mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:00:05)
|
Jutro zene, bela topla cokolada na meniju hoce jos neko? Joj zene moje juce sam poludela , pored svojih muka i obaveza , zove me drugarica vristi place kuka od bolova , ( upropastila oci sa socivima) moli me da je vodim u hitnu, odem ja sa troje dece nema ko da ih cuva( mm otisao da radi), bebu nosim u jednoj ruci pod drugu ruku vodim drugaricu jer nevidi nista na oci sin i cerka ispred nas nemirni trce tamo vamo , dodjemo mi u hitnu u hitnoj nisu zeleli da je pregledaju , posalju nas na ocno , na ocnom nece opet da je pregledaju bez uputa ( nedelja nema gde da uzmemo uput) i pocnem se raspravljati sa bezobraznom doktorkom i na sav njen bezobrazluk kaze ona meni " i u Autobus kada udjete morate platiti kartu" ja poludela , deca se unervozila drugarica kuka od bolova, a ja na ivici nervnog sloma . Cuo galamu neki mnogo fin doktor i izadje iz sobe mislim da je obilazio bolesnike koji su lezali na ocnom i bez problema prihvati da predleda drugaricu bez uputa , a onoj drskoj doktorci je rekao da ce biti suspendovana zbog svog njenog bezobrazluka,drskosti i nestrucnosti . Dan mi je bio nikad gori u zivotu sad sedim i razmisljam sta se sve izdesavalo , mogla bih knjigu da napisem sta nam se sve izdesavalo. kako ste vi?
|
|
|
|