Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:03:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: branki* ivanka,mackooo,mrnjauuu Branki 😘😘😘 Ona tvoja slik u crnoj haljini je razlog sto sam obukla crnu cipkanu! Hvala!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:06:20
|
|
|
|
branki*
|
e,kad sam i ja inspiracija,rastem kao kvasac nego,plavusa u maloj crnoj haljini,pa nema bolje dodjoh da uredim,a,daa,pa jesi pisala da si uzela neku roze u katrin ,je li tako,za proslavu..?pa,si se predomislila.
< Poruku je uredio branki* -- 28.12.2019 21:07:22 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:07:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame. Mi smo ceo dan trcali kupovali, mislim da vise nema sta da se kupi pa jedno 10 dana... Osim mleka 🤣 hleb mesim domaci.... I tako mrtva sam umorna. Deca isto tako umorna u 8 su same otisle u ktevet. Nadam se nekom filmu veceras. Ivanka super ti je haljinica. Stigla nam je vasa cestitka mnogo je slatka. Pitale me male kazu ko je nacrtao medu bas je dobro nacrtan 🤣😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:14:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh pa gde si bre? Jesi videla da si dobila Nuxe nagradu? Pisi podatke marketingu da ne zakasnis.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:16:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Wow koja haljina ☺️Žene da pijemo nešto?Branki draga 😘😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:18:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nisam videla kako sam osvojila ne znam 🤣🤣hvala ti Jo... Podaci su isti stalno valjda nije problem... Tj imaju moje podatke
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:20:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahaha ni ti nisi kao i Fili Mama jo samo ti pratis nagradne
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:22:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma ja usla za maped da vidim da nas crtez nisu odabrali, bas sam se smorila deca su se radovala 😭 a ovo za Nuxe ko bi se nadao da cu da osvojim 🤣🤣🤣 a ja sam kao luda ovih dana nista ne stizdm. U pon pocinjem da radim. Kakav smor. 30.og pocinjem 😶
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:23:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Khal, meda Ivkin rad👍 Hvala za haljince, i posle 12 god ulazim u nju brez problema!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:24:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa super je nacrtala. Ja sam mislila da si ti malo zaokruglila 🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:28:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Wau,koja macka!Sjajno izgledas!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:32:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bzv sto na mobilnom nema pp. A ja slabo idem na komp.... Sad sam poslala, mada sve je isto nista se nije menjalo 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 21:51:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka, odlicna si 😊 da se lepo provedes. Kh, dobro je da si poslala za svaki slucaj, gomilu adresa imaju sigurno i brisu poruke, ja uvek posaljem novu poruku sa podacima. I ja sam dobila Nuxe, prezadovoljna sam tako da ti Vesi prepustam zvezde slobodno, ionako nemam sanse 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:22:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Uh ja zaboravila za to da glasam...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:24:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, imas bas dosta glasova u c kuhinji, malopre pogledah, smesi ti se jos jedna nagrada 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:25:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ti si opasna Jo. Sve vidis sve znas 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:27:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja gledam da me neko ne pretekne sa receptima skupljam ih 2 meseca A secam se da ti rekla da glasamo Za tebe 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:29:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vidim popunila si receptima bravo... Da li postoji neka nagrada ako tvoj recept ima najvise glasova za godinu dana🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:42:08
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,predivna si.Pije li se šta?Mi imali goste i evo sad se sredismo za krevet.Pozdrav svima❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:54:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo jedan Uzo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:55:30
|
|
|
|
flamingos
|
Živeliiiii!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:56:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ivanka ozbiljno se slavi! Ja da cas_tim za Nuxe potpuno neocekivani! Imam rakiju sa drenom sama sam pravila, tj liker! Nemam uzo nazalost 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 22:59:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A s plafona visi hobotnica od bar metra, utera mi strah u kosti 😳
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 23:05:53
|
|
|
|
milicicak
|
Ivanka, fenomenalno izgledas! A dekoracija je blago receno cudna 😂 Gotov posao za danas, sad sledi kuvanje kad stignem u toplinu doma svog
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2019 23:07:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo i ja u kuhinji, zavrsavam kolace. Onda bih da se okupam, ne znam hocu li imati snage. Ivanka, malo je cudna hobotnica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?