Bice KH, kad se najmanje nadas. Uz tebe smo ❤😂 Ja pijem kafu , a niko me ne nudi 🤤 Oooooo dobro kuvam ja onda ☕☕☕ Fil, gde su ta cudna pitanja itd? Nisam u toku. Bila mi sestra, pa se do sad smejala kako je moj MIrko ljubi i kaze " tetka kako si mekana i kozna" hahhahah
Vesi, po nekim temama, nije pp. Da ne unosim zabunu. Forum je naravno javan i svako moze da ucestvuje. To je valjda i sustina, ali mislim da ima nekih padobranaca koji su tu samo zbog nagrada, pa pisu neke nebuloze.
Hvala mama Jo,kapiram,malo sa zakašnjenjem,ali,godine su to.Šalu na stranu,dosta je nas i dok pročitam,povežem šta je ko pisao i eto-ali-bitno je da kapiram😀
Ja tako citam celu stranu pa pomesam sta je ko rekao... 🤣🤣🤣Bravo za tebe Flamingos
mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (10.12.2019 15:28:11)
Hej evo i mene malo da caskam sa vama , devojcicu odvela u predskolsko sinove uspavala - ja pijem kafu i slusam muziku pokusavam da se opustim koliko mogu , napokon mir neznam kako se desilo da su zaspali u isto vreme😄 sad cu da zvirnem sta ste sve pisale bez mene😂
Prozivamo te u temi “ Kako zamisljamo forumasice” :)
IZVORNA PORUKA: mama ivane
Hej evo i mene malo da caskam sa vama , devojcicu odvela u predskolsko sinove uspavala - ja pijem kafu i slusam muziku pokusavam da se opustim koliko mogu , napokon mir neznam kako se desilo da su zaspali u isto vreme😄 sad cu da zvirnem sta ste sve pisale bez mene😂
Al ce sutra biti 10001 tema aktivirana 😂 Mnogi spremaju prstice vec danas.Ja cekah bus 20min, sad mi vreme odmora krace. Samo sto smo rucali. U 17 i 15 opet na put, a mrzi me nesto danas da se pomerim
[sm=smiley36.gif] uvek se pokajem kad krenem neju da igram, sad treba izdrzati tempo [sm=smiley1.gif]
mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (10.12.2019 17:27:22)
Uh sat vremena pricah sa drugaricom i samo sto zavrsismo diskutovanje(ogovaranje)😁 momci se probudise, a taman planirala sda se ispricam sa vama , e neda mi se
mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (10.12.2019 17:34:35)
IZVORNA PORUKA: Filadendronka
Sta ti “juris”?
IZVORNA PORUKA: mama Jo
[sm=smiley36.gif] uvek se pokajem kad krenem neju da igram, sad treba izdrzati tempo [sm=smiley1.gif]
Ja bih jako volela one Magicne zvezde da osvojim. Pree godinu dana su se isto poklanjale i bas sam ih od tada zelela. Posto ne kupismo ajde da probam sad. Toliko mi se svidja ta igra da cu je kupiti za J ako ne osvojim sad. Je l''ti hoces onu drugu?
mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (10.12.2019 17:36:24)
Meni je svejedno koju bilo igrackicu da osvojim da obradujem klince nesto nisam u finansiskoj situaciji najboljoj istrosilo se