 851
18.12.2019 20:38:02   
Misha i Ljisha
Smesko pa sta kazu? 

Dobro je da idete na kontrole redovno. Smiri se. Sve ce biti ok

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 852
18.12.2019 20:53:20   
Filadendronka
Smesko, nadam se da ce sve biti dobro, znam ti je jezivo sad kad si to cula. Poznajem dete koje je imalo cistu na jetri i operisali su ga u Tirsovoj pre prvog rodjendana. Tamo su veliki strucnjaci, samo je strasno kad oset_is na svojoj kozi. Nadam se da je kod vas neki lagan slucaj i da cete biti dobro sto pre. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 853
18.12.2019 20:58:50   
Ivanka 75
Smesko, nadam se da moze brzo da se resi 😔

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 854
18.12.2019 21:19:15   
vonavoj
Smesko,nadam se da nije strasno. Puno ljudi ima a da i ne zna,ne smetaju im.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 855
18.12.2019 21:21:49   
mama Jo
Smesko, mogu misliti kako ti je bilo kad si cula, svi bi tako reagovali. Probaj da se smiris, jesu ti rekli jos nesto vise? Mislim, je l' opasno? Budite dobri. Pisi kad budes mogla, verujem da ti je tesko sad. Grlimo te svi.

Fil, kako je tvoj malisa?
Ostale mame, jeste dobro?

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 856
18.12.2019 21:25:37   
Cruella
Da li neko od vas mozda zna kako da prebacim svoj nalog na drugi e mail? ovaj mail mi se gasi krajem januara a ne vidim opciju menjanja maila u podesavanjima naloga. Pisala sam portalu pre 2 meseca ali jos nisam dobila odgovor,
Pa ako moze savet sta da radim. Hvala

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 857
18.12.2019 21:42:22   
emicaa
Cruela proslijedicu nasoj Lesici...

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Cruella)
Direktna veza do poruke: 858
18.12.2019 21:45:07   
Sanjica26 RR
Dobro vece.

Smeško, saljem zagrljaj. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 859
18.12.2019 21:46:31   
mama Jo
Sanjice, jesi prezivela danasnji dan? Kako si?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 860
18.12.2019 21:56:09   
Filadendronka
Zaspala deca. Stariji isao u pozoristace “Puz” sa mm dok smo beba i ja bili u DZ. Budi se sad svaki cas, poceo da balavi, tako su vrv ipak zubi. Hvala Bogu, ako je samo to. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 861
18.12.2019 22:02:13   
mama Jo
Fil dobro je da bude samo to, vrvtno mu teze izbijaju.
Evo i moja se budu non stop. Tri dana dnevno spavanje po jedva pola sata, evo i nocu nikako da utvrdi. Od 9 evo 3 puta se budila 😕

,,Carpe diem"

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 862
18.12.2019 22:09:23   
Cruella
hvala

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 863
18.12.2019 22:12:46   
lesica
Cruella, proveri molim te pp.
Moraš preći na desktop verziju sajta ukoliko si preko telefona.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Cruella)
Direktna veza do poruke: 864
18.12.2019 22:14:52   
Sanjica26 RR
mama jo, i danasnji dan sam prezivela. Sredio me je aspirin. Kao nova sam😀

Danas kao na traku. Vodi T kod oftmaologa. Morace da nosi naocare. Sreca mala joj je dioptrija. Stigosmo kuci, ajde da spremim rucak. Onda krenula da brisem police u kuhinji. Sređivala da olaksam sebi kad se selimo. Precicu ja sigurno jos jednom. Posle u skolu. I onda smo mm i ja otisli sa Sofi do stana. Nju smo izveli u dvoriste. Ograđeno je i mogla je da se igra. Bube su se od one dezinfekcije i dezinsekcije izokrenule i pocrkale. Ej, ljudi moji koliko ih je bilo. Na sve to i bubamare. Sve smo ocistili. Ostalo je jos nekog djubreta, pa je mm sve pobacao. Jos uvek ne verujem da su ljudi toliko aljkavi. ☹️Kasnije Sofi u muzicku i trk po T. Mm otisao na kontrolu. T i ja po Sofi. Onda smo nas tri trceci do stana, da mogu da stignem na cas. I tako ludo burazeru. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.12.2019 22:16:17 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 865
18.12.2019 22:45:53   
Milena18
Smeško, šaljem ti zagrljaj, nadam se da će  sve biti ok. 

M danas kao nova, pregurasmo još jednu turu virusa. Ali se zato svađa, tera inat, provocira, ma užas... Stvarno nas je danas izludela. I kaznila sam je na kraju da ne može da gleda crtani koji je želela, ali nju to uopšte ne pogađa. Valjda će se sutra malo bolje ponašati ili joj se loše piše 😁
Sanjice, i mene je aspirin sredio, bila sam baš loše jutros. Živeo aspirin 😊

Direktna veza do poruke: 866
18.12.2019 22:56:55   
emicaa
Milena trinejdzer,sta drugo ocekivati.Ja svog posaljem u sobu na hladjenje on se iste sekunde pocne igrati.Bas ga briga sto meni para izlazi na usi.Ili nesto stavi na glavu,dodje i kaze "mami ja sam duuuuk"

Sanjice ti si na turbo pogon 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 867
18.12.2019 23:00:42   
Sanjica26 RR
Emi, dobila sam medalju za danasnji dan. Imam neku aplikaciju i malo pre ne je obavestila. Danas sam presla 10 km

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 868
19.12.2019 6:22:06   
IvanaSK RR
Dobro jutro,devojke. Sanjice,10km ili 10000 koraka? 😀 dok nisam radila ja san svejedno gledala da predjem te korake. Letos dok sam cuvala onu bebu retko koji dan mi je bilo manjw od 15000. Uglavnom oko 17-18000. Sad sam tu oko 10000,ali sam krenula na vežbe da nadohnadim😂 
Mama Jo,ja ozdravih,ali me nos i dalje pomalo zeza. Vidim da ima bolesnih,ozdravite sto pre!
Milena,maca je u uzasnoj fazi vec danima. Te kenjkavi,te non stop nesto hoce,nista joj nije po volji...svaki dan izgubim zivce sa njom bar pet puta 😀

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 869
19.12.2019 7:23:18   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.  10 km svaki dan pređem. Ako ti kažem da iz kuce izađem 6 puta onda nista nista nije cudno. Jos kad se preselimo onda ce biti uzbrdo, i nizbrdo😂 

10000 koraka je za mene mala maca. Ma, kakvi. Kad ne idem u skolu onda smanjim. Tada bude 10000. Obozavam da set_am, a bas toliko puta da izlazim ne volim. Taman obucem pizamuuser posted image aj nazad
Odoh u selo. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.12.2019 7:31:45 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 870
19.12.2019 8:02:37   
Ivanka 75
Dobro jutro, vidim radno... 😊
Ima li temperatura? 
Nema je Flamingos ovih dana... 

Direktna veza do poruke: 871
19.12.2019 8:16:01   
emicaa
Ja volim da set_am ljeti,zimi idem samo sto moram 😂 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 872
19.12.2019 8:24:15   
Milena18
Dobro jutro!
Ivana, ma šta pet puta, pedeset_ i pet, a često i više 😁 Kako ide sa vežbama, prija li ti? Ja bih stvarno morala da počnem nešto da radim po tom pitanju, ali nikad nisam imala naviku, ne znam kako sad da je steknem. Najradije bih vozila bicikl, ali za to definitivno nemam vremena.

Da, nema Flamingos ovih dana, a čini mi se ni Pari. Ni Maraj se baš dugo ne javlja

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 873
19.12.2019 8:33:50   
lepic
sANJICE, TOPLIKO. tI MORA DA SI MRSAVICA.
Dobro jutro
o

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 874
19.12.2019 8:41:45   
flamingos
Dobro jutro mame.Ivanka,tu sam,čitam vas,ne brinite.Hajd izvolite na kaficu,pa odoh u kuhinju,danas idemo skraćeno u školi,od 11-13 h.Kako ste,kako je Ivka?Pozdrav svim mamama i svoj dečici.Ivanka,ima me,pisah ti i u temi"šta smo danas dobili".Seti me samo-tebi je rođendan sada,ili je bio ili?Pogubljen Flamingis.Ljubim vas❤

(odgovor članu lepic)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Kafa
lelaigor

Kakvu kafu pijete?

ne pijem kafu (6%)

ness (39%)

tursku (51%)

espreso (1%)

filter (3%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here