RE: DecembaRRska kafana (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 9:13:56)

I ovde bas pada kisa. D ode u vrtic pevajuci, a J je bolje. Hvala Ani sto mi je otvorila oci po pitanju dijagnoze. Bolne desni jesu od zubica, zali se i sad na to. Ali to nije ni priblizno koliko se mucio dok ga je drmao onaj virus. Kako su tvoja deca Mama Jo? Sta rade Svirko, Flamingos, Ivanka, Kh? Slavljenica Vesi? 

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 9:17:03)

I kod nas kiša,oblačno. Ja da napravim doručak pa moram u školu,zovu nas zbog ekskurzije a niko neće ni da ide,skupo svima.

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 9:29:37)

Jutro mame

Ja sam jedva odvela M u skolu tako mi se spava. Sad sa malom doruckovali ivtako razvlacimo se... Kisa pada... 

Mirko Svirko -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 9:44:08)

Dobro jutro mame... Kako ste?I kod nas je oblacno. Pada kisa. Nadam se da ce uskoro pasti sneg...Pijeno kafu, ja kuvam... pridruzite se 💖☕☕

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 10:04:55)

Fil, kako mu je osip?
Moja mladja je ok, nema temp.vise, ali dva dana nije nista gotovo jela, dva dana nije ni kakila... mislim da je sad muci stomacic. Pocne da place iz cista mira. Imala je i par afti u ustima, vrvtno ju je iritiralo... jos uvek zna da budd bas nervozna.
Starija je i nocas imala temp.oko 1, posle nije. Sad je ok.

lepic -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 10:17:00)

kafa, moze

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 10:18:25)

Veselice, koliko su sad ekskurzije? Znam da su bile bas ogromne cifre i u nasoj skoli. Boze, nekad zaboravim koliko je proslo vremena od tada. Mama Jo, osip kod J je bio minimalan i povlaci se hvala Bogu. Ali tacno je imao na tabanima, dve tacke na kolenu, par na rukama i vrv gomilu u ustima. 

Mirko Svirko -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 10:58:44)

Fil, kakav je osip na kraju bio?Znam da si pisala i u temi.Bitno da je bolje sada. Mama Jo, kako ste vi? Ruckajte po malo.Kod nas kisa a mi cemo izgleda da uzmemo nase gumenjake i da krenemo u avanturu.. Znaci u najavi Pepa i Dzordz po baricama 😂😂😂

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 11:15:46)

MS, postavila sam slike u temi o osipu. Nista strasno, ali je izgleda jako bolno u ustima. 

vocicana -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 12:09:05)

Dobro jutro.
Filadendronka, hara sarlah, tako da nekome po kozi nekome po ustima, kod nas su boginje i dalje aktuelne, videcu za dve nedelje da li ce mali da zafasuje, mada je vec dva puta bio u kontaktu, nije ih dobio, ali zato sarlah, vristao.
Danas radimposle podne, padala je kisa jutros, jednog trenutka bas, ali dobro je sve proslo.
Zao mi je sto nema snega, ali i kisa je lepo rascistila vazduh.

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 13:41:42)

Kod nas je ok situacija, starija ima blagu temp.od 37.1-37.5 ali je raspolozena lepo. Sad su obe zaspale. Starija se zali da je boli grlo kad guta, prskamo apis golu.
Mladja dva dana nista nije jela, izgleda da je imala afte po ustima, pa ju je bolelo. Danas evo pojela pun tanjir super, i palacinke. Presrecn sam sto je bar nesto konacno jela.

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 13:51:07)

Voci, meni boginje ne pominji. Doista stariji je dobro prosao i u to vreme jeo kao pozar. Ali bebac se napatio. Sarlah takodje ne bih znala da prepoznam. A i smucilo mi se vise da sama moram da postavljam dijagnoze, dok ce oni koji su placeni za to davati dijagnoze “verovatno su zubi”. I moja prababa zna toliko. Mama Jo, dobro je da ide na bolje. Da se malo odmoris i psihicki i fizicki. 

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 13:55:27)

Fil, tvoji su oboje imali boginje?
Mi jos nismo, tek nas ceka ta avantura

vonavoj -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 14:51:14)

Mama jo,super da ste bolje.Fil,jako boli u ustima.secam se po M..on je plakao 3 dana..I M je bolje,nema temp,ali jw poceo da zeza sa hranom..do 1.5godine sve jedu,posle jedu duplo manje..nigde logike..A ja sam tako mrzovoljna,lenja...nemamo opet vode,spremala rucak,rucali..svi su kod kuce,nema skole,vrtica..pada kisa..

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 14:54:40)

Bas to von, do 1,5 sve, posle se u principu ,,natezemo" za hranu. Starija je joyms i dobra, mladja haos.
Grozno kad nema vode.
A i danasnji dan je stvaaarno uzas... vreme depresivno katastrofa.

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 15:00:29)

Mama Jo, stariji je doneo letos boginje iz vrtica. Bebac imao cetiri meseca, a napolju milion stepeni. Mada kazu da je bolje kad je leto, zbog zasusivanja i ranijeg izlaska napolje. Von, videh po krvnoj slici da je neki virus. Ne vredi, ovo vreme je uzasno i plus kolektivi. Mene vaspitacice gledaju sad ispod oka zato sto sam pokrenula pricu da deca sto vise izlaze napolje i da je potrebno stalno provetravanje prostorija. Kao da sam trazila da im vade bubreg. 

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 15:05:09)

Joj Fil, samo kad ste to prosli, verujem da je biko loooodo.

Razumem, a zamisli u nasem vrticu uopste ne izvode decu napolje. UOPSTE.NIKADA. Ja sam vec nekoliko puta pitala, nemaju svoje dvoriste i vaspitacice se plase 😕
Jedan od glavnih razloga zasto moje dete vise ne ide nego sto ide. I glavnibrazlog zasto hocemo da je prebacimo

vonavoj -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 15:22:42)

Mama jo,i stariju vaspitacice nisu nikad izvodile..mozda 3 puta za 4godine..a mladju njene izvode..sve je do vaspitaca..ali i to je retko koliko ih y inostranstvu izvode..tamo moraju da imaju odela za blato,vetar,sneg..i stalno su napolju..

Ivanka 75 -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 15:24:00)

Menjam koleginicu veceras... Nista od slobodnog popodneva i farbanja kose... 😕😕😕

Sanjica26 RR -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 15:45:45)

Gde ste žene. Definitivno sam zakacila stomacni. Kljukam se cajevima.

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 16:00:15)

O, Sanjice bas bzvze. Bar jedi cokoladu za kuvanje.

Ana RR -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 16:20:01)

Sanjči, čaj od lista dunje ako imaš, to je odlično za dijareju.

Hello žene. Skuvala sam kafu i evo zevam, jedva izdržah danas. Najgore mi je kada nema puno posla pa se uspavam. Ali sutra i prekosutra odmaram [sm=smiley1.gif] prošle godine je katolički božić padao u utorak tako da smo spojili sa vikendom pa posle i za NG isto tako. Sad nam je iscepkano plus radim 1og [sm=smiley36.gif] doduše, tek kada dođem sebi.

Ivanka 75 -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 16:27:42)

Sanjice, kazu i caj od kore nara da je dobar za dijareju.

Ivanka 75 -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 17:33:41)

Prazna kafana... C c c

flamingos -> RE: DecembaRRska kafana (23.12.2019 18:27:56)

Tu smo Ivanka,ja baš i nisam za kafanu,pošto ne pijem alkohol😀.Joj što ovde pada kiša,pljusak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>