Veselo... Ivka dobila temp... Kao i obicno, da nismo izmerili ne bi ni znali, 38,7. A zalila se da je umorna kad smo se vracale sa sajma, i nakasljava se po malo. Videcemo nocas sta ce biti...
pari -> RE: DecembaRRska kafana (4.12.2019 21:29:51)
Uf Ivanka...kod vas uvek tako...nadam se da.ce joj ujutru biti bolje...najlosije.je uvek uvece
Ivanka da brzo ozdravi djetence,nadam se da nece u toku noci imati temperaturu.
Moji svi spavaju,ja da odgledam neku emisiju pa cu i ja
mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (4.12.2019 22:27:24)
Vece mame. I moje zaspale, ja se okupala pa odoh da im se pridruzim... danas mi je katastrofalan dan, ne znam bas sam u nekom cudnom raspolozenju. Krenula da dobijam pa me verovatno to negde poremetilo u organizmu. Jesva cekam da legnem.
Mama Jo, odmori, treba ti odmor😊 Žaba ćuti, ne izgleda ko da ima temp, kao i obično.... Spala temp malo, ona gleda crtani, sad cu da je spakujem u krevet.
Dibri jutro, pijemo kaficu 😊 Nocas nisam spavala uopste, Iva se preznojilao ko 2 pa sam je presvukla a temp uopste nije imala. Kad ima temp, dam sirup i spavam. Ovako, celu noc dezurala. Sad merimo da vidimo stanje...
Pa samo jos danas slatke krofnice pa onda kukamo na kg 😁Kako je Ivka? I meni se Mirko tako preznojava po par puta kad bude bokesan i to bude natopljena pidzama.