RE: DecembaRRska kafana (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 8:36:41)

Dobro jutro. Šta se pije? Ja bih neki caj. 

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 8:40:31)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bas pijuckam i razmisljam kako mi odavno nije ovoliko prijala kafa. Napolju je divno vreme, suncano, bez magle... Jedva cekam da se Uki i Masa probude da idemo napolje

Ovde magla gusta ko sneg

Kod nas je juce bilo strasno ceo dan, i bas sam brinula jer je mm jutros morao da ide u NS. ali jjtros ni traga od magle, bas je lepo. Sanjice, kod mene jedino nana, kamilica i sumsko voce 😁, pa ako neki odgovara... 

emicaa -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 8:54:50)

Dobro jutro,ja trazim dorucak.Preskacem i kafu i caj

Od juce stalno oko 10 stepeni,a subotu bio teski minus 

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:00:05)

Jutro zene, bela topla cokolada na meniju hoce jos neko?

Joj zene moje juce sam poludela , pored svojih muka i obaveza , zove me drugarica vristi place kuka od bolova , ( upropastila oci sa socivima) moli me da je vodim u hitnu, odem ja sa troje dece nema ko da ih cuva( mm otisao da radi), bebu nosim u jednoj ruci pod drugu ruku vodim drugaricu jer nevidi nista na oci sin i cerka ispred nas nemirni trce tamo vamo , dodjemo mi u hitnu u hitnoj nisu zeleli da je pregledaju , posalju nas na ocno , na ocnom nece opet da je pregledaju bez uputa ( nedelja nema gde da uzmemo uput) i pocnem se raspravljati sa bezobraznom doktorkom i na sav njen bezobrazluk kaze ona meni " i u Autobus kada udjete morate platiti kartu" ja poludela , deca se unervozila drugarica kuka od bolova, a ja na ivici nervnog sloma . Cuo galamu neki mnogo fin doktor i izadje iz sobe mislim da je obilazio bolesnike koji su lezali na ocnom i bez problema prihvati da predleda drugaricu bez uputa , a onoj drskoj doktorci je rekao da ce biti suspendovana zbog svog njenog bezobrazluka,drskosti i nestrucnosti . Dan mi je bio nikad gori u zivotu

sad sedim i razmisljam sta se sve izdesavalo , mogla bih knjigu da napisem sta nam se sve izdesavalo.

kako ste vi?

bubulence -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:04:41)

Nadam se da ce stvarno biti suspendovana, pa da je na ulici srela trebala joj je pomoci. Idioti! Ako im se ne radi neka daju otkaz

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:08:46)

Mama Ivane, pa ima li kraja bahatosti i kakav uput kad je rec o hitnom slucaju?! Da si dokona, kao sto nisi, rekla bih ti tacno kome da se obratis i da gospodja lepo dobije smanjenje plate i opomenu pred otkaz. Nista ne boli pojedine kao udarac na dzep. 

emicaa -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:15:03)

Svasta se danas naziva doktorom,a i sve je vise med.sestara koje su takve.Prestrasno

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 9:32:45)

Mama ivane mogu misliti kako vam je bilo. Grozno iskustvo. Koliko sam imaju hrabrosti da budu tako bahati

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 10:14:26)

Kao u horor filmu ja sa decom i drugaricom tako reci poluslepom idem od vrata do vrata i molim za pomoc , svi okrecu glavu i prosledjuju dalje , a ta doktorka je bas da se izrazim matora zena i umesto da ima razumevanja za nastalu situaciju ona se usudjuje da nas vredja i na neki nacin maltretira , u Cacku su vecina doktora i doktorki skartovi nedaj boze nikom da padnu u njihove ruke ,cast izuzecima.
Ovo jos u svom zivotu nisam dozivela.

Sanjica26 RR -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 10:21:40)

Bubi, može šumsko voce. Samo te interesntne cajeve preferiram.

Mama ivane, dobro da vas je neko cuo. Jel dobro sad drugarica?

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 10:53:26)

Ima i dalje bolove, crvene i natekle oci , dao joj doktor 3 vrste kapi za oci pa stavlja , kada trepce i kada gleda duze od 2 minuta kaze da ima jake bolove , a za bolove joj dao brufen u kesici od 600mg

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 11:00:34)

Jutro. Mama Ivane citam i ne verujem koji kreteni.

Ali to je kod nas tako, retko su sad dobri lekari a da ne pricam sestre. Jako dobra drugarica mi je med sestra i ona pljuje po njima jer su gona. Realna je zena. Kaze samo gledaju dal si doneo nesto. Retko retko su ok... 

Ivanka 75 -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 11:24:26)

Strasno, ko sebe sve ne naziva lekarom.
Da je nekome na ulici trebala pomoc, da li bi trazila uput? 
Nadam se da ti je drugarica dobro, samo nek ne napreze oko i nek nosi povez obavezno. 
Mm je pre nekoliko godina kolega na kosarci nekako izgrebao unutrasnjost oka. Muke zive. 
Samo nek pazi da joj ne udje prasina kao mm, pa napravila jos gore. Oko pocelo da se brani pa oko tog zrna prasine napravila neku skramu koju je dr skidala pincetom. Strasni bolovi. 
Sam joj kazi da se pridrzava strogo svih saveta, jer mm nije. Nije hteo da nosi povez, nije hteo da nosi naocare. 

Ana RR -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 12:03:28)

Ivanka, pre par godina, Mare i ja se autobusem vraćali od moje mame, i neka žena, kako je pošla da se uhvati za šipku, ogromnim kandžama me izgrebe po beonjači. Ja plačem, plače Mare sa mnom. Ona žena mi se izvinjava a ja samo razmišljam bože ko zna kakvu štroku ima ispod nokta i to je sad u mom oku. Htela sam da crknem. Nosila sam 3 dana povez preko oka, stavljali mi neku mast, ispirali, užas. Doktorka nije mogla da veruje.

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 12:21:29)

Ma uzas bre niko o nikome u danasnje vreme nevodi racuna nece niko ni da te pogleda , na ulici kada vidim da nekom nije dobro pridjem i pomognem kupim vode ili nesto da pojede ako ge gladan/a , svi gledaju svoju zadnj...u da prostite na izrazu

Ivanka 75 -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 13:42:18)

Ana 😞
Ovaj moj je kukao od bolova. Mogu samo da zamilislim 😔
Pocelo i drugo oko da ga boli posle nekoliko dana. Bas oset_ljiv organ. 

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 13:50:02)

Zamesih prve krofne u zivotu. Primam cestitke🥳

mama ivane -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 13:52:06)

mmmm obozavam krofne slane slatke nebiram [sm=smiley36.gif] Cestitke za prve krofnice Fil.

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:00:57)

Fil je l ih peces onako po standardno ili moderno u rerni?

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:03:47)

Hvala Mama Ivane. Mama Jo, standardno cu. Iako gotovo svu hranu spremam u rerni bez masnoca. 

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:05:05)

Ja sam jednom probala u rerni krofne i nisu mi ispale dobro, vise su licile na neke pogacice nego na krofne

Filadendronka -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:48:30)

Jesu sigurno nezdrave cim se prze u tolikoj masti, ali dete mi trazilo jos sinoc tokom onog groznog puta. A on slabo jede, pa mi je zao da mu ne ispunim. 

mama Jo -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:51:51)

Ma dobro, nije svaki dan, a nije to ni toliko nezdravo. I moje vole krofne, i s vremena na vreme pravimo.
Jesu uspele?

branki* -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:54:00)

zdravo,zene...castim u temi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mama ivane,haos...verujem da je losa situacija i stanje sa dr..mogu zamisliti koliko si se iscimala..ali,bas sis dobar priajtelj[sm=smiley1.gif]
ja dosla sa posla,moi mi priredili iznenadjenje,naravno.stavila neko pile da se prokuva na brzaka,pa da ga ga stavim u pekac.posle cemo picu ,imamo drustvo..a,imam i za skolu da radim nesto,ali neka ceka.

Khaleesi -> RE: DecembaRRska kafana (9.12.2019 14:54:56)

Fili bravo za krofne, ja sam od njih odustala uvek mu budu onako pune testa nisu suplje i ne pravim ih.

Ana u prevozu na svasta mozes da naidjes, uzas... Pa jel ti nije ostetila oko, sve je ostalo ok... 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>