Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.11.2020 9:12:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Danas sve po redu supa, kuvano meso sa supe i paradajz sos i pečeno pile,struka sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.11.2020 13:02:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Lazanja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.11.2020 14:53:25
|
|
|
|
vocicana
|
Samo supu, veceras cu da napravim neki euro krem kolac, a za sutra cemo videti sta cemo za jelo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.11.2020 15:13:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Nikad brže nisam spremila lazanju a mislim da mi nikad bolja nije ispala. Razbili smo se.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.11.2020 15:58:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas su ostale za dorucak palacinke. Mm je pravio troduplu meru🤣 Za rucak corbica i pecen krompir i meso iz rerne. Sad ulazim u kuhinju i pravim tortu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.11.2020 19:52:50
|
|
|
|
Duškić
|
Meso i cvarci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.11.2020 21:44:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mi sno rucali jaja i slaninicu.Nisam bila kuci da spremam rucak 😁 za veceru przeni fileti lososa,kuvani brokuli i krompir salata. Imala sam maskaponea u frizideru pa sam napravila tortu,ali ona tek za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.11.2020 15:30:30
|
|
|
|
branki*
|
musaka upravo gotova i spagete sa mlevenim mesom za boku.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.11.2020 15:55:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas ćureći karabatak i krompirići iz pekača, pečeni brokoli sa crvenim lukom i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.11.2020 15:59:45
|
|
|
|
jess021
|
Kod nas supa, pohovano belo, pohovani karfiol, pirinač sa graskom i kukuruzom. Za desert tart sa jabukama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.11.2020 21:48:52
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Corba sa povrcem, snicle, pire krompir, pecena paprika.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.11.2020 10:44:33
|
|
|
|
Filadendronka
|
Spremam cufte, D ih obozava.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.11.2020 12:25:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasta sa tikvicama i paradajzom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.11.2020 12:40:33
|
|
|
|
Duškić
|
Palacinke sa medom i orasima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.11.2020 13:03:13
|
|
|
|
emicaa
|
Sampinjoni sa paorikom i pavlakom uz pileci karabatak.Djeci riza sa spinatom.Za veceru jos ne znam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.11.2020 13:04:46
|
|
|
|
Maraj
|
Dorucak praziluk i jaja Za rucak sladak kupus Vecera pita sa mlev.mesom Padoh s nogu danas...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 9:15:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ja pojma, ali pojma nemam sta cemo za rucak danas,hajd eopet da potrazim inspiraciju medju vasim pripremanjima. Maraj pa i jesi se naspremala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 10:24:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Totales neinspirisana danas kuvam slatki kupus. Sta cu im ja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 10:28:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo doručkovali jaja sa prazilkom i paprikama. Za ručak ću verovatno gust pasulj sa kobasicama i paprikama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 10:37:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
За доручак сам смутила проју са сиром. За ручак спремам гулаш са пире кромпиром и крем чорбу. Вероватно ћу да умесим Анина хамбург пецива.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 11:13:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama naprsvila podvarak od kiselog kupusaaaaa 😊😊😊😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 11:26:37
|
|
|
|
emicaa
|
Rucak paprike punjene krompirom.Za veceru vjerovatno americke palacinke ili kiflice sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 11:29:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Emi, ja bih kod tebe na ručak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 11:39:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bih na te americke palacinke. Gde da nadjem recept ovde za njih, u kuhinji?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.11.2020 17:24:06
|
|
|
|
branki*
|
corbu od raznog smrznutg povrca ,pa sebi zakiseila i stavila bei luk.razbila sam se,sd me zeza zeludac veceras cu da uvijem sarme,ima,a neki kupus u zamrzivacu,poslednji od proslog puta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
NeodlucnaMara17Koje ime je najlepše?Lena (
26%)
Anđela (
14%)
Nikolina (
11%)
Andrijana (
6%)
Anastasija (
13%)
Mila (
30%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!