RE: DecembaRRska kafana (Puna verzija)

Forum >> [Porodiฤni ลพivot] >> Naลกa svakodnevica

Poruka

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 10:52:27)

Hvala na pitanju Jo ok je. Juce samnopet kamilicom ispirala i fizioloskim i super. I neke ab kapi stavljam u nos pa ono valjda deluje i na oko. Jer mi je oz nosa ta inf presla.

Kako su tvoji. Kolika su ti deca, i jesilu devojcice kao moje.

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:14:37)

Ja dosla iz skole,mnogo lepo vreme,suncano.
Mm ode da zavrsi neke obaveze,pa idemo u setnju sa Ninom.

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:22:13)

Jeste prelepo vreme. Sa malom cu veliku u skolu pa cemo malo da proset_ano. Sad sam sela dok sam sve pospremila. A ves jos nisam ni pipnula๐Ÿ˜

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:24:03)

Dve masine vesa oprala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:25:11)

Ti si vredna. Ja samo 1 i to punu puncijatu. I jos belog ima da se pere. Samo menjam posteljinu i peskire kao sumanuta. ๐Ÿ˜

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:37:22)

Ves za pranje uvek.

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:40:40)

Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god? 

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:43:28)

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god? 

Vesi bi jos dve bebe ๐Ÿ˜‚. Ona i ja cemo zajedno cetvrto ๐Ÿ˜

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:46:18)

Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... 

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:47:18)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god?ย 

Vesi bi jos dve bebe ๐Ÿ˜‚. Ona i ja cemo zajedno cetvrto ๐Ÿ˜

Moram jos jedno,devojcicu,za Bubinog lepotana :* :*

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:52:28)

Opa pa ti si rezervisala priju vec ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฉ

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:52:43)

Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... 

Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada ๐Ÿ˜‚. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu ๐Ÿ’™... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:53:36)

Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu ๐Ÿ˜

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:53:37)

Kafa moze kod mene[sm=smiley36.gif]
Sad dosla kuci iz grada, vodila sam bebca na vakcinu i drugog sina na sistematski hvala Bogu sve je uredu vadili su krv obojica posle podne stizu rezultati.
Ja sam toliko umorna da jedva funkcijonisem od jutros.

Kako ste vi? Jesam li sta propustila?

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:54:10)

Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu ๐Ÿ˜

Pa daaaa :* :*

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 11:56:32)

Khalesi i mi nismo planirali trece,ja htela,mm ne,razmisljali dugo a sad je najrazmazenije dete na svetu.Sestre je obozavaju,mi samo za njom jurimo.

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:03:01)

Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada ๐Ÿ˜‚. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu ๐Ÿ’™... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora
Bubi da te pitam, kako to ispadne beba kad neces. Mi ono radimo na tome svaki dan ๐Ÿ˜ pa lrosli mesec nista. Tada nismo bas svaki dan ali se trudimo sad u decembru... 

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:04:40)

Samo da mahnem, idem da spremam klopu. Opet nista ne stizem. I kafu moram na brzaka, onako s nogu. 

veselicaa -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:08:05)

Ja sad kuvam kafu,da popijem sa mm.

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:13:57)

Kh Kad se najmanje nadas tad ce doci bebac ,
Tako je bilo u mom slucaju dok sam se opterecivala bebe nije bilo - cim sam prestala da razmisljam o tome bebac je vec bio u stomacicu[sm=smiley1.gif].

Zelim ti od Srca da u Novu Godinu udjes kao prelepa trudnica[sm=duda.gif]

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:25:54)

KH, mi smo prvo dete napravili u mesecu kada smo je jedva sreli, taj mesec smo spremali svadbu, jednom probali da je napravimo i uspelo nam. Znamo da je tada uspelo jer se posle toga 2 nedelje nismo videli๐Ÿ˜. Drugu cerku smo pravili kao ludi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Svaki dan i trebalo nam je 4 meseca. Sada nam stvarno nije jasno kako smo napravili bebca jer se ne secamo da smo taj mesec bilo sta radili. Mm imao haos na poslu kao nikad. Radio 33 dana bez slobodnog dana. Ja radila od 6 do 14h, on od 16h do 5 ujutro. I stvarno samo smo se mimoilazili. Ali eto, izgleda da je bilo neลกto jer nisam sigurno bezgresno zacela๐Ÿ˜‚. Poenta price je da ne morate biti toliko aktvni da bi napravili bebu... Bitnije je da se opustis ako mozes i da ne razmisljas mnogo

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 12:32:58)

Hvala maama Ivane๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ to je NG zelja

Ja mm sad teram jer mu se uvece spavs. Dok deca zaspu ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

vonavoj -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 14:17:58)

Kh,to se desi zaista kad se najmanje nadas i planiras..i opustis..mrzim tu rec,ali je tako..Prvu smo pravili 4 meseca..drugu iz 2 pokusaja,neplanski potpuno,hteli da preskocimo taj mesec..a prdavac je tek nastao van svih planova,tokova..iz jednog jedinog odnosa tog meswca.Rekla sam mu da cu ga zadaviti bude li me opet zwznuo.Navijam jako!

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 14:26:14)

Joj ja isto opet nista ne mogu da stigne....joj ne znam, jedini luksuz koji sebi dozvolim je da spavam do 8-pola9, i to zato sto se manje vise svaku noc budeim bar jednom, a obicno je vise puta... i opet nista ne stizem, tj.sve u trku. Ili sam ja smotana, ili def.nije organizacija sve.

Kh, moja Jana starija je u septembru napunila 4 godine, a Una ce sad krajem decembra da napuni 2. Ja mislim da su tvoje starije, zar ne?

branki* -> RE: DecembaRRska kafana (16.12.2019 15:29:57)

Da se ubelezim.... Stigla sa posla i privodi rucak kraju. Mm ce voditi malecku na ples, a ja sa sinom da malo radim posle. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeฤ‡a stranica >   >>