Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 22:47:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Vesi, ja ću zaspati, ne on 😅😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 22:49:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj, mi smo prosle nedelje otisli do dexy.co da izvidimo. Joj sa kakvom glavoboljom sam izasla napolje. Milion ljudi, ne mozes proci, deca (i moja i tudja) nedokazna, sve diraju, sve muzicke igracke upaljene. Joj. Baš tako... ludilo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 22:55:58
|
|
|
|
lesica
|
Mi obavili tu kupovinu u nedelju, tj za svu decu sem moje šćeri, ona je komplikovana. I mogu vam reći da me vrlo zamara u svakom smislu sve to, i psihički i fizički a da ne pričam finansijski. Odoh u krevet, sutra je radno.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 23:02:55
|
|
|
|
bubulence
|
Jaaoo ja obožavam kupovine. Danas sam isla sa devojkama da pravimo paketice za ostalu decu, njima cu ici sama da kupujem. Svasta smo lepo kupile, igracaka kakvih hoces... Cene nedajBoze ali hajd, nije NG svaki dan...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 23:15:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi i ja obozavam kupovinu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 23:16:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Bubi i ja obozavam kupovinu. Vesi, sestro po trosenju 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 23:22:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahaha nasi muzevi se usrecili
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 0:01:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad istrosite jednog vi onda kod drugog Ma volim i ja, ali mi uvek fali para
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 0:01:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Mama Jo placaju alimentaciju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 0:20:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I trazi da je pratim u skolu, a do skole 250m. Slusala vesti... A to je toliko blizu 😕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 6:36:17
|
|
|
|
lepic
|
dobro jutro, caj da skuvam, steglo me.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 7:40:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro, izvolite na caj i kafu. Ivanka, pa jesi li isla sa Ivkom? Strasno sta se desava.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 8:09:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Dobro jutro, izvolite na caj i kafu. Ivanka, pa jesi li isla sa Ivkom? Strasno sta se desava. Dobro jutro! Pijem kafu, gledam vesti. Idoh sa njom, jos me podset_i jutros, ides sa mnom mama... Strasno... 😭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 8:49:22
|
|
|
|
Duškić
|
Kako bi mi sad prjjao jedan espreso
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 9:11:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ivanka, stvarno strasno. I ja sam slusala sinoc, i evo ne mogu to da izbacim iz glave. Duskic, ja cu se jednog dana, vrlo brzo, prervoriti u kafu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 9:30:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Kafa drage
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 9:32:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako se divna vesi! Hvala!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 9:34:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta sam propustila? Vesti ne gledam,novine ne citam..zivim u decijem svetu i pricam jos bebeci👼🏻i zavrsicu u Kovinu uskoro.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 9:42:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Zlo sam propustila..bolje da i ne citam..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:03:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kafa mi je jako potrebna sada 👌☕☕☕☕Pridruzite se..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:04:03
|
|
|
|
Filadendronka
|
Von, nasmeja me. Imam vezu u Palmoticevoj, ne daj Boze da zatreba. 😆 A ovu drugu temu bolje da preskocimo, samo glavu u pesak kao noj. Ili protesti da se organizuju i ovaj narod konacno dozove pameti. IZVORNA PORUKA: vonavoj Sta sam propustila? Vesti ne gledam,novine ne citam..zivim u decijem svetu i pricam jos bebeci👼🏻i zavrsicu u Kovinu uskoro.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:06:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Dame pijte, jedite danas sve na moj racun 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:13:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Mama Jo, uZivajte i vi u danasnjem danu. Za mene moze kafa.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:41:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze. Krcmarica sve pise, kaze moze na veresiju
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 10:49:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Fil,moze i preko veze..da se malo odmorim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?