Lele sta sam sve propuatila...znaci fil odustala zv9g onog monstera?Fil onda nam kazi kad bude da glasamo..Obavezno.Kh se bori vidim. Mama ivane kako napredujete?Krecenje i sve kuku... Nama mm to sve zavrsio dok smo bili u bolnici onih 12 dana u BG. I sada je sve skockano da kazem..
mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (13.12.2019 16:41:37)
Svirko, nema nista od nagrsde lose skroz nemogu sa stignem da kuckam toliko sad sam na 10 mestu za danas uhvatilo me novogodisnje ludilo kuca mora blista za ng๐
Nema jos uvek specijalne ikonice kad bih mogla samo da je nahvatam
Celaj sad ce da naleti specijalna... mzoda bude tvoja posto fil odustala ili ti ili Kh. Navijam. Mama jo odustala... ๐๐๐๐๐๐ Kako deca u svom tom poslu ppdnose ?
mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (13.12.2019 16:48:31)
Nikako da ti iskreno kazem bebac hoce da bulja, nece u krevetcu ni u kolicima, ovo dvoje vecih idu i prave gluposti po krsu i tako borim se sa svima njima
Princezici1 cestitke ..Bas mi je zao mama ivane navijala sam za tebe ili Kh.๐ฅ๐ฅ๐ฃ๐ฃ
mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (13.12.2019 17:08:56)
Jaoj koliko ste se raspisale ni ja sad ne mogu da pohvatam. I ja cu vam se javiti za gkas za Zvezde ako moze ๐ Cekajte je l'igra jos neko za zvezde?
Spremili smo paketic za humanitarni stand u vrticu. Paketici su namenjeni deci ciji su roditelji korisnici socijalne pomoci..Unutra nam je vaspitacica rekla stavljamo rukavice,kupku,bojice, slatkis.Sta vi radite? Mama Jo, bese ono za tri clana glasamo? Mama ivane me pitala. I ti ๐๐
Jo jesi razumela sta je receno za to zvezde i wow. Ja opet ne znam da li mogu u obe da ucestvujem. Ono sto pise da je u proteklih 6 mes nisam nista od toga... ๐ค
Jo jesi razumela sta je receno za to zvezde i wow. Ja opet ne znam da li mogu u obe da ucestvujem. Ono sto pise da je u proteklih 6 mes nisam nista od toga... ๐ค