Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 15:22:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
Videla sam, uzivajte u lepom vremenu. Pije li ko sta? Sta je sa kafanom? :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 15:26:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Moze kafa? Skuvala sam je,nesto sam pijana..Oprala sam kosu,u 5 idemo na rodjendan..a spavala bi😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 15:34:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja isla sa Ninom u setnju.Da kupi zvake,gumene bombone
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:02:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi dodjosmo kuci oko pola 3, vika na brzinu malo jela pa u 3 ode na rodjendan. Mi rucasmo i sad odmaramo stomake 😊 Pade pelinkovac na poslu na slavi i cas vina kuci uz rucak 😁 Šau mau sam sad
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:22:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Hoces da nastavis i ovde Sta da ti posluzimo?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:50:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka jos da zapjevas 😂 Ja sam strasno neraspolozena,ovaj moj mi je digao pritisak na 200.Inace me ne nervira cesto,danas bih ga zadavila golim rukama.Sad sam malo iskulirala
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:52:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice da mu kazes da se stidi,takvu zenu nervira. Saljem ti mog cim dodje sa posla.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:53:48
|
|
|
|
emicaa
|
Nemoj molilm te,dosta mi i ovaj 😂 Da ti ga poslaljem na dva dana 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:54:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daj sta das, danas sam raspolozena za sve😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 16:55:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Posalji ga Ivani,kad ogladni docice tebi i bice kao mala maca
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 17:11:02
|
|
|
|
emicaa
|
Sad definitivno razmisljam da ga posaljem tebi 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 17:32:30
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Sad definitivno razmisljam da ga posaljem tebi 😂 Kad nervira tebe,nervira i mene :* :* Salji ga Ivani na prevaspitavanje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 19:29:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame moze nes u kafani ili caj... Mi dosli kuci bili kod svekrve na rucku najavili se. Pa i ja da ne kuvam malo 🤣 set_ali nista kupili samo M neke kucne cupave papuce i kinder jaja bez toga nista... Sad gledamo tv... Muz se iskupio za sinoc i sve je ok 🤣🤣🤣🤩
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 20:26:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako oko Khal? Ja napravila spansku pitu za veceru, sad je Ivka mrcvari, pokusava da izbegne 😊 Sto je danas bilo toplo kod nas mi se skuvale dok smo dosle. Po prognozi, sutra maaaalo svezije nego danas. P. S. Konacno prikljucen tv u trpezariji 📺😂😂😂😂😂👍👍👍👍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 20:27:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh klikces ?Jel se boris za glavnu nagradu?Bravo za set_nju i sto dabas nisi kuvala. Ja svaki dan kuvam i da ne kuvam onda opet mesim ili nesto spremam...Mama jo,Fil, Flamingos, ostale mame, kako ste? Pozdrav
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 20:44:51
|
|
|
|
Slavkic
|
Evo divno okitili jelku i jos malo na spavanjac
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:10:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Slavkic Evo divno okitili jelku i jos malo na spavanjac Superiska! Bravo! Sad mirno cekate deda mraza 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:12:59
|
|
|
|
Slavkic
|
Da sad uzivamo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:32:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kh klikces ?Jel se boris za glavnu nagradu?Bravo za set__nju i sto dabas nisi kuvala. Ja svaki dan kuvam i da ne kuvam onda opet mesim ili nesto spremam...Mama jo,Fil, Flamingos, ostale mame, kako ste? Pozdrav Ne nisam stigla jedva stizdm da se javim sad deci kokam kokice. Malobpre usisavala i pravili neke ujrase za skolu kad zavrsim slikam. Ivanka hvala na pitanju super je. Proslo za 1 dan. Verovatnonod nosa, povuklo infekciju nekim kanalom proslo od kamilice i one masti za oko.... Sta radite mame...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:38:50
|
|
|
|
Slavkic
|
Evo uspavljujemo se polako pa onda mama da malo odmori
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:41:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Slavkic kolika su ti deca
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:44:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Treca sreca za post... Khal, izvini ako sam delovala panicno ovih dana u vezi oka... Uplasilo me sve kad se desavalo mm... Bas je bilo strasno... Bitno da ti je bolje i da se nije iskomplikovalo 👍 Gledamo Kesića...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:45:13
|
|
|
|
Slavkic
|
Najstariji 3,5 godine srednji 22 mjeseca i najmladji 5,5 meseci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:46:39
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala Ivanka ma ne ljutim se ok si reagovala. Meni je muka sto cuvam malu i moram nju da vucem po lekarima a pri tom busom da idem... A drugarica mi je sestra na oftamologiji u klinickom, i ona je videla i rekla da je samo neka infekcija. Radi 10 god tamo... Proslo je brzo i lako hvala Bogu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2019 21:47:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro vece, kako ste? Sad odose drugi gosti, a treci se najavili da spavaju. Nekad bas licimo na zeleznicku stanicu. 😆
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.